Baby: Ake témy nemáte rady?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

jj byvala instaluje a pouziva linuxy jedna radost :) ale baby vseobecne nemaju rady tieto temy. par jedincov sa najde, ale nie vela. moja priatelka ma vobec nechce ukamenovat ked sa zacnem rozplyvat nad nejakym 6 valcom, trojlitrom :)
jenny177
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jenny177 »

tiez sa porozpravam o hocicom..ale hned na prvom stretnuti rozoberat niekoho sexualne aktivity a zazitky,to moze niekoho odradit...ale fakt je,ze takto to nezisti nikto...kazda zena/baba...je ina....... :P
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza 8) . Bude to tym ze studuje stavitelstvo :lol: Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu :P
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru.
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Mno tak ja sa dokazem porozpravat o vsetkom a v malej miere dokazem pocuvat od mojho priatela aj dristy o pocitacoch, mobiloch, autach a inych technikach. Ale musim mat na to naladu. Som clovek ktory nema problem so ziadnou temou. Ale nerada sa rozpravam na temu HIP-HOP, techno atd...
abonix
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abonix »

Janta napísal:Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza 8) . Bude to tym ze studuje stavitelstvo :lol: Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu :P
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru.
Joj, buď ty len rada, že čumí po stavbách a neobzerá sa po záhradkách :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

včera som sa s mojou láskou rozprával o futbale asi hodinu....táto tema je jej velmi blizka...heh..inej babe by možno nebola...ale na druhej strane neznáša ked temu kozmetika....a iné baby to milujú...

u každej to je asi iné...

btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

no to je ich problem ze temy ako sport, technika atd nemaju rady. Ja tiez nemam rad 90% zenskych tem a kto sa ma nato pyta? :lol:
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

.. mna nudia reci typu ...vsetko viem, vsade som bol, vsetko som videl...
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove :D

mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam :lol:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

nemám rada keď niekto stále hovorí len o sebe,ale stále.mám jedného takého kamaráta, ktorý nevie zavrieť ani na chvílu hubu. keď niekto iný cce niečo povedať nemá šancu.ešte neznášam takých, ako je môj otec. robí sa najmúdrejší na svete a jeho pravda musí byť zákonite pravdivá.nikto ho o opaku neprasvedčí.lezie mi to na nervy
Peťush
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peťush »

ja sa v podstate dokazem porozpravat s chalanom o comkolvek aj o tom co ma az tak nebavi, pre mna je skor dolezite aby nehovoril len on ale aby ma zapojil do temy. neznasam chalanov ktory hovoria stale len o sbe, o tom co Ich bavi a tom aky je on skvely futbalista, ze je skratka spica a tak....... :roll:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

futbal a auta
mmmisa225
Novice
Novice

Re: Baby: Ake témy nemáte rady?

Príspevok od používateľa mmmisa225 »

ak trepu .....ja mam .....napr. 3 auta,2 motorky......................proste sa chvalia
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Zesnske pohlavie ma podla mna mensi vseobecny prehlad ako chlapi. Viem to, lebo mam kamaratov v pomere 1 (chlapci) ku 10 (dievcata), takze viac casu travim v dievcenskych kruhoch a za ten cas mozem porovnat koho co zaujima. Netvrdim ale, ze dievcata su hlupejsie!!! ale chalani su viac vynaliezavi a jednoducho sikovnejsi a z toho vypliva aj to, ze dievcata sa zaoberaju mensim okruhom tem ako chlapci, avsak chlapci rozumeju viac zenskym temam ako baby muzskym. Dievcatka tu pisu, ze sa im nepaci, ked chlapec hovori stale a len o sebe. Preto treba nechat dievca povedat jej nazor a potom hovorit stale a o nej. Vtedy si vas zamiluje. To je jasne. Uplne citatelne. Ale je to na nich mile a myslim to len a len v dobrom. Pripominam, ze som z velkej casti zastanca a obhajca feministickych nazorov a podporujem emancipaciu vo vsetkych sferach spolocenskeho zivota medzi muzmi a zenami.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

pryja napísal:futbal a auta
to nemam rad ani ja :D
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

neda sa presne definovat o com sa nerada bavim da sa bavit o roznych veciach ale v ramci normy ak mam pocuvat dokola to iste tak mi to lezie na nervy.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

bocian napísal:presne :lol: poculi ste niekedy zenu povedat "musim si kupit novy zdroj ten stary mi umrel " ? :lol:
ja umrem z vas :D:D:D:D:D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

No ja poznam dve ktore hraju HC simulator (LFS) ... a da sa snimi bavit o hocicom :D
Kika25
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kika25 »

No ja nemám problém takmer so žiadnou témou ani so športom(ten mam veľmi rada najmä hokej a futbal). Ale nemám rada, keď sa chalan začne vychvaľovať ako napr. Ja mám toto, a bol som tam, tam a tam... Toto naozaj nemusím.
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

No ja nemam problem bavit sa s chalanom a o comkolvek a dokonca mam rada reci o PC hrach pretoze chalani maju vzdy dobre typy na nejake prekazky...........ale tak cxo mi fakt vadi niekedy ked sa s chalanom uplne normal bavim a on zacne hovorit na vsetko nejake dvozmyselne narazky az uchylne......to ako brrrrr hned
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

postavu
Napísať odpoveď