ahojte vo svojom volnom case programujem lenze chcel som si kupit na programovanie notebook za 800 sk ktory som nasiel na internete ktory my staci aj po softwarovej stranke novsi nekupim pretoze nemam peniaze.problem znie tu:ked si objednam notebook z internetu na dobierku a nemam 18 rokov musi to rodic vydvihnut???lebo chcem aby rodicia o nom nevedeli pretoze doma uz mame jeden a hovoril som to im ze chcem lenze rodicia my to zakazali
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
Re: balik
musis mat proste nejaky doklad ze si to ty im je jedno co aj ziacku knizkuJohny X napísal:fakt thakze povedzme thakto dal som si objednat balik, do schranky pride listok ten listok zoberem ukazem na poste dam pas a peniaze a mam balicek????
-
cORP.
Addict
presne tak ja si davam posielat ubuntu cca dva roky a to ziadna dobierka nieje obycajna obalka do schranky a neviem co riesite taketo voloviny skratka tam chod a ked aj tak zoberies otca nie ? ale to je blbost normalne ti to daju len sa musis niecim preukazat ze sa volas ako sa volasFabo napísal:Mne ubuntu hodili do schranky... a hlavne bezplatne, a bavime sa o dobierke, tak neviem kto, ale odfajcil ta ak si platil...
-pokial ti to dojde doporucene, tak na vyzdvihnutie potrebujes doklad totoznosti + prislusnu sumu
-pokial to bude obycajna zasielka, tak na poste (pripadne postarke) len zaplatis (ci potrebujes doklad totoznosti neviem, ale podpisovat nebudes nic)
ja tete za okienkom automaticky davam oznamenie aj s obcianskym
INDIGO - ale ved pise, ze nechce, aby o tom rodicia vedeli a ty mu poradis, aby tam siel s otcom?
btw, notas za 800 sk? wtf? (386?)
-pokial to bude obycajna zasielka, tak na poste (pripadne postarke) len zaplatis (ci potrebujes doklad totoznosti neviem, ale podpisovat nebudes nic)
ja tete za okienkom automaticky davam oznamenie aj s obcianskym
INDIGO - ale ved pise, ze nechce, aby o tom rodicia vedeli a ty mu poradis, aby tam siel s otcom?
btw, notas za 800 sk? wtf? (386?)