t0m4s3 napísal:Skoda, ze si neuvedomujes ani to, aku reputaciu na fore mas. A koho to je problem? Myslim, ze to mas dost pomylene, urcite to nie je nikoho problem - okrem teba.
asi sa nerozumieme, to ze si zavisly si predsa raz pisal
ad reputacia: reputacia na tomto fore ma nezaujima, teda ani karma ani celkovo pretoze toto foum nema na mna ziadny vplyv a je mi jedno ci si pri citani mojich prispevkov pred pocitacom buchas hlavu o stol alebo sa smejes, celkovo si mi ukradnuty a rob si co chces a kedy chces, kazdopadne mas so mnou problem ty, nie ja s tebou pretoze ty ma napadas a ak si preto myslis ze tym nieco dokazujes mne, sebe alebo ostatnym tak si vedla
samozrejme si admin a tak sa cela "elita" fora postavi proti mne len preto aby ti liezli do riti, aj ked viem ze im to vobec nic nepomoze ale budiz, nech to robia ked maju strach napisat vlastny nazor koli karme alebo reputacii s ostatymi, ja mam vsak povacsine odlisne nazory ako ostatni a preto pridete a pi*ujete, bohuzial nebudem menit svoj nazor koli par lamam na nejakom fore, s tym sa zmierte a ak sa chcete hadat nech sa paci, ja s tym nemam problem, a ak si myslite nieco ine tak sa mylite pretoze diskusne forum je len a len o vymene nazorov
Ovsem ak je stale niekto v tom ze sa v LVP, ci nepocitacovych diskusiach hram na experta tak konecne otvorte oci pretoze sa tam riesia tak bezne veci ze sa k nim vie vyjadrit uplne kazdy a nepotrebuje nato ziadne znalosti ani skusenosti a je uplne jedno ci byva rovno v monitore alebo vidi pocitac raz za tyzden dakde na fotke, alebo je asocial alebo miestny guru co ma 100 kamosov a 200 kamaratiek a ci ma rokov 5 alebo 105
triple, MimKoRn: