Problém s hrami (vyriešene)
Problém s hrami (vyriešene)
Zdravím, pri hraní hier, mi po čase (5-10min) hra sekne, prepne sa monitor (ako ked sa vypne hra, alebo ako ked sa zmeni rozlíšenie) a opäť sa prepne normalne na hru. Po niekoľkých takýchto prepnutiach sa namiesto vratenia do hry zobrazí len čierna obrazovka (tuším kurzor myši sa zobrazuje).
Vtedy musím stačiť "win" na klavesnici, hru tak hodiť na lištu - right click - zavrieť.
Ani neviem načo som nainštaloval Catalyst control center a ten vyplul toto:
http://img55.imageshack.us/my.php?image=reportka7.jpg
Potom mi už hru nejde pustiť, len po restart PC. Napr CS1.6 potom ide len v software mode... A keď potom pohybujem akýmkoľvek oknom po obrazovke, pohyb je taký "sekaný".
AMD AthonXP 2600+
Grafika: ATI radeon 9100
RAM: 512MB
Už som format C, new Win,...
PLS help me!
Vtedy musím stačiť "win" na klavesnici, hru tak hodiť na lištu - right click - zavrieť.
Ani neviem načo som nainštaloval Catalyst control center a ten vyplul toto:
http://img55.imageshack.us/my.php?image=reportka7.jpg
Potom mi už hru nejde pustiť, len po restart PC. Napr CS1.6 potom ide len v software mode... A keď potom pohybujem akýmkoľvek oknom po obrazovke, pohyb je taký "sekaný".
AMD AthonXP 2600+
Grafika: ATI radeon 9100
RAM: 512MB
Už som format C, new Win,...
PLS help me!
to máš podľa mňa určite niečo z grafiku , ja by som sa s ňou neštval lebo je to strata času , radšej by som dal tisíc a pol na novú , veď tá tvoja je už stará a nestojí veľa , takže nad opravou ani nerozmýšľaj , a keď to neni v grafike tak neviem - iba v hardware to može byť , v softwari to neni určite keďže si už formátoval aj nový win dal
-
->slavo<-
Addict
ked by si mal zaujem potrebujem sa zbavit Nvidia GeForce 7300GT 256MB nema chladič ,ale je plne funkčna chladič sa da kupit za par korun a dal by som ti ju za 500 korun
http://www.computershop.sk/?Mode=Sti&StiId=42438.
ešte by som skusil na tvojom mieste niečo stymi drivermi ,alebo či sa ti neprestava nahodou točit vetrak .
http://www.computershop.sk/?Mode=Sti&StiId=42438.
ešte by som skusil na tvojom mieste niečo stymi drivermi ,alebo či sa ti neprestava nahodou točit vetrak .
podla mna to robi ten catalyst cotrol centrum...ak si ho predtym nemal nainstalovany a vsetko ti islo, tak to moze byt tym ze ti catalyst cotrol centrum zacal kontrolovat teplotu....atd. A ked sa mu nieco nezda tak ti radsej vypne hru. Bo ta karta je fakt stara. Ale neviem ci je problem v tom, len si myslim. Skus ho odinstalovat ak si ho teda pred tym nemal nainstalovany a vyskusaj tak zapnut nejaku hru.
nj nove catalysty sa nemaju v laske s AGP .. a navyse
vyskusaj starsie ATI drivery alebo napr Omega, tie su vacsinou odladene a maju uz aj AGP fixy
.... takze to moze byt kludne tym ...IMPORTANT NOTE:
Starting from Catalyst 6.6 and up, the following cards/chipsets (including Mobility) are no longer supported by the ATI or Omega Drivers:
Radeon 7k Series
Radeon 8k Series
Radeon 9k-9250 Series
For these cards please use the Omega Drivers v3.8.252 or older, thank you.
vyskusaj starsie ATI drivery alebo napr Omega, tie su vacsinou odladene a maju uz aj AGP fixy
myslím že tu bude problém , presne ako si napísaljob13bb napísal:podla mna to robi ten catalyst cotrol centrum...ak si ho predtym nemal nainstalovany a vsetko ti islo, tak to moze byt tym ze ti catalyst cotrol centrum zacal kontrolovat teplotu....atd. A ked sa mu nieco nezda tak ti radsej vypne hru. Bo ta karta je fakt stara. Ale neviem ci je problem v tom, len si myslim. Skus ho odinstalovat ak si ho teda pred tym nemal nainstalovany a vyskusaj tak zapnut nejaku hru.
Nie nie, robilo to aj predtým ako som nainštaloval ten catalyst.job13bb napísal:podla mna to robi ten catalyst cotrol centrum...ak si ho predtym nemal nainstalovany a vsetko ti islo, tak to moze byt tym ze ti catalyst cotrol centrum zacal kontrolovat teplotu....atd. A ked sa mu nieco nezda tak ti radsej vypne hru. Bo ta karta je fakt stara. Ale neviem ci je problem v tom, len si myslim. Skus ho odinstalovat ak si ho teda pred tym nemal nainstalovany a vyskusaj tak zapnut nejaku hru.