Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK->slavo<- napísal:tu sa bavyme o telefonoch v hotovosti .
Pomoc pri kupe PDA telefonu
no v tej G900 sa mylis, mam ju doma a nikdy som nemal lepsi telefon, mal som aj HTC touch cruise. symbian UIQ, velmi presny displey na dotyk, vynikajuci touch focus, ziadny problem s pisanim kedze je tam klavesnica, clovek moze telefon ovladat aj ked uteka bez problemov, nie je jedina informacia ktoru by si v tom telefone nenasiel, krasne prehrava mp3ky, ma asi 15 rezimov ekvalizeru, je tenky, neni zbytocne zlozity, s dotykovym displeyom je rychlost a intuitivnost ovladania hracka. A co by z toho telefonu bolo keby zvacsili displey a dali prec klavesnicu? Uplne obycajne pda akych je milion.Don_Pipino napísal:Ja som myslel ze chces PDAcko............to ze ma telefon pero a OS este z neho PDA nerobia![]()
Akoze ta G900 je pekna imageova. Ale nepochopim, na co do takych telefonov pchaju dotykovy dysplej a pero. Len preto aby to tam mali??Ked tak si mohli odpustit ovladanie telefonu klasickym sposobom a zvacsit tak display.
Ked chces PDA, tak preco radsej nie velky dotykovy display a QWERTY klavesnicu?? Ked uz ale PDA od SE, tak radsej P1 a pod.
Ale ten kto ma vazny zaujem o PDA, tak sa obzera trosku inym smerom: HTC, E-TEN, HP,MIO a pod.
BTW: podla teba by sa mali robit IBA telefony s dotykovym displeyom a iba s klavesnicou? a preco p1 ? sak to je starsi model, slabsie funkcie a neni o moc lacnejsia...
-
->slavo<-
Addict
citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500Retne napísal:Neboj sa chlapcek ja budem za ten telefon platit v hotovosti... JEBlK
je jasne vidiet ,ze si ho beres na pausal a o paušale tu nebola reč.
radsej mu porad telefon do 10, 11 tisic .
ty mas primu?->slavo<- napísal:citujem tvoj prisp[evok > No a ku tej cene 4500, aby si tolko nenadchynali bereim si ho na pausal... a pausal je 25 euro mesacne, ale aj tak 4500 je 4500
je jasne vidiet ze si ho beres na pausal takže očom ?
tu hotovost som myslel ,že si ho kupiš a nemusš nič dalej riešit žiaden paušal žiadne splatky .![]()
iked je to dobra cena to musim uznat ale
podla mojoho nazoru iba zbytočne preplatis . ako pri každom paušale