// Nazov temy dajte aky chcete nevedel som vymysliet.
// SRRY ZA GRAMATIKU, TROSKA RYCHLEJSIE SOM PISAL.
No neviem, ako to hypernova poslala, ale asi jej nevadi ze je tovar poskodeny, ako vravim, ten bike bol urcite ten co som ja reklamoval. taky ram doskriabany ze az az.r2nger napísal:Takyto tovar mala hypernova poslat naspat dodavatelovi. Alebo ho oznacit ako poskodeny a predat ho v zlave (co bolo asi tych "z 13000 na 12000")
To mas pravdu, ja to uz viem aj teraz ale nevadi ten olpran uz nemam, od tej reklamacie, ale zatial mi verne sluzi moje CTM VillySheep napísal:Kupovat bycikel v hypermarkete je ta najvacsia chyba, ktoru som samozrejme spravil aj ja. Do bikov sa nevyznam a mal som jednu staru BMX co som snou jazdil tak prevazne po meste. Tak som kupil jeden v Carrefoure, najprv isiel, o mesiac sa posral, padala retaz, tak som ho dal opravit asi 2x, potom sa zase posral a teraz uz 4 roky stoji nepojazdny v pivnici vedla s mojou BMX ktora uz tiez nejde, ale zistil som ze mi bike netreba tak uz ich ani nedavam opravovat ani nekupujem novy, kazdopadne kupovat len v specializovanom obchode, sice priplatis ale vies ze ti to pojde.
Takto dopadol aj moj spoluziak, cisty lamer do pc, minule som sa ho pital aky ma procesor a on ze samsungmirak2 napísal:rovnako ako s pocitacom. z hypermarketu nikdy, ani keby za 500,- davali (sice to by som musel porozmyslat)
Tak tak, som myslel, proste pccka nahovno. mat taky pc, v tejto dome je fakt v prdeli.callop napísal:asit o myslel tak ze hojne vyuziva virtualnu pamat. inak tie t-comacke pocitace to je kapitola sama o sebe. som myslel ze ked tam dam cisty win ze to bude chodit lepsie... ale tych 256 megacov je fakt zalostne malo