Pomoc pri kupe PDA telefonu
Pomoc pri kupe PDA telefonu
Poradte alebo odporucte mi pls nejaky PDA telefon kvalitny...tak do 10-11 000m.-sk...Aby malo kvalitny dotykovy displej, wifi, atd. Dik
-
->slavo<-
Addict
ked by si mal zaujem mam napredaj LG KS20
info
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=4
je uplne novy doniesla mi ho kamoška z francuzska
je k nemu complet prislušenstvo odblokovany a navyše cely Windows Mobile 6 v českom jazyku .
mobil ma mierne skrknutu baterku zozadu ale nieje to ani vidiet .
ja osobne mam svoj a minule som mal vybytu baterku tak som si musel požičat s toho noveho.
folie už nema jedine ,že by si si obiednal niekde na ebay ,alebo nalepil svoju ,ale display to ma dost odolny proti škrabancom .
ten moj LG mi dokonca prešlo auto ked mi minule vypadol z vačku no vdaka mojmu puzdru v ktorom ho aj nosim nato doplatil iba display (ktory ma stal 1800). takže čo sa tyka odolnosti je to jeden s najkvalitnejšich telefonov čo som kedy mal .
na jedno nabijetie 2,az 4 dni batéria: Li-Ion, 1 050 mAh,
a ešte jedna vec mam ho už asi pol roka aj viac a za tyžden mi padne tak 3 krat na zem a nič mu doteraz nieje takže stou odolnostou je to fakt kvalitkaaj ked sa naprvy dojem nezda.
cenovo sa pohybuje unas za 13 500 sk - 15 500 sk
moja cena je 10500,-sk a dasa dohodnut ešte .
je to hlavne štylove PDA pre naročnych aj nenaročnych ponuka
okrem windows mobile aj klasicke menu takže sa snim velmi lahko pracuje . k telefonu viem priložit napr .všetky aplikacie s tejto stranky
http://www.spbsoftwarehouse.com/product ... eshell/?cz
+ telefon prima MicroSDHC karty takže no problem 4gb a vyššie .
/Galleon nokia N95 ma odkedy dotykovy display? ma to daleko od PDAčka. hehe
info
http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=4
je uplne novy doniesla mi ho kamoška z francuzska
je k nemu complet prislušenstvo odblokovany a navyše cely Windows Mobile 6 v českom jazyku .
mobil ma mierne skrknutu baterku zozadu ale nieje to ani vidiet .
ja osobne mam svoj a minule som mal vybytu baterku tak som si musel požičat s toho noveho.
folie už nema jedine ,že by si si obiednal niekde na ebay ,alebo nalepil svoju ,ale display to ma dost odolny proti škrabancom .
ten moj LG mi dokonca prešlo auto ked mi minule vypadol z vačku no vdaka mojmu puzdru v ktorom ho aj nosim nato doplatil iba display (ktory ma stal 1800). takže čo sa tyka odolnosti je to jeden s najkvalitnejšich telefonov čo som kedy mal .
na jedno nabijetie 2,az 4 dni batéria: Li-Ion, 1 050 mAh,
a ešte jedna vec mam ho už asi pol roka aj viac a za tyžden mi padne tak 3 krat na zem a nič mu doteraz nieje takže stou odolnostou je to fakt kvalitkaaj ked sa naprvy dojem nezda.
cenovo sa pohybuje unas za 13 500 sk - 15 500 sk
moja cena je 10500,-sk a dasa dohodnut ešte .
je to hlavne štylove PDA pre naročnych aj nenaročnych ponuka
okrem windows mobile aj klasicke menu takže sa snim velmi lahko pracuje . k telefonu viem priložit napr .všetky aplikacie s tejto stranky
http://www.spbsoftwarehouse.com/product ... eshell/?cz
+ telefon prima MicroSDHC karty takže no problem 4gb a vyššie .
/Galleon nokia N95 ma odkedy dotykovy display? ma to daleko od PDAčka. hehe
HTCcka, ta nenadchli? omg, nepozeraj ako vyzeraju ale co robia...Crack3n napísal:Noo tie HTC ma nejak nenadchli ale ten SE P1i vyzera byt celkom fajn...Len neviem neni lepsi windows mobile nez symbian?
No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
tak si pozri sony ericsson g900 , to je vlastne lepsia a novsia p1 - tka bez qwerty...Crack3n napísal:Noo tie HTC ma nejak nenadchli ale ten SE P1i vyzera byt celkom fajn...Len neviem neni lepsi windows mobile nez symbian?
ci WM alebo symbian, zalezi od toho co od telefonu ocakavas, musis napisat. WM ma viac funkcii ale je daleko daleko menej prakticky a menej user-friendly
-
->slavo<-
Addict
bože moj ty si jaky mantak mysliš že niekto si tu chcel brat paušal?Retne napísal:Ja ho beriem za 4500![]()
Na tvojom mieste by som siel do HTC, N95 uz nie je to co to bolo niekedy...
tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .
inač ked by bol zaujem je napredaj HTC tytn II uplne novy 2 roky zaruka cena dohodou .
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia
Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.
Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.
Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.
Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.
Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
-
satelitik11
Medium Professional
eten Glofish m700 .... mal som ho jeden z naj telefonoch co som mal (a to mal som dobrych 10-15 takychto telefonov)Don_Pipino napísal:Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia![]()
-
->slavo<-
Addict
Presne tak PDA napr premna znamena zmenšena nahrada počitača .s velkym displayom .
na značke ani moc nezaleži . hlavne su tieto funkcie . velky display (ked nema qwerty klav , tak je to dost doležite ), Podpora datovych prenosov 3g,Hsda,WIfi a pod. , prijatelne rozmery , velka operačna pamat ram ,a nakoniec aby to bol aj telefon ,Podpora Windows Mobile 5,6,6.1 , Qwerty klavesnia ked nieje aspon dostatočne velky display na ktorom sa da využit vyrtualna toto su hlavne veci ktore by mal mat dobry PDa telefon .
všetko splna napr MOj LG KS20 a som maximalne spokojny
inač ked možem ešte poradit vyhybat sa značkam blackbery, motorola ,
sewas
na značke ani moc nezaleži . hlavne su tieto funkcie . velky display (ked nema qwerty klav , tak je to dost doležite ), Podpora datovych prenosov 3g,Hsda,WIfi a pod. , prijatelne rozmery , velka operačna pamat ram ,a nakoniec aby to bol aj telefon ,Podpora Windows Mobile 5,6,6.1 , Qwerty klavesnia ked nieje aspon dostatočne velky display na ktorom sa da využit vyrtualna toto su hlavne veci ktore by mal mat dobry PDa telefon .
všetko splna napr MOj LG KS20 a som maximalne spokojny
inač ked možem ešte poradit vyhybat sa značkam blackbery, motorola ,
sewas