Aky kabel pc-plazma ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DiBi
Light Star
Light Star

Aky kabel pc-plazma ?

Príspevok od používateľa DiBi »

Chcem sa spytat aky kablom mam spjit notas s plazmou. nechcem to napojit ako dalsi monitor lebo potom mi zvuk ide z notasa a obraz na telke. mam aj tv vystup tak cez to by to asi bolo najlepsie, len neviem aky tam treba kabel. nikde som nenasiel zatial. neviete mi poradit ako presne sa to vola?
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

aky mas tv vystup na nb?... S-Video?...vyzera takto? alebo mas HDMI?..popripade kompozitne video?
Prílohy
HDMI.jpg
S-Video.JPG
Kompozitne video.jpg
DiBi
Light Star
Light Star

s-video
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ak to aj nepripojis ako monitor, ale napr cez svideo, tak s tym nic nevyriesis - cez s-video ide iba obraz. Takze to pripoj cez normalny D-SUB (pripadne ak mas DVI na NB, tak DVI-HDMI) a zvuk prepojis pomocou kabla, ktory ma na jednom konci 3.5mm stereo jack, a na konci druhom 2x cinch. (na TV bude audio oznacene cervenym a bielym cinchom)
DiBi
Light Star
Light Star

ten kabel co opisujes je taky ako keby som pripajal duhy monitor? koncovka je taky ten lichobeznik s 5x3 palickami? neviem ako ianc to opisat :lol: ... no proste obraz viem poriesit. mna trapil len ten zvuk. a uz viem aj to vdaka rade.
dikes:)
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

mozes to pripojit rovno z grafiky pokial mas dva vystupy abo cez to s-video na koncovku aku mas na tv... predpokladam ze chces cez hdmi, dvi, alebo scart, musis sa pozriet co mas volne a podla toho kupis redukciu prip hotovy kabel.. zvuk prepojis ako napisal Koci
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pripoj telku cez DVI alebo HDMI
Napísať odpoveď