Problem s AGP slotom. Reklamovat?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
propan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s AGP slotom. Reklamovat?

Príspevok od používateľa propan »

Mam dosku Asus P5PE-VM:

Kód: Vybrať všetko

http://www.asus.cz/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1
Donedavna som mal grafiku GeForce MX 440 64MB s dvoma klucmi cize bola kompatibilna i s AGP 4x. Rozhodol som sa preist na nieco lepsie.

Zohnal som si Asus GeForce 6600 TD 128MB 128-Bit 1kluc urcena pre 1,5V AGP 8x:

http://www.asus.cz/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=154&l4=0&model=408&modelmenu=2
Nesla. Pocitac sa sice zapol ale monitor ukazoval None signal leddioda hardisku stale svietila aj ked bol HDD zapojeny aj ked odpojeny stale svietila a navyse som musel pocitac vypnut dlchsim podrzanim tlacidla vypnut.

Tak som si zohnal Asus GeForce 6200 128MB 64-Bit 1 klucova urcena pre 1,5V AGP 8x:

http://www.asus.cz/products.aspx?l1=2&l2=7&l3=140&l4=0&model=484&modelmenu=2
Nesla scenar sa opakoval ako u karty predoslej resp. 6600.

Tak som si zohnal nieco s dvoma klucmi cize kompatibilne i s AGP 4x aby bola v tomto rovnaka ako ta MX 440 kedze ta ide bezproblemovo.

Zohnal som GeForce FX 5900 128MB 256-Bit s dvoma klucmi.
Tak isto nesla ako ta 6600 a 6200.

Doska je este stale v zaruke cca este 2 roky no neviem ci ju mam reklamovat kedze nemozem povedat, ze AGP slot je zly lebo tam ta MX 440 ide. Alebo to ze ta MX 440 ide im nemam spominat?

Mimochodom v manualy som nasie nieco v duchu ze: "Tato doska nepotporuje karty ktore maju odber vacsi ako 1.5V."
No to predsa vsetky karty splnali. Alebo nie? Overoval som si to zo stranki wikipedia kde je to zobrazene na obrazku:

http://en.wikipedia.org/wiki/Accelerated_Graphics_Port#Compatibility
Tak mam to dat reklamovat? A ak ano tak co mam uviest ako dovod reklamacie?
Dakujem za kazdu pripomienku k tejto teme.
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

Nereklamujes ....leba ta stara ti ide a ked povies ze si skusal inu a nesla tak ti pada zaruka lebo si montoval do OC. CHAAPES ??? :?:
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Necro napísal:Nereklamujes ....leba ta stara ti ide a ked povies ze si skusal inu a nesla tak ti pada zaruka lebo si montoval do OC. CHAAPES ??? :?:
akoze neviem co riesis vsak ja som kupoval cisto len dosku cize ja do nej samozrejme mozem montovat co chcem. a tu MX 440 som tam dal iba preto lebo som ju mal poruke a nemal love na lepsiu.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Skus vyreklamovat, ked tak nech tam pred tebou nejaku grafiku daju. Ak nepojde a uznaju ti reklamaciu, tak sa skus s nimi dohodnut, ze zoberies inu dosku za tu cenu, popripade ze doplatis........
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

propan napísal:akoze neviem co riesis vsak ja som kupoval cisto len dosku cize ja do nej samozrejme mozem montovat co chcem. a tu MX 440 som tam dal iba preto lebo som ju mal poruke a nemal love na lepsiu.
jaaaj...
som myslel zesi kupoval celu zostavu
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

Iba taky mali dotaz ... ta doska ma aj zdielnu VGA nemas v BIOS-e nastavene ako primarnu VGA tu zdielanu namiesto AGP karty?

No tiez je zaujimavy ten HDD ze dioda svietila aj ked bol HDD odpojeny. Mas to tam vsetko dobre pozapajane? Lebo nie je dovod aby dioda svietila ked HDD je odpojeny.

Ber toto iba ako taky mali dotaz.

A k tej reklamacii ... ak to nepojde stale s inou kartou chod do obchodu ze tam chces dat VGA 6600. Ak to nepojde ani im musia to vyreklamovat.
propan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

uz je to vyriesene.
po mesiaci co som im ju dal mi poslali novu dosku resp. iny model ktory sa uz vsak nevyraba davno a asi im ostala na sklade lebo sa nepredala.
podrobne som si ju prestudoval resp. hladal chybu aby som im ju mohol poslat spat lebo mi nevyhovala.
stacilo pozriet na krabicu a uz som ich mal v hrsti.
vsak logicky ked ja im poslem dosku na reklamacku koli nefunkcnemu AGPcku tak oni v mojom vlastnom zaujme mi poslu dosku s PCI-Express lebo tam uz sa predsa AGP port nemoze pokazit. :)
tak som im ju poslal spat.
chlapci na sklade si dali nadcas a vlastnu chybu riesili dalsi mesiac.
ja som to uz nevydrzal tak som si medzicasom kupil notebook a mal ich na salame.
na koniec sa i mudrlanti umudrili a poslali mi dobropis v ktorom bolo ze si mozem vybrat hoc jaky produkt.
tak od vcera mam na stole nove multyfunkcne zariadenie a modlim sa aby mi neodislo. :cry:
schvalne si porovnajte datum zalozenia tejto temy a datum tochto prispevku a hadam pochopite preco uz tento prispevok pisem z notebooku! :wink:
mimochodom ostali mi nejake komponenty tak ich dam do temy bazar. keby mal niekto zaujem:

http://www.hojko.com/p-rozne-pc-komponenty-t98659.html
Napísať odpoveď