Poradte mi s pouzitim Operacneho systemu
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No 32Bit verziu Visty uz tak lahko neoseres ... Jedine co ti zostava je Nahrat SLIC Table do BIOSu
Kedze Vista po detekovani pripojenia na internet hned stahuje overovacie balicky na SLIC Emulatory atd...
Paradox Cracky a ine hovadiny uz davno nejdu a obist sa to da len velmi zdlhavo a zlozito. A to si racej kupim original za 2400Sk ako sa denno denne terigat s tym ze co ked mi to zistia ... ako to obidem.
Kedze Vista po detekovani pripojenia na internet hned stahuje overovacie balicky na SLIC Emulatory atd...
Paradox Cracky a ine hovadiny uz davno nejdu a obist sa to da len velmi zdlhavo a zlozito. A to si racej kupim original za 2400Sk ako sa denno denne terigat s tym ze co ked mi to zistia ... ako to obidem.
podla inych ludi,ju osereš velmy lahko,ze TOMAsMATE??Shark NX napísal:No 32Bit verziu Visty uz tak lahko neoseres ... Jedine co ti zostava je Nahrat SLIC Table do BIOSu
a co sa stane ked ti to zistia? no nic, maximalne by ti vistu nastavili zase na 30 dniShark NX napísal:No 32Bit verziu Visty uz tak lahko neoseres ... Jedine co ti zostava je Nahrat SLIC Table do BIOSu
co znamena "cely system rozstelovany" ? XP je system, co bol, a je dost dlho dlho aktualizovany, a bezi na nom vela technologickych, firemnych aplikacii, tak si myslim, ze XP este neskoncilo. Co sa tyka hier, a noveho software, ide to viac k Viste, ale ukazte mi kolko podnikovych aplikacii pracuje na baze vista. Az bude vista 100%, tak sa bude pouzivat komplexne, co isto pride, ale XP by som zatial nehadzal do kosa.Shark NX napísal:Zmeni zmeni ... Vista ma viac intuitivne ovladanie. Instaloval som ju aj kamaratovi z malaciek co je typicky vidlak.
XPcko mu uz po troch mesiacoch fungovalo ako Win 3.11 na Kalkulacke, cely system rozstelovany, nestabilny atd...
Odkedy som mu nahodil Vistu tak uz mu ide rok aj nieco ... bez ziadneho problemu a velmi si ho chvali.
-
Shark NX
Addict
Hej a fungovat na systeme cca 30dni to mozem osrat...Sheep napísal:a co sa stane ked ti to zistia? no nic, maximalne by ti vistu nastavili zase na 30 dni
Tomasmate ... zas system emulacie SLIC tabulky ale na to zas dojdu ako dosli na emulator od Paradoxu.
Znamena to to ze napr. Notebook mojej mamy ... Fujitsu Siemens ... Pentium m 1.7GHz, 512MB RAM, 30GB Disk Fungoval prekrasne ... Teraz?? (Po troch rokoch) System sa zapina 5minut ... Chces otvorit Outlook?? 2minuty ...mmv38 napísal:co znamena "cely system rozstelovany" ? XP je system, co bol, a je dost dlho dlho aktualizovany, a bezi na nom vela technologickych, firemnych aplikacii, tak si myslim, ze XP este neskoncilo. Co sa tyka hier, a noveho software, ide to viac k Viste, ale ukazte mi kolko podnikovych aplikacii pracuje na baze vista. Az bude vista 100%, tak sa bude pouzivat komplexne, co isto pride, ale XP by som zatial nehadzal do kosa.
Co na tom PC bolo a je?? asi 10000 Word/Excel/Powerpoint dokumentov a cca 20000Mailov a ten system ide jak lačny sere. Aktualizovany bol sam a automaticky, Antivirak ma a je cisty. Pri lubovolnej cinnosti sa ide Disk roztrhat.
Vies jak funguje otcov Dell z Vistou?? z Konfig. T5500, 2GB RAM, 160GB Disk ... ma ho ako nahradu desktopu ... to znamena minimalne 50000Dokumentov o velkosti asi 50GB a asi 200000 mailov od roku 1998.
Nabeh systemu do dvoch minut Outlook natahuje len co treba cize do 15s a vsetko pri minimalnom vyuziti Disku vdaka plnohodnotnemu vyuzivaniu ramky.
-
hojko
Site Admin
Shark NX: Neviem ako ty, ale ja doma na desktope po roku pouzivania vidim, ze system uz nie je to co bolo, ze je cas fomatovat. A po formate to ide hned inak. Cim to asi tak bude??? Inak ta stara haraburda co mas bude mat 5400 otackovy disk, takze sa ani nedivim, kdezto novy notebook by mohol mat uz 7200 otackovy disk, co je znacny rozdiel vo vykone. Nebude to s tymi mailami aj v tom, ze pouzivas novsiu verziu Outlooku??? 
-
LordAmarth
Novice
Zdar ludzee
Ked tak vseci chvalite vistu
Mam notebook HP dv6550ec - NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630M - 15.4 LCD
Nainstaloval som si vistu a graf. ovladace od vyrobcu
ale win povoli max rozlisenie 1024x768 namiesto 1280x800
Skusal som tahat ovladace aj od inakadial ale furt to iste
A device manager hovori ze je vsetko v poriadku.
Dik
Ked tak vseci chvalite vistu
Mam notebook HP dv6550ec - NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630M - 15.4 LCD
Nainstaloval som si vistu a graf. ovladace od vyrobcu
ale win povoli max rozlisenie 1024x768 namiesto 1280x800
Skusal som tahat ovladace aj od inakadial ale furt to iste
A device manager hovori ze je vsetko v poriadku.
Dik