Pomoze odlucenie na zaciatku???
Pomoze odlucenie na zaciatku???
Chcel by som sa spytat ci pomoze alebo pokazii take 3 tyzdnove odlucenie hned na zaciatku vztahu....
Taka 3 tyzdnova dovolenka asi priblizne po 2 tyzdnoch chodenia spolu
Kamarat isiel na 3 tyzdne na dovolenku vlastne ani nie dovolenka ale k rodine do anglicka a jeho priatelka zostava doma co si myslite pomoze odlucenie ci narusii ten vztah???
maju 19 a 18 rokov
Taka 3 tyzdnova dovolenka asi priblizne po 2 tyzdnoch chodenia spolu
Kamarat isiel na 3 tyzdne na dovolenku vlastne ani nie dovolenka ale k rodine do anglicka a jeho priatelka zostava doma co si myslite pomoze odlucenie ci narusii ten vztah???
maju 19 a 18 rokov
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
podla mna uškodí...ale to záleží len od nich..po dvoch týždňoch sa určite nedá hovoriť o láske..záleží na tom ako berú ten vzťah..či ho berú vážne alebo to tá babena bere len tak do počtu a po troch dnoch bude s iným...nedávam tomu velkú šancu, prepáč že som ťa sklamal...
PS: Prečo nenapíšeš že si to ty
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
co ho strasite, minuly rok sme sa dali dokopy s priatelkou a o dva tyzdne sla na dovolenku ona a mezitym aj ja.. neboli sme spolu 17 dni, ani len telefonat.. len par krat na nete po 10 minut.. prezili sme to uplne v pohode.. odvtedy uplynul rok a vcera sme mali rocne vyrocie 
//opak vsak ide na 3 tyzdne nie na 3 roky... a preco by si mala najst ineho? len aby akoze mala niekoho na leto? neviem podla mna baba v 18tich rokoch ak nema uplne v hlave nasrane tak toto by neurobila
//opak vsak ide na 3 tyzdne nie na 3 roky... a preco by si mala najst ineho? len aby akoze mala niekoho na leto? neviem podla mna baba v 18tich rokoch ak nema uplne v hlave nasrane tak toto by neurobila
-
Sagittarius
Guru
som cakal kedy pride takyto k*k*tko a napise ze som to ja...ale fakt nie som to ja je to moj da sa povedat ze naj kamaratOpak napísal:podla mna uškodí...ale to záleží len od nich..po dvoch týždňoch sa určite nedá hovoriť o láske..záleží na tom ako berú ten vzťah..či ho berú vážne alebo to tá babena bere len tak do počtu a po troch dnoch bude s iným...nedávam tomu velkú šancu, prepáč že som ťa sklamal...
Nevedel som ze inteligencia cloveka zavisi od toho ci ma alebo nema clovek v nicku cisla...svoj nick JAKE by som najradsej pouzival v tomto tvare, lenze na mnohych inych forach/serveroch a strankach kde je potrebna takato registracia je takmer vzdy tento nick obsadeny a kedze sa ho nechcem vzdat, tak k nemu pridam cislicu kvoli mensej pravdepodobnosti, ze uz niekto takyto nick mat bude... 
Sory za OT, ale nechapem preco by som mal byt viac inteligentny s nickom bez cisla.
Sory za OT, ale nechapem preco by som mal byt viac inteligentny s nickom bez cisla.
ci sa vztah zlepsi alebo zhorsi to zalezi na nich dvoch zalezi to aj od toho ako dlho sa poznali predtym ako spolu zacali chodit ale myslim si ze 3 tyzdne nie su az taka dlha doba a ked este len spolu zacali chodit tak sa na seba budu tesit a cas preveri ci budu spolu dalej alebo nie. Niekedy netreba ani odlucenie aby ludia zistili ze k sebe nepatria.