Titulky k filmom

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
jozinko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Titulky k filmom

Príspevok od používateľa jozinko »

Neviete odkial by sa dali zohnat titulky k filmom? Konkretne Ladove ostrie ( Cutting Edge : Going for gold)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

zrejme tie, co si mal boli robene pre iny pocet snimkov za sekundu (FPS), aky mal tvoj film..zo zaciatku by sedeli, ale postupne by bol rozdiel medzi titulkami a hlasom coraz vacsi...

bud si prisposob to FPS v titulkoch cez nejaky soft na upravu tituliek (Subtitle Workshop, SubtitlesK5ky....)

alebo skus pozriet sem - su tam az 2 verzie, tak mozno jedna bude pasovat (pozri podla velkosti videa)
jozinko
Light Star
Light Star

konyk87 napísal:zrejme tie, co si mal boli robene pre iny pocet snimkov za sekundu (FPS), aky mal tvoj film..zo zaciatku by sedeli, ale postupne by bol rozdiel medzi titulkami a hlasom coraz vacsi...

bud si prisposob to FPS v titulkoch cez nejaky soft na upravu tituliek (Subtitle Workshop, SubtitlesK5ky....)

alebo skus pozriet sem - su tam az 2 verzie, tak mozno jedna bude pasovat (pozri podla velkosti videa)
presne tieto titulky som mal a oboje su rovnake :(
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ake FPS ma tvoje video? zistis to tak, ze si zobrazis vlastnosti a na jednej z kariet su vlastnosti videa (FPS, bitrate a pod)...
jozinko
Light Star
Light Star

Takze sa opat ozyvam s prosbou o titulky. K filmom Cutting Edge:Going for gold ( Ladove ostrie) a Iron Man neviem zohnat vhode titulky. Zohnal som akurat zo stranky www.titulky.com (dufam ze to nie je reklama), lenze tam osm nasiel iba take co mi nesedia a utekaju... :?

Myslim ze tym titulkov budem postupom casu potrebovat este zopar :oops:
Napísať odpoveď