Mobil
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa jedna partnerku nevidim dôvod prečo by som pred nou mal tajiť svoje kontakty, nech si ich prezrie ak ju to zaujima...taky istý prístup čakám aj ja od nej. Partnery by k sebe mali byť otvorení - to akože vy to potom nazývate vztah hej? Ani hodinku by som nechcel žiť s človekom ktorému neverim
a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia
a na druhej strane ak ide o nejakeho kamarata/tku, rodičov tým môj mobil do rúk nepatrí. Toto už je zásah do súkromia
Aj ja si hocikedy pozriem mobil mojej holky, aj holka obcas moj, ale vzdy sa opytameô aj ked je jasne ze si dovolime, aspon zo slusnosti sa opytame, poza chrbat je to hlupe,tp sa fakt nerobi. Mozno by som to urobil jedine ak by som mal VZNE podozrenie z nevery a chcel by som sa len uistit, alebo nieco take..
Este ze mne take nehrozi
Este ze mne take nehrozi
-
midnight_man
Guru
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ospravedlň sa. Ale hneď. Priznaj sa aj keď nie si si istý, či o tom vie. TO je taká prasačina šahať do súkromia že až. Ja mám doma poorozhadzované denníky op miestnostiach a nikto mi do toho nekukne, u nás súkromie extra dôležitá vec. Všetci si hovoríme pravdu a blabla, proste šupa fasa a toto by mal každý chápať... A keď si to spravil, tak fakt by si jej to mal povedať a seriózne sa ospravedlniť, áno aj keď si chlap a Tvoje Ego je dôležitejšie, tak aj tak. Ak to povieš a nenecháš si skočiť do reči a nebudeš sa hlavne brániť a zahlodáš ešte k tomu nejakú vtipnú hlášku počas toho (so smrteľne vážnym výrazom v tvári), tak sa rozosmeje (nakoľko po priznaní to vôbec nie je taká dôležitá vec) a potom už len povie OK, kus možno podohovára, popočúvaj a nepozeraj na kozy počas toho a poriešené.