Chcel by som vediet ci je lepsie studovat v USA alebo v EU konkretne
USA - New York
EU - Novy zeland, Velka Britanie
Oplati sa studovat strednu skolu v zahranici?
KTO MA SKUSENOSTI NECH NAPISE ... DAKUJEM
Skoly v USA a v EU
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skoli v USA a v EU
sory sa OT ale neda miTakth!K napísal:Chcel by som vediet ci je lepsie studovat v USA alebo v EU konkretne
USA - New York
EU - Novy zeland, Velka Britanie
Oplati sa studovat strednu skolu v zahranici?
KTO MA SKUSENOSTI NECH NAPISE ... DAKUJEM
//btw ty chces ist studovat do zahranicia?
dik stenky, musim doplnit znalosti zo zemepisu
Aj mne to hned udrelo do oci, ale:profik napísal:sory sa OT ale neda minebol som v skole, ked sa ucilo otom, ze novy zeland prijali do EU
tak to je potom prvy stat z oceanie
//btw ty chces ist studovat do zahranicia?![]()
![]()
LOL
![]()
![]()
![]()
dik stenky, musim doplnit znalosti zo zemepisu
Cize nie je to az taka blbost, ako sa zdahttp://www.europskaunia.sk/novyzeland0 napísal:Nový Zéland je partnerom Európskej únie vo veciach politických aj ekonomických. Zdieľajú mnoho spoločných postojov v zahraničnej a bezpečnostnej politike a snažia sa o rovnaké ciele, ako je napríklad podpora demokracie a rešpektovanie ľudských práv, klimatické zmeny, udržateľný rozvoj, ochrana životného prostredia a iné.
Bilaterálne vzťahy medzi EÚ a Novým Zélandom sú právne založené na Spoločnej deklarácii o vzťahoch Nového Zélandu a Európskej únie z roku 1999. Táto deklarácia formalizovala spoluprácu, ktorá sa vytvárala už pár rokov predtým. V roku 2004 na ňu nadviazal Akčný plán: Priority budúcej spolupráce.
myslim ze ked tu mas strednu za rohom a zadara tak naco chodit vonku a vyzierat tak ucty rodicom? ako je jasne ze tam musi byt fasa aspon konecne spoznas aj inak mysliacich ludi a ten stat, a asi tam budu skoly technicky lepsie natom ako su tie nase ale stale papier - maturita alebo vyucny list bude ten isty
zuriky zijes s penazi od rodicov ----- paradaSheep napísal:myslim ze ked tu mas strednu za rohom a zadara tak naco chodit vonku a vyzierat tak ucty rodicom? ako je jasne ze tam musi byt fasa aspon konecne spoznas aj inak mysliacich ludi a ten stat, a asi tam budu skoly technicky lepsie natom ako su tie nase ale stale papier - maturita alebo vyucny list bude ten isty
koli rozbijacke na byte nemusim ist do USAFilipito napísal:zuriky zijes s penazi od rodicov ----- parada![]()