Facky zivota

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No tak v tomto roku mi umrel jeden s dobrých kamaratov s ktorým som vyrastal od školky. :(
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja som dostal najvetsiu facku ked mi v naruci zomrel oco este teraz sa stoho neviem spametat napchavam sa liekmi.. ale tych faciek som dostal viac ale to je asi najvetisa ktora ma do konca zivota bude sprevadzat
Brano222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Brano222 »

No tento rok bolo tych faciek dost. V aprili mi zomrel moj super stryko( a bol mi ovela blizsi ako moj otec), potom v juni v ten isty den mama aj stara mama a o mesiac neskor dalsi stryko. Okrem toho som sa nedostal na skolu, na ktoru som chcel ist (uz 2.x). Mam dojem ze stracam uz aj kamaratov, ktori maju na mna viac menej len vyhradenych par hodin mesacne. Ale aj po tomto vsetkom si stale myslim a dufam, ze pride nejaky zvrat a konecne ma to nestastie opusti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete.

Okrem toho podvod od osoby, od kt. by som to nikdy necakal, a o kt. som si myslel, ze ma miluje tak, ako ja ju. Toto ma sprevadza dodnes..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

p4ra napísal:Diagnoza, ze by som nemal hrat hokej kvoli kolenam. Pre niekoho mozno nie je moc velka zalezitost, pre mna. Ked uz nic ine, prisiel som o moznost pocestovat si po svete.
vitaj v klube az na to, ze v mojom pripade ide o futbal.. nema niekto zdrave chrupavky do kolien? kupim
Napísať odpoveď