Je mozne sa prepit do triezva?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no po pive sa dobre grga a chcem sa mi moc jest tak to je ta pricina..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to musi byt asi nejaky prechodny jav u niektorych jedincov ale mne sa to nestalo a prvy krat o tom pocujem :P
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

p4oLO napísal:vzdy ked chodime chatu tak na zaciatku hned hodime do seba nejakych 5 poldeci, potom v pravidelnych intervaloch(cca kazdu polhodku) dame stale niekolko dalsich poldecakov, medzi tym ale treba vela tancovat, spievat, a hlavne jest :D cize za od tej piatej do rana do tretej vypijes kludne aj nejakych 15 poldecakov, na zaciatku pekne udrie, dalsimi poldecakmi stav stale udrzujes :) az potom niekedy nad ranom zistis ze uz ti ani neudiera, a zaspis ako batola :D zobudis sa niekiedy poobede, nieco zjes a mozes pokracovat dalej :D ...
chcel by som Ta vidiet po tych 15 poldecakoch, to by sa s Tebou ine zazraky robili. By si bol rad keby si sa nepostal a nie, ze by si mal byt triezvy :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

dá sa to..minule sme pili dosť ľudí, ale ostali sme napokon dvaja, tak sme len tak sedeli, popíjali, rozprávali sa celú noc až bolo zrazu nejakých 10-11 hodín poobede a postupne som precitol do normálneho stavu, aj keď sme pili v rovnakých intervaloch..žiadne jedlo, tancovanie nič..ale ako je to možné to neviem..
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

da sa povedat ze aj ja som bol uz v takom podobnom stave. Na chate sme chlastali a postupne ludia uz isli spat az sme vydrzali len traja do nejakej 04.00 a tak sme sa rozhodli ze ideme kukat telku a pri nej sme boli tak 3 minuty a ze ideme spat... (ehm furt sme pili biely rum- nonstop a nie v malych mnozstvach) spal som asi 2.5-3 hodiny vstal som a trocha suchoty a tak som si namiesal biely rum s dzusom a pil som furt az do dalsieho rana.... a uz som nemohol ani za svet chytit naladu... obcas som daco prejedol (ranajky- grilovane kridlo, obed- trocha gulasu, a vecera ani nebola) a nemohol som chytit nejaky opity stav aj ked som pil v podstate pohar za poharom...
bola to suprova chata a nezvyknem vypit az tolko... ale vzhladom na to ako mi bolo fajn tak sa stazovat nemozem
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

tomu neverim....len prosim neskusajte to nikto lebo potom je mozne ze pojdete na vyplach :D
p4oLO
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa p4oLO »

axXis napísal:chcel by som Ta vidiet po tych 15 poldecakoch, to by sa s Tebou ine zazraky robili. By si bol rad keby si sa nepostal a nie, ze by si mal byt triezvy :D
ale napisal som ze tych 15 poldecakov by si pil nejakych 10 hodin ...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

párkrát sa mi to stalo. Ako je to možné to netuším. Naposledy, keď sme boli u kamaráta na dome, pili sme od rána, večer sme sa šli zabaviť do baru, vypil som toho strašne moc, pomiešal toho takisto dosť, ale od istého momentu mi alkohol nič nerobil. Žiadna ťažoba na žalúdku, žiadne motanie sa, krútenie hlavy, rečové schopnosti bezproblémové. Večer som si ľahol do postele a na počudovanie sa mi ani hlava netočila, absolútne nič, pohoda. Ráno som vstal, je*li sme si do dvoch na poprávku a pokračovali, ale vtedy som už dopadol horšie...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tiež mi o tom niečo kamarát spomínal, že sa mu to stalo, ale ja osobne tomu neverím, nepresvedčil som sa o tom, ani naposledy, teraz cez víkend pri miernej guľášovke s priateľmi na chate
Prílohy
v nalade.jpg
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Tyzden dozadu som vypadal podobne...ale do triezva to nebolo
Prílohy
01.jpg
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

zazil som to, ale to treba popijat take 3 a viac dni, najlepsie tyzden a takmer vobec nespat. triezvostou by som to nenazval, skor inym stavom. kedy ste prechlastany a nevyspaty ale nespity. celkom zaujimave
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

podla mna je to totalna blbost prepit sa do triezva bud si nato organizmus zvykne alebo si to dany clovek nepamata a nevie co robi a co pije ci je to alko alebo nealko
btw mne sa to nikdy nestalo lebo mam slaby zaludok a by som sa skor prevracal do triezva :D
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pacil sa mi prispevok od gangyho :)....( mame podobne styli !! )

ja len asi z vlastnej skusenosti viem ze . ze ked vecer zacnem pit ...do 2-3 rano som bol naje*any ze som si polku ani nepametal.. potom ma dostane ten "stav" ze sa zrazu preberem a pijem ako znovu zrodeny .... a vtedy vladzem a vladzem a pametam a pametam...
atd .... atd
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Osobne si myslim, ze to je somarina, este som to na nikom nezazil a zase skusat to je podla mna blbost. Zacnete pit pit a este raz pit a naivne si mysliet, ze vytriezviete ked si date este jedneho panaka je tiez hlupost.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Lub0$ už sme sa zhodli že je to len stav mysle (nirvána :P ) alkohol v krvi určite vtedy ešte prúdi
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Opäť neúspešný pokus...
Prílohy
m44.jpg
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podla mna vyraz "prepit sa do triezva" mnohi z vas zle chapu. Neide tam o to ze ty pijes a pijes a nafukas 0 promile. Ja to skor chapem tak, ze ak pijes nejak s mierou tak moze nastat stav ze tvoj mozog a tvoje telo prestanu vnimat vplyv alkoholu. Budes uvazovat ako triezvy, spravat sa ako triezvy, tvoja chôdza bude bez bocnych vetrov, tvoj pohlad bude prirodzeny ... a pri tom mozes mat v krvi xy promile.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

priznaky opilosti nesposobuje alkohol ako taky ale latky ktore ho chcu z tela vypudit akesi enzymy alebo co pretoze alkohol je vlastne jed ....tu podla mna ide o to ze telo tieto proti latky prestane vyrabat a clovek pije promile sa mu zvysuje ale symptomy opitosti nema (kedze telo nerobi protilatky) ..nie?
Napísať odpoveď