Najväčší zabiják času.

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

dair napísal:ja hravam CSko ale len sem tam ;) ("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO :twisted:
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera :D
moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:D
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Battlefield 2, Call of Duty 4
Guild Wars, Ragnarok Online
momentalne - TF2, HL2, CS:S, Guild Wars :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

dair napísal:ja hravam CSko ale len sem tam ;) ("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO :twisted:
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera :D
dakedy hram od 10tej rana do 2hej rana...ale len dakedy hranie ma uz tak nebavi ako kedysi
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

No kua vy ste iní gembleri ..
Môj rec. je akurát tak 8h :D (možno 9) 8)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

-=wolf=- napísal:moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:D
No jeden moj kamos robi v hernej spolocnosti (robia hry na nintendo DS) a hovoril ze jeden kolega nebol v praci pol roka lebo hra vkuse Lineage 2 :aasmile1: Tzv. dospely clovek :)
A u mna je to asi WOW, ale aj to s mierou :)
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

piton napísal:No jeden moj kamos robi v hernej spolocnosti (robia hry na nintendo DS) a hovoril ze jeden kolega nebol v praci pol roka lebo hra vkuse Lineage 2 :aasmile1: Tzv. dospely clovek :)
neviem, ale nevyhodili by ho keby pol roka nechodil do prace?Vyhaduje sa po kratsom case
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

ja neskutocne mnozstvo stravim pri counter strike potom je to GTA:SA a gothic 2 a 3
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

asi pracovat :]
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Najiac casu zo zivota mi zozralo Runescape. A hra ktoru hram asi najcastejsie su miny a solitare :D ... No a este aj na trackmanii som nahral zopar hodin .
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Jednoznacne Lineage 2. Cely klan sme presli na iny server. Zaciname od zaciatku. Ale vobec to nelutujem.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

profik napísal:neviem, ale nevyhodili by ho keby pol roka nechodil do prace?Vyhaduje sa po kratsom case
No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do prace :) BTW, dalsi tam chodi do prace s katanou... :wink: :roll:
EDIT:
Zdravym napísal:Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"

Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account.
http://www.cypron-studios.com/ A v PR tam pracuje holka co bola v nejakej sutazi miss... :lol:
Zdravym
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zdravym »

piton napísal:No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do prace :) BTW, dalsi tam chodi do prace s katanou... :wink: :roll:
Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"

Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Najvacsi zrut casu bol u mna jednoznacne Fallout 2. Presiel som to minimalne 10x a vzdy inym sposobom. Je to podla mna najlepsia hra. Ale uz chvalabohu hry nehravam, teraz uz len spominam :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

pHysIQ napísal:Jednoznacne Lineage 2. Cely klan sme presli na iny server. Zaciname od zaciatku. Ale vobec to nelutujem.
hral si na FL v klane heroes? :o
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

zahrám si všeliakú hru , ale jediná pri ktorej strácam čas je mu online , ostatné hry si zahrám a kašlem na ne , mu online hrám už rok , teraz na www.triforce.sk
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

no niekedy som zapol trackmaniu united ale pod vistou to nerozbeham :(
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

dair napísal:sorry ale 14 hodin za WOW to je uz dost chore, nemyslite?
Keby mam LCD monitor, lepsi PC a origo hru, tak lavou zadnou :lol:
:smt045
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Tak WOWKO od BliZZardu z dvoma Z určite najviac aj keď to v živote asi nezahrám. Ani na tú hru nemám chuť. Mne momentálne ubehne čas pri Crysis alebo Garrys Mode 9. Ale určite si zahrám aj Mafiu, 6 rokov stará hra. Ale na mojej bombovej zostave by som mal hrať sto krát náročnejšiu hru na HW. Alebo aj Half-Life dosť zabíja čas. Neviem ako to je u vás ale určite sa väčšina zhodne na CoD 2, CoD 4 a WoW. :)
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

No tak asi tak by sme mohli vyhlásiť že to Dibalo II a WoW a CoD...
No a CS... :D
Good luck!
Napísať odpoveď