Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ...
to sa praveze neda, preto som dodal, ze to asi nebude presne to, co hladas.. $ mozes presuvat medzi PP uctami, respektive PP uctom a bankovym uctom, na ktory sa viaze embosovana karta registrovana v systeme
taketo sluzby ako myslis ty poskytuju napriklad sukromne banky, svajciarske banky a podobne. podla mna sa chod spytat do banky. imho je to sluzba bezna za urcity poplatok.
firewolf napísal:Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ...
dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je
k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato
Filipito napísal:dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je
k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato
Neboj , nechcem nikoho oje*** , ale naco niekomu davat moje osobne udaje ... no ale ked zase mam platit za ich schovanie tak to mozem **** taku demokraciu ....
Slobodu .... co to je za sloboda nazoru a rozhodnuti ked ja si neprajem mat zverejnene osobne udaje a predsa su ! , tak isto svoje zdravotne zaznamy , a predsa sa ku nim hociake institucie ( zdravotne poistovne, banky) mozu bezproblemov dostat ...
Prosim ta pekne, kto uz by ta chcel obrat o tvojich 200 sk na ucte...
Pokial hovoris o demokracii tak doslova to znamena Vlada Ludu a nie anonymny bankovy ucet
Aj narkobarónom by sa hodili anonymné účty. Tiež teroristom, politikom...
marian152 napísal:niekedy mi to pripada ze tu vladne len 150 ludi, nie vsetci ...a ten anonymny ucet, neviem co je na tom nepochopitelne, ked vyhram v sportke tych 150 000 000 tak tiez budem chciet taky ucet. Mozno ma obrovsky stos penazi, tak chce mat trocha sukromia.
Banka poskytuje informácie iba tým, ktorí na ne majú právo, takže ak by si o tej výhre nepovedal nikomu ty, nikto by to nevedel.
marian, kebyze ma 150 melka tak mu tych par korun za anonymitu neublizi. Osobne si myslim ze firewolf je kapku paranoik.
firewolf: tym, ze si uzavrel zmluvu s bankou, poistovnou atd. si umoznil to, aby s tvojimi osobnymi udajmi bolo istym sposobom nakladane. Nechces? Nepodpis. Hotovo.