Anonymny bankovy ucet

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
firewolf
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Anonymny bankovy ucet

Príspevok od používateľa firewolf »

Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ... :)
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

scasti to je paypal, ktory vznikol s takymto zamerom (ochrana udajov), ale asi to nie je presne to, co hladas
firewolf
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:scasti to je paypal, ktory vznikol s takymto zamerom (ochrana udajov), ale asi to nie je presne to, co hladas
Da sa na paypal poslat z normalneho osobneho uctu prachy bez zbytocnych extra poplatkov zo slovenskej republiky ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

to sa praveze neda, preto som dodal, ze to asi nebude presne to, co hladas.. $ mozes presuvat medzi PP uctami, respektive PP uctom a bankovym uctom, na ktory sa viaze embosovana karta registrovana v systeme
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

taketo sluzby ako myslis ty poskytuju napriklad sukromne banky, svajciarske banky a podobne. podla mna sa chod spytat do banky. imho je to sluzba bezna za urcity poplatok.
Filipito
Darca
Darca

Re: Anonymny bankovy ucet

Príspevok od používateľa Filipito »

firewolf napísal:Nazdar ludia , zaujimalo by ma ci sa da zriadit anonymny bankovy ucet v nejakej banke alebo e-banke. Ide oto ze ak niekdo posiela niekomu prachy na ucet tak vecsinou sa da zistit meno maitela (cisla) uctu , ale v niektorych pripadoch aj cele adresy atd ... okrem toho cisla uctu sa daju jednoduch zneuzit a tak ... ide mi oto mat cislo uctu (ucet) v nejakej banke na ktore by sa normalne daly poslat prachy zo slovenskej republiky , ale ktore by bolo voci takym odhaleniam citlivych dat chranene ... neviem ci som to spravne napisal , ale za kazdu odpoved Vam vopred dakujem ... :)
dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je :D

k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato
firewolf
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Anonymny bankovy ucet

Filipito napísal:dalsi clovek ktori chce o******t ludi a aby potom nevedeli ze kto to je :D

k teme: pocul som o takych sluzbach ale doplacas si zato
Neboj , nechcem nikoho oje*** , ale naco niekomu davat moje osobne udaje ... no ale ked zase mam platit za ich schovanie tak to mozem **** taku demokraciu ....
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Čo to má spoločné s demokraciou?
firewolf
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Čo to má spoločné s demokraciou?
Slobodu .... co to je za sloboda nazoru a rozhodnuti ked ja si neprajem mat zverejnene osobne udaje a predsa su ! , tak isto svoje zdravotne zaznamy , a predsa sa ku nim hociake institucie ( zdravotne poistovne, banky) mozu bezproblemov dostat ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

a nie si ty trochu paranoik?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Prosim ta pekne, kto uz by ta chcel obrat o tvojich 200 sk na ucte...
Pokial hovoris o demokracii tak doslova to znamena Vlada Ludu a nie anonymny bankovy ucet
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aj narkobarónom by sa hodili anonymné účty. Tiež teroristom, politikom...
marian152 napísal:niekedy mi to pripada ze tu vladne len 150 ludi, nie vsetci :lol: ...a ten anonymny ucet, neviem co je na tom nepochopitelne, ked vyhram v sportke tych 150 000 000 tak tiez budem chciet taky ucet. Mozno ma obrovsky stos penazi, tak chce mat trocha sukromia. :)
Banka poskytuje informácie iba tým, ktorí na ne majú právo, takže ak by si o tej výhre nepovedal nikomu ty, nikto by to nevedel.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

marian, kebyze ma 150 melka tak mu tych par korun za anonymitu neublizi. Osobne si myslim ze firewolf je kapku paranoik.

firewolf: tym, ze si uzavrel zmluvu s bankou, poistovnou atd. si umoznil to, aby s tvojimi osobnymi udajmi bolo istym sposobom nakladane. Nechces? Nepodpis. Hotovo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

marian152: Vyhru v "sportke" si mozes prevziat osobne v hotovosti, pripadne si zaloz ucet niekde mimo uzemia SR a daj si to poslat tam.
Napísať odpoveď