ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment ..
darceku sa potesis vzdy ale podla mna najviac ked ho vyuzijes.. naozaj skus zistit co by potreboval.. hovoris, ze vela robi..ak teda v praci sedi ..skus sa kuknut po nejakej elektrickej masaznej haluske.. je to celkom prijemne
darček pre otca na 50tku
a nieco tam dat vygravirovat, to nie je zly napadrobbiee napísal:Ak fajci, tak mozno nake Zippo
point, ty si lama. tu nejde o darcek a ked ma niekto 50, tak to nie je 27 alebo 34 alebo iny pridrbany vek, to sa zvyknu davat darceky ineho "rangu" (aby si pochopil, 50-ka uz nieco znamena, zvyknu sa davat darceky netradicne, trocha financne narocnejsie). ak ma p4ra a jeho rodina na diamantovy prsten tak nech mu ho daju. od srdca nemusi znamenat, ze mu namalujem obrazok (ako nic proti obrazkom nemam, hovorim to ako priklad), slovne spojenie "od srdca" nema nic spolocne s cenou, ale so srdcom a vztahom k danej osobe, je uz potom uplne jedno ako to ludia vyjadruju: jeden nakresli obrazok, druhy daruje vyhliadkovy let a treti napriklad diamantovy prsten.Point napísal:ano para..podstatne je to, ze je to od srdca..preto davas svojmu otcovi diamantovy prsten.. no comment ..
k autorovi temy: ak ma tvoj otec rad napriklad vino, skus mu zohnat nejaku dobru knihu o vine alebo supravu k vinu (vyvrtka, stupel a ine srandy v peknom obale)