frajerka v mobile - taka prkotina, ale tak piste
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.Dieg0 napísal:Uz asi ukoncim posobenie v tejto teme lebo uz som vycerpal svoj slovnik.Proste mi to pride maximalne divne toto premenovanie a mne by moja baba nikdy v zivote nepovedala aby som si ju premenoval.
-
Stenky
Professional
Monika => v telefone "Monca" lebo slot pre Moniku uz zabrala sesternica 
no tak moj kamarat ma vsetkych v telefone ulozenych formatom Meno Priezvysko (aj mamu, otca, brata a kamaratov) ja si ukladam aj prezyvkami a potom sa dakedy nemozem po dlhsej dobe dopatrat ako som si toho cloveka ulozilerytrocyt napísal:Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.
Trupik je mozno prezyvka.A milacik je prezyvka tvojej lasky?Ak ano tak to je este horsieerytrocyt napísal:Povedzme, že moja priateľka sa volá Anna Novotná. Tak určite si ju nedám to telefónu ako Anna Novotná, ale ako Anka, niečo pekné, čo mi na ňu sedí. Môjho najlepšieho kamaráta, volá sa Peter mám v telefóne ako Trupík, vie o tom, a keď to zbadal zasmial sa. Nevidím na tom nič, vďaka čomu by som sa nemal cítiť ako človek.
Re: frajerka v mobile - taka prkotina, ale tak piste
Potreboval by som sa spýtať čo by ste spravili vy na mojom mieste !!!
Kúpil som si nový mobil Iphone 5 no a predtým som mal iphone 4 a frajerke sa strašne páči tak mám dilemu či telefón predať a nejaké tie korunky budem mať k dobru alebo ho darovať frajerke.....
Je mi blbé pýtať od nej peniaze ale tak poradte čo by ste spravili vy. Teraz bude mať narodeniny 20 rokov takže by to mala aj k tomu ale neviem fakt. Ona si aj chce kúpiť nový telefón. A mne vravela že jej ho mám nechať, že mi dá peniaze zaň no len je to také blbé.
Poradte niečo
Kúpil som si nový mobil Iphone 5 no a predtým som mal iphone 4 a frajerke sa strašne páči tak mám dilemu či telefón predať a nejaké tie korunky budem mať k dobru alebo ho darovať frajerke.....
Je mi blbé pýtať od nej peniaze ale tak poradte čo by ste spravili vy. Teraz bude mať narodeniny 20 rokov takže by to mala aj k tomu ale neviem fakt. Ona si aj chce kúpiť nový telefón. A mne vravela že jej ho mám nechať, že mi dá peniaze zaň no len je to také blbé.
Poradte niečo
Ak Ti tie peniaze nechýbajú, daruj jej ho k narodeninám... ak nejaké peniaze potrebuješ, zober od nej niečo symbolické, čo ona uzná za vhodné...
Samozrejme všetko záleží od toho, aký vážny je Váš vzťah, čo však vieš iba Ty...
Samozrejme všetko záleží od toho, aký vážny je Váš vzťah, čo však vieš iba Ty...
Svoj IP predaj a kúp jej taký istý, len nie svoj. A tým pádom to bude regulérne kúpený darček ako pri každom sviatku 
klasika krstne meno a prednim Aa aby bola prva v zozname ked jej potrebujem zavolat,rychlu volbu nepouzivam 
normalne jej ho daj ked ho nepotrebujes,spytaj sa jej ci by ho teda chcela a hlavne ho vychval ze si mozete pisat cez imessage
ak teda nevyzera ako po invazii
ale nie ako darcek na narodeniny,tam vymysli nieco ine
normalne jej ho daj ked ho nepotrebujes,spytaj sa jej ci by ho teda chcela a hlavne ho vychval ze si mozete pisat cez imessage
ale nie ako darcek na narodeniny,tam vymysli nieco ine
Tak telefon je v pohode bol noseny v silokonovom obale a na display je folia takze skrabance alebo ine poskodenia nehrozia a piseme si cez viber

Volá sa Monika v telefóne ju mám Monika :-*
ak by som frajerku mal, tak by som si ju ulozil pod beznym civilnym menom. vseliake zdrobneliny alebo smajliky by si totiz mohla manzelka vsimnut 
-
R1k1nko
Darca
nerad to nato spomínam je to uz neaktuálne ......
ale mal som ju BEBE
(ano aj ten smajlo) a jej dalsie Cislo som mal ze Bebeeeeeo 2222
ale mal som ju BEBE
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Ljubavi
(ljubav [ľubav] = laska, po srbsky/chorvatsky)
Re:
Ja mam taktiež všetkých v tvare Meno Priezvisko, výnimku tvoria len rodičia a sestra, to by mi fakt prišlo divné. Ale keďže mám v mobile cca 550 kontaktov, tak to musím riešiť takto, aj pri kamarátoch, aby sa mi to nemýlilo a mám to všetko prehľadné, pamať na mená mám našťastie dobrúStenky napísal:Monika => v telefone "Monca" lebo slot pre Moniku uz zabrala sesternica
no tak moj kamarat ma vsetkych v telefone ulozenych formatom Meno Priezvysko (aj mamu, otca, brata a kamaratov) ja si ukladam aj prezyvkami a potom sa dakedy nemozem po dlhsej dobe dopatrat ako som si toho cloveka ulozil
Volá sa Forever alone a v mobile je uložený ako Moje číslo 
//recesia, synak 15 ročný, recesia
//recesia, synak 15 ročný, recesia