OBRAZOK
jadro je v strede
presnejsie toto ?
tie frekvencie mali HD4850 presnejsie 160/500MHz, a ten powerplay je vlastne sucastou catalystu, popr. ATI tool nie ? ja len ze kym to spravy ATI a implementuje to do toho softu, tak zeby som si to zatial spravil ja sam tak, ako som pisal vyssie pomocou RT(tam si prekliknem na 2D a nastavym takty).prask napísal:ati ma setriace technologie a volaju sa PowerPlay. karta v 2D nejde naplno ale stale ma nejake zbytocne vysoke frekvencie. biosy si flashuju ti ktori si to upravili sami lebo sa im nechcelo cakat na ATI. ale myslim ze aj sama ati to fixne. uz tusim boli nejake karty v obehu s frekvenciami v 2D okolo 160MHz
ono to moze byt aj tym, ze si pouzil ten uplne prvy bios(vtedy este 64bitovy, GDDR5 potrebuju 128bit)webmasterr napísal:nj rivatuner zatial 4800 karty nepodporuje....a ked si chces flashnut bios tak davaj pozor a nepouzivaj atiwinflash
skusal som svoju 4850 flashnut pomocou tohto programu, lenze mi zamrzol...a po restarte pc..mi uz ani nezaplo monitor..len maticna 3xpipla....
myslel som ze uz je po karte, ale nastastie cez nb som nasiel na webe navod ako flashnut znovu bios na pokazenej karte ked do pc pridam druhu funkcnu kartu... tak sa mi to podarilo zachranit![]()
potom som sa docital ze viacerym ten atiwinflash zamrzol...a radsej treba pouzit dosovy atiflash
mam 3x pcie, ale jeden je 16x a dva mam na vyber medzi 4x a 1xwebmasterr napísal:no ja som flashoval 4850 s DDR3 takze v biose to nebolo
a ked nemas 2xPCIEx16 tak to potom nvm