tablet, alebo tablet PC..?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

tablet, alebo tablet PC..?

Príspevok od používateľa cinges »

Zdravim.. chystam sa trosku viac kreslit v photoshope.. a chcem si daco kupit na kreslenie, bo kreslenie myskou je horor... Ale netusim, ze co je lepsie, bohuzial som nemal ani tablet, ani tablet PC po ruke.. Ako sa kresli s obycajnym tabletom..? ake je to presne..? ak viete dake skusenosti.. A ake je to s Tablet PC.. ak sa zrovna nebudem porovnavat cenu Tabletu a Tablet PC... diki moc....:)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

kamarat si kupil si kupil tablet tiez sa venuje kresleniu a hovoril ze ten tablet neni bohvieco ze je to uplne nepresne a ze jedine normalne co su mu s tym podarilo nakreslit boli nejake grafiti potom si kupil nejaku taku sprostost je to vlastne monitor na ktory sa da kreslit nejaky dotykovy monitor vysiel ho na nejakych 15000 +- a ten si nevie vynachvalit
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Lenze rozdiel v cene je velky, ... tablet stoji okolo 1000 Skk, dotykovy monitor aj 15 000 :shock:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

za kvalitu sa plati ja som ti len povedal svoj nazor ...ja ti nekazem aby si si kupil dotyk.disp za 15000
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

O cenu nejde..ide o kvalitu.. Len budem zbytocne davat 15 tisic za lcd dotykovy, ked si mozem kupit za tisicku tablet.. Len asi je v tom vecsi rozdiel, preto si kupim skor ten dotykovy.. Lebo v tom chcem dobre kreslit, ale ak na tablete stoji kreslenie za prd, tak... uprednostin Tablet PC.. to chcem vediet.. jak sa kresli na to, a na onom...
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

no nieje tablet ako tablet... ked chces kvalitu tak jedine firma WACOM oni vyrabaju profi tablety a aj digitalizery do tabletPC. maju aj nejaku radu pre amaterov... nemam s tym ale ziadne skusenosti

mam tabletPC a no ked sa mam priznat tak nakreslim max tak domcek a stromcek :oops:

btw: teraz som videl IBM X61 tablet za 36 co je skovela cena za taku hracku;)
Napísať odpoveď