|
|
|
| Autor |
Správa |
Storm Keeper Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 387 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
Ja osobne nemusim Hip-Hop, ako sumarne porti tomu štýlu nič nemam ale kazdemu sa paci nieco ine, a sumarne mi vadi len ked to niekto nasilu propaguje a povedzme sa hra na strasneho gangstra a tvari sa ze je vychovany ulicov Mr. Street a obdobne, to fakt nemusim, inak proti hudobnemu stylu nic, nepocuvam ho ale ak mi ho nikto nenuti tak je to uz na kazdom co sa komu paci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
majo01 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 29 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
Da sa povedat, ze suhlasim so Storm Keeperom. Inak nemusim hlavne rap, ale celkovo aj hip hop - i ked tam sa predsa obcas najdu vynimky.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
keepsake Amateur

Stav:  Založený: 03.06.2008 Príspevky: 26
Zaslal: 17 Jún 2008, 13:49 Predmet: |
|
|
| hip hop a rap a hlavne ten slovensky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Padawan Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 200 Bydlisko: TN Karma: 
|
Zaslal: 11 Júl 2008, 9:08 Predmet: |
|
|
| keepsake napísal: |
| hip hop a rap a hlavne ten slovensky |
+ techno disko a vsetka umela hudba |
|
| Návrat hore |
|
 |
punker Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.04.2008 Príspevky: 33 Bydlisko: Smolenice Karma: 
|
Zaslal: 14 Júl 2008, 23:18 Predmet: |
|
|
| HIPHOP a discotékové sračky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blacky Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.07.2008 Príspevky: 47 Bydlisko: In your nightmares 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 7:39 Predmet: |
|
|
| hip-hop , disko , pop , poprock , TECHNO a DISCO |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 8:11 Predmet: |
|
|
| nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3332 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 15 Júl 2008, 9:00 Predmet: |
|
|
| JohnFrusciante napísal: |
| nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť? |
v tomto mas pravdu, mam nazor ako ty. ako sa napr. jednemu kamosovi, paci 2Pac - changes, napriklad, tak ked mi on posle nejaky svoj punk, este ani raz sa mi nepacil. niekto ma proste rad viac hudobnych stylov, alebo ako to napisat. jedine co sa mne z inych hud. stylov paci - desmod niektore songy, ine kafe mam rad a potom uz len take pomale songy ara eric clapton - tears in heaven, alebo mika - happy ending, alebo shaun baker - v.i.p. (ten nie je az tak pomaly, ale paci sa mi) |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 655 Bydlisko: zapad SK, zapad EU Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2008, 19:53 Predmet: |
|
|
| Jazz. To je nieco tak nudne a ako dokaze niekto v jazzovom klube este aj tancovat a bavit sa, to ma normalne fascinuje. Nikdy v zivote by ma tam nikto nedostal, mozno tak pri dvoch promile v krvi, aj to by ma tam museli tahat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skuliton Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2008 Príspevky: 177 Bydlisko: vesmír: zem: európa Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
hip hop
rap
techno
DnB
house
trance
teenpop
disco |
|
| Návrat hore |
|
 |
matus87 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: do toho ťa je kkt Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2008, 22:07 Predmet: |
|
|
Medzi moje neobľubené hudobné žanre patrí jazz, country, ľudovky.
Btw discofilné žanre neexistujú...
Viacerí tu píšu ako nemajú radi house, akurát že na to tancuje pol republiky a parkety sú furt plné  |
|
| Návrat hore |
|
 |
redliner Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.08.2008 Príspevky: 126
Zaslal: 27 Sep 2008, 8:44 Predmet: |
|
|
| Jazz,Country,Techno,Trance |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomasito13 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 255 Bydlisko: Solivar Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2008, 17:37 Predmet: |
|
|
| techno, trance a dance a vsetky tie sracky, slovensky rap ...ma aj dobre veci ale veeeeeelmi malo a skupiny typu blink, sum 41, fall out boy |
|
| Návrat hore |
|
 |
vladuška Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 74
Zaslal: 27 Sep 2008, 17:56 Predmet: |
|
|
| pryja napísal: |
| Jazz. To je nieco tak nudne a ako dokaze niekto v jazzovom klube este aj tancovat a bavit sa, to ma normalne fascinuje. Nikdy v zivote by ma tam nikto nedostal, mozno tak pri dvoch promile v krvi, aj to by ma tam museli tahat. |
mám ten istý názor úplne súhlasím tiež jazz nemusím |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snake7778 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.09.2008 Príspevky: 58 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
hip hop hlavne, potom väčšinu rapu....a tak veci ako jazz, opera tu menovať nebudem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|