Nefunguje QIP
Nefunguje QIP
Dnes mi cely den nefunguje QIP 8070. Pripoji sa, ale mam uplne prazdny contact list. Uz som skusal aj preinstalovat a nepomohlo. Co mam robit?
kokos tak som si to precital a musim sa priznat, aj ja som mal pred par dnami znicoho nic medzi kontaktmi nick ICQ-system. Ako pisal autor toho clanku, tiez sa mu ten nick objavil v kontaktoch a zmazalo mu ich vsetky... hmm mne sa chvalabohu nestalo nic.Šu-Do napísal:cital si toto ? mozno to je tvoj problem
A co vy? Objavil sa ten nick v kontaktoch este niekomu?
Ten "používateľ" sa pridal automaticky do zoznamu kontaktov všetkým ľudom, čo používali starú verziu programu ICQ. Niekde som čítal, že aj poslal správu o tom, že si má používateľ nainštalovať novšiu verziu programu ICQ, ale mne nič neposlal. Taktiež som nikde nečítal, že by zo zoznamov kontaktov AOL niečo vymazalo. Čítal som ale o tom, že pár ľudom sa kontakty v programe Qip nezobrazujú správne, ale keď vyskúšali iný program, tak tam všetky kontakty mali (takže to skôr vyzerá na nejakú chybu v Qip).
-
webmasterr
Medium Professional
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
12111 to bolo... teraz uz je oflajn
tak mi napada, nepoznate nejaku vec na zalohovanie kontaktov z qip a pripadne nahratie naspat, keby nieco?
//edit: uz netreba, cirou nahodou som tu narazil na jeden prispevok, kde sa pise o qip contact managerovi
//edit2: uz som bol predbehnuty
tak mi napada, nepoznate nejaku vec na zalohovanie kontaktov z qip a pripadne nahratie naspat, keby nieco?
//edit: uz netreba, cirou nahodou som tu narazil na jeden prispevok, kde sa pise o qip contact managerovi
//edit2: uz som bol predbehnuty
-
webmasterr
Medium Professional
qip contacts manager http://qipim.com/en/pages/cm_en/