Niekto kto chodi na STU BA - SjF ?
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Niekto kto chodi na STU BA - SjF ?
Zdravicko chcel by som sa trosku poinformovat ako to na tejto fakulte chodi. Pretoze mam tam podanu prihlasku a chcel by som zistit nejake infosky (skola, internat, spolocnost, pomer ucenie/zabava nejake informacie zo studia a samozrejme dievcata
)
-
addictor
Medium Star
tu najdes vsetko: http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1
a dievcata... no ja som fiitkar, mame spolocnu budovu a ak uvidis 3 dievcata na chodbe za den, mozes otvarat sampanske...(myslel som studentky, ne lektorov)
a dievcata... no ja som fiitkar, mame spolocnu budovu a ak uvidis 3 dievcata na chodbe za den, mozes otvarat sampanske...(myslel som studentky, ne lektorov)
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
No stranky mam prestudovane ako takaddictor napísal:tu najdes vsetko: http://www.sjf.stuba.sk/generate_page.php?page_id=1
No som pocul ze na mladej garde je dost peknych chemiciek a sjf ma v mladej garde intrak nie?
Holubar: No na skole necakam vela dievcat
-
Stenky
Professional
ja som strojar
1.) baby tam su... a dost hlavne vdaka manzmentu kvality strojarskej vyroby
2.) u nas na mechatronike mame v kruzku rovno 2 (ok nic moc ale su)
3.) je to celkom v pohode ked sa do toho dostanes
4.) uz som si tam troska zvykol tak moje nazory mozu byt trocha skreslene
a mame super bufet
nemozes tu skolu robit ze si titul odsedis. ked ta to aspon troska neberie a ides tam len preto ze inde nebolo miesto tak je to strata casu
1.) baby tam su... a dost hlavne vdaka manzmentu kvality strojarskej vyroby
2.) u nas na mechatronike mame v kruzku rovno 2 (ok nic moc ale su)
3.) je to celkom v pohode ked sa do toho dostanes
4.) uz som si tam troska zvykol tak moje nazory mozu byt trocha skreslene
a mame super bufet
nemozes tu skolu robit ze si titul odsedis. ked ta to aspon troska neberie a ides tam len preto ze inde nebolo miesto tak je to strata casu
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
zdravim ta...mas tam podanu prihlasku, takze predpokladam ze si maturant, preto mi teda nejde, ze o derivaciach a integraloch nemas este ani ponatia?
inak sa o tuto fakultu zaujimam aj ja, mam znamu, ktora ju vystudovala a velmi dobre sa uplatnila. takisto som pocul, ze s touto skolou je temer nulova sanca ostat nezamestnany....
inak sa o tuto fakultu zaujimam aj ja, mam znamu, ktora ju vystudovala a velmi dobre sa uplatnila. takisto som pocul, ze s touto skolou je temer nulova sanca ostat nezamestnany....
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
No nemam pretoze nechodim na gymnazium, na priemyslovkach sa integraly a derivacie neberu aspon co som od ucitelov pocul.jankyi napísal:zdravim ta...mas tam podanu prihlasku, takze predpokladam ze si maturant, preto mi teda nejde, ze o derivaciach a integraloch nemas este ani ponatia?
-
Stenky
Professional
vsetky matematicke aparaty ktore budes ako strojar potrebovat tam do teba natlacia. matematiku ma pod palcom dost pohodovy docent s ktorym si nieje problem rozumiet. v matike problem nieje ked nie je uplny truhlik. fyzika je desjankyi napísal:tak v tom pripade si asi budes musiet zabezpecit nejake doucovania z matematiky...ale na druhej strane mas urcite nejake vyhody, ktore plynu zo zamerania tvojej skoly, teda predpokladam ze nie si technicky laik ako ja:)
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert