co je spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
celaskon5
Light Expert
Light Expert

co je spravne???

Príspevok od používateľa celaskon5 »

Ahojte všetci mám jeden problém s holkou najprv som si myslel, že sa mi to podarí vyriešiť samému no nepodarilo.
Veci sa majú takto: mám jednu babu, ktorú mám veľmi rád dávam jej to primerane aj navonok cítiť jeden deň už už to vyzerá tak, že bude ruka v ruke no na druhý deň je opäť neistá nevie čo a ako stále váha či do toho ísť (samozrejme veď som monštrum :D ), no a problém je v tom, že toto čakanie s neistým koncom ma pomaly prestáva baviť no stále ju mám rád dá sa povedať že čím ďalej tým viac. A k tomu čakaniu asi niekoľko mesiacov celé je to tak postupne. Nič nie je uponáhľané.
Neviem čo mám urobiť či s tým seknúť alebo sa na to vykašlať a nechať nech sa deje všetko mimo mňa skúste mi prosím Vás poradiť.
P.S. najväčší problém robí bývalí no nie že práve on ale ona to nemá v hlave úplne urovnané.
Vek 20 obaja
Pls vyjadrite sa aj baby nech mám aj vaše názory
celaskon5
Light Expert
Light Expert

dexter7007 napísal:no vkazdom pripade snou zacni chodit az vtedy ked to bude mat vyrovnane v hlave.....
No nehovor na to som prisiel aj sam ja sa pýtam aj na to ako jej mám pomôcť alebo či mám čakať ako to dopadne
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ach boze, dexter..niekedy je lepsie nepovedat nic, vies o tom?Celaskon, na to ze mate obaja po 20 myslim ze by pre vas nemal byt problem vyrazit si niekam do mesta :) spravit si prijemny pokojny vecer, niekde v tichej restauracii pri dobrej veceri. A vsetko si to z oci do oci prebrat. Svoje povies ty, svoje povie ona a neodidete pokial nedospejete k rozumnemu zaveru. Ziadne ine lepsie riesenie ma momentalne nenapada. A cakat ako sa to vyvynie s jej byvalim mi nepripada moc stastne.
celaskon5
Light Expert
Light Expert

no konečne sa tu začínajú dávať do obehu aj rozumné riešenia
(vôbec sa nehnevám na dextera to je len ten tip človeka) aj ja mám chyby a dosť veľa
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Podla toho co pises, tak ju mas rad a nemyslim si, ze by si sa dokazal na nu len tak vykaslat. Prejavu aj ona k tebe nejak tie city alebo je to len z tvojej strany voci nej? Mozno uz ani ju to nebavi takto dlho sa tahat s tebou a stale nic, stale si nespravil ten potrebny krok.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skus jej dat pocit, ze si nieco viac ako jej byvaly a ze si ta ma aj cenit. s priatelkou som bol na tom podobne, ale casom zistila, ze som na uplne inej urovni ako jej byvaly a ze sa neoplati robit si starosti kvoli niekomu, kto si to ani nezasluzil. dievca musi citit, ze ty si ten naj.
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

test napísal:Podla toho co pises, tak ju mas rad a nemyslim si, ze by si sa dokazal na nu len tak vykaslat. Prejavu aj ona k tebe nejak tie city alebo je to len z tvojej strany voci nej? Mozno uz ani ju to nebavi takto dlho sa tahat s tebou a stale nic, stale si nespravil ten potrebny krok.
ano... niektoré ženy proste potrebujú nakopnúť tým správnym krokom. Vykonaj ťah... Hlavne veľmi rýchlo sa z tohoto neistého stavu dostaň. V takom stave totiž veľmi klesá záujem baby... Pokús sa to nejak prekrútiť naopak, aby si bol Ty ten, ktorý sa rozhoduje a ona tá, ktorá o Teba má záujem, ak sa to dá. Vytvor si takýto vnútorný postoj a potom aj Tvoje činy budú mať takýto nádych (nie arogantný... to nie, ale proste skôr nezávislý) Aby sa Ti nestalo, že bude mať pocit, že by si ju "chcel". Že Ti na tom priveľmi záleží a čakáš na nejaký jej "verdikt" (mimochodom taký od ženy ani nikdy neprichádza). Naplň sa láskou, buď šťastný a stále ži plnohodnotný príjemný život so zážitkami a ona pochopí, že v Tvojej prítomnosti sa proste človek cíti najlepšie a nepustí sa Ťa. Nehľadaj pocit blaha vonku, len ho nájdi v sebe, naplň sa ním a potom ho budeš rozdávať. A ľudia Ti ho budú chcieť dávať. Kurnik zamtal som sa... :oops:
celaskon5
Light Expert
Light Expert

No uvediem Vás na správnu mieru city sú obojstranné len stále je nerozhodná viac menej raz som to ja raz jej bývalý snažím sa akokoľvek viem volám ju na výlety von a pod.občas sa podarí občas nie. Keď nie sme spolu tak si píšeme na nete a to ma volá aj ona a je to v takej slepej uličke.
A s tým máš pravdu nedokážem ju len tak opustiť lebo mi v živote veľmi pomohla.

mimkorn teda aj tvoj prispevok je dobrý ako z knihy K + :)

dnes odchádzam tak potom sa ozvem a budem rád za každý príspevok :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dexter7007 napísal:no vkazdom pripade snou zacni chodit az vtedy ked to bude mat vyrovnane v hlave.....
netreba byt mudry,ked netreba byt mudry..asi tolko odo mna pre teba.

k teme: ked za to stoji - snaz sa,bojuj!
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

celaskon5 napísal:No uvediem Vás na správnu mieru city sú obojstranné len stále je nerozhodná viac menej raz som to ja raz jej bývalý snažím sa akokoľvek viem volám ju na výlety von a pod.občas sa podarí občas nie. Keď nie sme spolu tak si píšeme na nete a to ma volá aj ona a je to v takej slepej uličke.
A s tým máš pravdu nedokážem ju len tak opustiť lebo mi v živote veľmi pomohla.

mimkorn teda aj tvoj prispevok je dobrý ako z knihy K + :)

dnes odchádzam tak potom sa ozvem a budem rád za každý príspevok :)
Ešte ma tak napadlo, že by bolo možno fajn, dať jej vedieť, že aj Ty si človek a že máš určitú sebalásku a že nie je celkom pekné, že si takto "vyberá", necítiš sa byť tovar ALE určite to nepovedať ako som to ja napísal a určite to nenaznačiť takým vyčítavým spôsobom. Moc riskantné, myslím, že by sa tým dalo veľa posrať, ale keby si to možno v správnom kontexte povedal dostatočne opatrne, mohla by sa zamyslieť a uvedomila by si, že si si vedomý seba a situácie, máš to pod kontrolou a že Ti trochu prekáža, ako sa... blbo povedané ale neviem to vyjadriť, s Tebou zaobchádza... chápeš. A hlavne ťah vykonať, lebo podľa toho, čo hovoríš to vyzerá, že jednoducho treba prekonať určitú bariéru zabraňujúcu v rozvoji a hotovo.. otázka. Držanie za ruky bolo? Dotyk rúk vôbec bol? O puse asi nerozprávame, myslím, že som dobre pochopil, že to je absurdné.. lebo ak boli príjemné chvíle a hlavne ak sa dobre rozprávate a ona sa aj sem tam smeje z toho čo hovoríš, tak je doslova POTREBNÉ aby si ju nežne chytil za ruku. Neskrývaj to za nejakú zámienku alebo čo, ale proste chyť a pohlaď a drž a pozeraj do očí... povedzme... ak sú Ti to jasné veci, potom sa ospravedlňujem, ale šak istota je istota. A ak takéto niečo už áno, tak skús pusu... A to by jej malo vyjasniť myšlienky.... Nevolaj jej veľa.
dadkapo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dadkapo »

Ja keby že som tá baba thak zrejme newiem čo xcem. A ty ju musíš presvedčiť, že xce teba! Musíš urobiť všetko preto aby jej bolo s tebou čo najlepšie a najkrajšie... kúp jej ružičku keď sa s ňou stretneš, choďte niekam sa zabawiť a keď budete odviazaný skús jej dať pusu. Pusa je určite prvý krok lebo aj ja som s tým svojim asi tak pár mesiacov bola na ničom a nakoniec som prvý krok urobila ja:) dala som mu pusu a odvtedy sme spolu thak to skús a uvidíš

//audiotrack: pravidlo 23. Nepoužívať pokec style, a nauč sa písať v a ch namiesto w a x
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ja zastávam teóriu, že žena si uvedomí to, čo mala až vtedy, keď to stratí. Mal som frajerku, rozišli sme sa (pre jej bývalého). Ja som sa stále snažil, bojoval som o ňu, správal som sa dokonca iracionálne!!! :D ale nič z toho nebolo.

Potom som spravil radikálny obrat. prestal som sa o ňu až tak zaujímať, začal som baliť iné dievčatá a čuduj sa svete, čo sa nestalo? Raz, keď som sa v piatok opil za mnou prišla a zrazu sme opäť spolu chodili. Už spolu nechodíme, ale to z mojej iniciatívy a iných príčin.

Nehovorím, že som to spravil naschvál, možno mi to len tak náhodou vyšlo, že sa vrátila. Ale som si istý, že platí pravidlo, že žena chce mať to, čo mať nemôže a keď sa správam ku dievčaťu ľahostajnejšie, tak ju to dráždi a viac sa o mňa zaujíma.

určite sa netreba správať hlúpo, alebo arogantne, byť úplne v pohode, porozprávať sa s ňou hocikedy, keď ju už stretneš, len s ňou byť menej a byť nezávislý.

JA by som volil takú taktiku, že by som jej dal na nejaký čas pokoj a bral ju len ako každú inú kamarátku. ľahko sa mi to hovorí a tebe ťažko berie, pauzička vás buď rozdelí alebo spojí. :idea: :wink:
He. Toľko môj názor a návrh riešenia.
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Myslím, že asi nie je celkom rozhodnutá, čo vlastne chce. Neviem presne ako je to s tým jej bývalým, no asi ho ešte stále rieši. Asi by si mal počkať, kým bude mať ujasnené veci a potom možno príde aj sama. Možno by si ju mal zatiaľ brať ako každú inú kamarátku, alebo sa tak tváriť aspoň, lebo to určite nie je také jednoduché. A časom uvidíš, ako sa to vyvinie. Držím palce, aby čo najlepšie :smt048
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mehmed napísal:Ale som si istý, že platí pravidlo, že žena chce mať to, čo mať nemôže a keď sa správam ku dievčaťu ľahostajnejšie, tak ju to dráždi a viac sa o mňa zaujíma.

určite sa netreba správať hlúpo, alebo arogantne, byť úplne v pohode, porozprávať sa s ňou hocikedy, keď ju už stretneš, len s ňou byť menej a byť nezávislý.
mas absolutnu pravdu...podobne veci sledujem sam na sebe a jednej zene ;)...
na jednej strane sa zda, ze je to kontraproduktivne, ale opak je casto pravdou...ak zene na tebe zalezi a je zvyknuta na urcity prisun "teba", tak ked ho obmedzis, zacne premyslat, analyzovat, hladat chybu a zachranovat situaciu
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Aiden napísal:mas absolutnu pravdu...podobne veci sledujem sam na sebe a jednej zene ;)...
na jednej strane sa zda, ze je to kontraproduktivne, ale opak je casto pravdou...ak zene na tebe zalezi a je zvyknuta na urcity prisun "teba", tak ked ho obmedzis, zacne premyslat, analyzovat, hladat chybu a zachranovat situaciu
tak isto sa zena sprava stale, hlada chyby,analyzuje co, preco, ako...vid Erika v druhej teme.

//celaskon ak si v slepej ulicke hlavne necuvaj :wink:
Domqua
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Domqua »

tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
ak sa Ti vráti - je Tvoj.
ak nie - nikdy Tvoj nebol...
niekedy je lepšie čas nestrácať s niekým, kto o Teba nestojí, ale ak vieš že o Teba stojí tak o ňu bojuj :) .... gl
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Domqua napísal:tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
niekedy je lepšie čas nestrácať s niekým, kto o Teba nestojí, ale ak vieš že o Teba stojí tak o ňu bojuj :) .... gl
veľmi pekný názor.. páči sa mi.. aj ked nie veľmi uplatniteľný ale pekne..
k veci.. jednoznačne rozhovor a návodov tu na hojkovi máš nespočetné množstvo
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

tak tak...ako sa hovorí..ak niekoho miluješ - nechaj ho odísť.
Dovolím si nesúhlasiť, ako takmer z každým "zaručeným" návodom či ľudovým porekadlom. Ak niekoho necháš odísť, tak to moc neznamená , že ho miluješ ... zo svojej skúsenosti, ten koho miluješ, nie je ten s kým je ti príjemne , ale bez koho nemožeš žiť ... asi tolko k tomu. :idea:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

d4nt3 napísal:Dovolím si nesúhlasiť, ako takmer z každým "zaručeným" návodom či ľudovým porekadlom. Ak niekoho necháš odísť, tak to moc neznamená , že ho miluješ ... zo svojej skúsenosti, ten koho miluješ, nie je ten s kým je ti príjemne , ale bez koho nemožeš žiť ... asi tolko k tomu. :idea:
tiež nesúhlasievam s takými porekadlami a spol, ale viem, že na určité životné situácie platia a práve na tieto situácie boli povedané nie ako všeobecne platiaci zákon ... :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

To s tym vyrokom "nechaj ju odist"... Ja poznam aj takyto - Daj zene na vyber a urcite si nevyberie teba. Pravdivost som neskusal, vzdy som sa snazil ako som vedel.

Vies aj, preco sa rozisli? Aspon z koho strany to bolo? Nic nove ti tu nenapisem,ale aspon z mojho pohladu... Niekto ti tu radi, ze ju mas nechat tak,nech si uvedomi,ze ty si ten pravy. Ja sa pripajam k nazoru, ze v tvojom snazeni nemas povolovat. Caste travenie spolocnych chvil je super,ale nijako sa jej nevnucuj. Viem,ze tato situacia medzi vami trva uz nejaky ten cas, no "netlac na pilu". Ludia pod natlakom zvyknu robit chybne rozhodnutia...
Napísať odpoveď