Reklamacia, a opat naspat v predaji.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kore
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reklamacia, a opat naspat v predaji.

Príspevok od používateľa kore »

Spomenul som si na jeden pribeh co sa mi stal, musim sa vam z nim pochvalit, kupoval som bike z hypernovy presov, OLPRAN CHALLENGER, "v tej dobe bezali OLPRANY", kupil som ho a hned ako som prisiel domov vsimol som si ze nieje celkom v poriadku, (osmicky na obydvoch kolesach, poskriabany ram atd, a nieco bolo fakt z prevodmi, ani som to nevedel ze co to je, proste preskakovali, ako keby bolo nieco dodrbane) Tak som ho isiel reklamovat, to bola prva reklamacia, po 30dnoch mi ho vratili, a zase ani sa na tie prevody nepozreli, tak som ho dal znova reklamovat, lebo som ho skusal ze ci tie prevody funguju tak znova nic, zase po 30dnoch mi bike dosiel, uz som sadol a vedel som ze stale nieco nieje v poriadku, slapal som na kopec, to bola ta testovacia jazda, po reklamacii, a zase, tak som ho reklamoval, a kedze po tretiej reklamacii, je vratenie penazi, peniaze mi vratili asi po 5dnoch, tak dostal som peniaze, ale co to, preslo asi 6mesiacov, a co nevidim, bike stoji na predaj, presne ten co som reklamoval, to si pamatam ten skrabanec, presne ten, no ten co som reklamoval, no tak tomu sa hovori obchod.. Do hypernovy pojdem kupovat len spotrebny tovar (rozky, pecivo, a nic viac). Lebo ako vidim, cena bola z 13000sk na 12000.sk, ale presne ten isty bike, co som ja reklamoval. :lol: Stala sa aj vam niejaka taka prihoda?

// Nazov temy dajte aky chcete nevedel som vymysliet.
// SRRY ZA GRAMATIKU, TROSKA RYCHLEJSIE SOM PISAL.
r2nger
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa r2nger »

Takyto tovar mala hypernova poslat naspat dodavatelovi. Alebo ho oznacit ako poskodeny a predat ho v zlave (co bolo asi tych "z 13000 na 12000")
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

r2nger napísal:Takyto tovar mala hypernova poslat naspat dodavatelovi. Alebo ho oznacit ako poskodeny a predat ho v zlave (co bolo asi tych "z 13000 na 12000")
No neviem, ako to hypernova poslala, ale asi jej nevadi ze je tovar poskodeny, ako vravim, ten bike bol urcite ten co som ja reklamoval. taky ram doskriabany ze az az.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Kupovat bycikel v hypermarkete je ta najvacsia chyba, ktoru som samozrejme spravil aj ja. Do bikov sa nevyznam a mal som jednu staru BMX co som snou jazdil tak prevazne po meste. Tak som kupil jeden v Carrefoure, najprv isiel, o mesiac sa posral, padala retaz, tak som ho dal opravit asi 2x, potom sa zase posral a teraz uz 4 roky stoji nepojazdny v pivnici vedla s mojou BMX ktora uz tiez nejde, ale zistil som ze mi bike netreba tak uz ich ani nedavam opravovat ani nekupujem novy, kazdopadne kupovat len v specializovanom obchode, sice priplatis ale vies ze ti to pojde. :wink:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Kupovat bycikel v hypermarkete je ta najvacsia chyba, ktoru som samozrejme spravil aj ja. Do bikov sa nevyznam a mal som jednu staru BMX co som snou jazdil tak prevazne po meste. Tak som kupil jeden v Carrefoure, najprv isiel, o mesiac sa posral, padala retaz, tak som ho dal opravit asi 2x, potom sa zase posral a teraz uz 4 roky stoji nepojazdny v pivnici vedla s mojou BMX ktora uz tiez nejde, ale zistil som ze mi bike netreba tak uz ich ani nedavam opravovat ani nekupujem novy, kazdopadne kupovat len v specializovanom obchode, sice priplatis ale vies ze ti to pojde. :wink:
To mas pravdu, ja to uz viem aj teraz ale nevadi ten olpran uz nemam, od tej reklamacie, ale zatial mi verne sluzi moje CTM Villy :D kupovane pred 4rokmy, este v silver edition, ale uz som ho prestriekal na white edition, cize preslo asi pred tyzdnom po generalke :D aspon som si spravil STK :D :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Akoze len debil moze v hypernove kupovat bicykel...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rovnako ako s pocitacom. z hypermarketu nikdy, ani keby za 500,- davali (sice to by som musel porozmyslat :lol: )
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:rovnako ako s pocitacom. z hypermarketu nikdy, ani keby za 500,- davali (sice to by som musel porozmyslat :lol: )
Takto dopadol aj moj spoluziak, cisty lamer do pc, minule som sa ho pital aky ma procesor a on ze samsung :D no sikal som, a druhy kamos hned na to : "no a ja mam mobil Athlon" :D len tak z prdele, no on ten moj spoluziak, kupil PC od t-comu za tu 1korunu, no ale keby ste vedeli, oj ta to je stroj, nenormalny..

CPU : AMD Sempron 2800+
RAM : 256MB z toho windows vyuziva asi 468MB, tie jeho procesy atd.
GRAFIKA : 64 Integrovana cize bere z RAM a tak ma iba 192MB

Tomu sa hovori stroj, tak mu to vsetko islo pomaly, ze moj Pentium I 133mhz rychlejsie nacita, a to mam tam win98. :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

cor3 napísal: RAM : 256MB z toho windows vyuziva asi 468MB, tie jeho procesy atd.
Nejako pretazeny nie? :D
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

asit o myslel tak ze hojne vyuziva virtualnu pamat. inak tie t-comacke pocitace to je kapitola sama o sebe. som myslel ze ked tam dam cisty win ze to bude chodit lepsie... ale tych 256 megacov je fakt zalostne malo
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

callop napísal:asit o myslel tak ze hojne vyuziva virtualnu pamat. inak tie t-comacke pocitace to je kapitola sama o sebe. som myslel ze ked tam dam cisty win ze to bude chodit lepsie... ale tych 256 megacov je fakt zalostne malo
Tak tak, som myslel, proste pccka nahovno. mat taky pc, v tejto dome je fakt v prdeli.
Napísať odpoveď