Pomoc pri kupe PDA telefonu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

->slavo<- napísal:tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .
Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK :lol:
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Don_Pipino napísal:Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia :)

Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.

Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.

Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
no v tej G900 sa mylis, mam ju doma a nikdy som nemal lepsi telefon, mal som aj HTC touch cruise. symbian UIQ, velmi presny displey na dotyk, vynikajuci touch focus, ziadny problem s pisanim kedze je tam klavesnica, clovek moze telefon ovladat aj ked uteka bez problemov, nie je jedina informacia ktoru by si v tom telefone nenasiel, krasne prehrava mp3ky, ma asi 15 rezimov ekvalizeru, je tenky, neni zbytocne zlozity, s dotykovym displeyom je rychlost a intuitivnost ovladania hracka. A co by z toho telefonu bolo keby zvacsili displey a dali prec klavesnicu? Uplne obycajne pda akych je milion.

BTW: podla teba by sa mali robit IBA telefony s dotykovym displeyom a iba s klavesnicou? a preco p1 ? sak to je starsi model, slabsie funkcie a neni o moc lacnejsia...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

povedz mi ake ma slabsie funkcie p1 okrem fotoaparatu?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Retne napísal:Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK :lol:
citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
je jasne vidiet ,ze si ho beres na pausal a o paušale tu nebola reč. 8)
radsej mu porad telefon do 10, 11 tisic . :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

->slavo<- napísal:iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale :wink:
Myslis? 25 euro, rocny pausal, 3 hodiny, 5 cisel zadarmo, internet, Tv a co ja viem co este... preplatit nieco, to pochyjem. Mozno ten preplati kto to nebude vyuzivat...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

->slavo<- napísal:citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500

je jasne vidiet ze si ho beres na pausal takže očom ?

tu hotovost som myslel ,že si ho kupiš a nemusš nič dalej riešit žiaden paušal žiadne splatky . :) 8) iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale :wink:
ty mas primu?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

sry zle som sa vyjadril :oops:
Napísať odpoveď