dnes mi mama doniesla z T-Mobilu nokiu 5310 a ked som to dal na nabijacku tak ten tenky nabijaci konektor co sa strka do mobilu drzi pevne, ale da sa nim hybat zo strany na stranu vsetkymi smermi asi 5 stupnov (kvazi sa nim da joystickovo hybat, v istej polohe to dokonca jemne pukne). nabijanie baterie funguje, drzi dobre , len ma zaujma ci je to zdrave ze sa moze tak kyvat...... mam to reklamovat? resp da sa taketo daco reklamovat?
aj ked to funguje, nemoze sa to coskoro pokazit?
nemal by som problem pockat kym to cele prdne, ale problem je v tom ze ten MT je blokovany je z T-M a ja mam Orange. odblokovanim stratim zaruku.... a ked sa to pokazi bez zaruky bud to mastne zaplatim, alebo si mozem ten telefon strcit dociernejdiery...
mobil a konektor na nabijacku - reklamovatelnost
Mam tiez nokiu a koncovka sa houpe od kedy ho mam a doteraz sa nic nestalo, takze nehraj s nim futbal a urcite sa nic nestane, koniec koncov samotny konektor je mozne vymenit bez problemov lebo nie je na plosak pevne zavareny, da sa to kupit za 20-50sk a servis by ta mozno vysiel este tak na tie 2 kila maximalne.