Mobil

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

mna osobne by to urazilo.....je to zasah do sukromia....ale ine je ked sa spyta.....
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ano, je to dost ubohe pozerat si sms svojho partnera/partnerky a potom akoby nahodou vam povie ukaz mi co si s nim stale pises a potom sa tvari prekvapene, ze co?? a este sa aj urazi. pritom.. ach! skoda slov!
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ak sa jedna partnerku nevidim dôvod prečo by som pred nou mal tajiť svoje kontakty, nech si ich prezrie ak ju to zaujima...taky istý prístup čakám aj ja od nej. Partnery by k sebe mali byť otvorení - to akože vy to potom nazývate vztah hej? Ani hodinku by som nechcel žiť s človekom ktorému neverim :smt018

a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia :x
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nato aby si partnerovi mohol verit tak potrebujes vidiet co ma v mobile?

IMHO ked niekomu veris tak ta absolutne netrapi co ma v mobile - prave preto ze mu veris.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

niekomu to vadí, niekomu zas nie, záleží od typu človeka... napr. ja svojej holke niekedy mrknem do mobilu a aj ona mne a všetko je v poriadku :)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

Aj ja si hocikedy pozriem mobil mojej holky, aj holka obcas moj, ale vzdy sa opytameô aj ked je jasne ze si dovolime, aspon zo slusnosti sa opytame, poza chrbat je to hlupe,tp sa fakt nerobi. Mozno by som to urobil jedine ak by som mal VZNE podozrenie z nevery a chcel by som sa len uistit, alebo nieco take..
Este ze mne take nehrozi :smt050
1nika-zv1
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 1nika-zv1 »

mne by tiez vadilo kebyze sa mi niekto prehrabava v mobile,ved su to moje teda toho cloveka sukromne veci:)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ja sice nie som baba, ale rozhodne by som cudzim nedaval hrabat v telefone, respektive kamaratom..jedine priatelke.
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

jj ja som tiez na to haklivy ked mi tam "lasuje" opacne pohlavie :) mam tam hm ako kazdy iny svoje veci do ktorych by som nerad zatahoval inych...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Ospravedlň sa. Ale hneď. Priznaj sa aj keď nie si si istý, či o tom vie. TO je taká prasačina šahať do súkromia že až. Ja mám doma poorozhadzované denníky op miestnostiach a nikto mi do toho nekukne, u nás súkromie extra dôležitá vec. Všetci si hovoríme pravdu a blabla, proste šupa fasa a toto by mal každý chápať... A keď si to spravil, tak fakt by si jej to mal povedať a seriózne sa ospravedlniť, áno aj keď si chlap a Tvoje Ego je dôležitejšie, tak aj tak. Ak to povieš a nenecháš si skočiť do reči a nebudeš sa hlavne brániť a zahlodáš ešte k tomu nejakú vtipnú hlášku počas toho (so smrteľne vážnym výrazom v tvári), tak sa rozosmeje (nakoľko po priznaní to vôbec nie je taká dôležitá vec) a potom už len povie OK, kus možno podohovára, popočúvaj a nepozeraj na kozy počas toho a poriešené.
Napísať odpoveď