Poviem to takto: Vyzera to, ze ma zivot nebavi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Sheep napísal:no vies ja chodim do skoly nie do prace
Tak aspon netrep hluposti o tom kto je zavisly ...
Sheep napísal:ja som si tu nevybudoval nic, samozrejme nemozem zato ze dakto ma potrebu ma stale podjebnut a takych je vas tu na fore opravdu vela, ale lutujem, to je vas problem ne moj
Skoda, ze si neuvedomujes ani to, aku reputaciu na fore mas. A koho to je problem? Myslim, ze to mas dost pomylene, urcite to nie je nikoho problem - okrem teba.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sheep napísal:ja som si tu nevybudoval nic, samozrejme nemozem zato ze dakto ma potrebu ma stale podjebnut a takych je vas tu na fore opravdu vela, ale lutujem, to je vas problem ne moj :P
ále vybudoval.. a to ja tu nie som zas až tak strašne dlho ale vidím nový príspevok pozriem od koho - vidím sheep a poviem si no čo nám zase dneska priniesol? :lol:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Sheep napísal:ak som vonku tak nemam si rovno povedat "som v realite, najlepsej MMORPG ktora existuje, sak kuknite sa natu nadhernu grafiku, pekne textury a dokonalu fyziku"? :D
Musim sa priznať, že toto som si už neraz povedal :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

t0m4s3 napísal:Skoda, ze si neuvedomujes ani to, aku reputaciu na fore mas. A koho to je problem? Myslim, ze to mas dost pomylene, urcite to nie je nikoho problem - okrem teba.
asi sa nerozumieme, to ze si zavisly si predsa raz pisal

ad reputacia: reputacia na tomto fore ma nezaujima, teda ani karma ani celkovo pretoze toto foum nema na mna ziadny vplyv a je mi jedno ci si pri citani mojich prispevkov pred pocitacom buchas hlavu o stol alebo sa smejes, celkovo si mi ukradnuty a rob si co chces a kedy chces, kazdopadne mas so mnou problem ty, nie ja s tebou pretoze ty ma napadas a ak si preto myslis ze tym nieco dokazujes mne, sebe alebo ostatnym tak si vedla

samozrejme si admin a tak sa cela "elita" fora postavi proti mne len preto aby ti liezli do riti, aj ked viem ze im to vobec nic nepomoze ale budiz, nech to robia ked maju strach napisat vlastny nazor koli karme alebo reputacii s ostatymi, ja mam vsak povacsine odlisne nazory ako ostatni a preto pridete a pi*ujete, bohuzial nebudem menit svoj nazor koli par lamam na nejakom fore, s tym sa zmierte a ak sa chcete hadat nech sa paci, ja s tym nemam problem, a ak si myslite nieco ine tak sa mylite pretoze diskusne forum je len a len o vymene nazorov
Ovsem ak je stale niekto v tom ze sa v LVP, ci nepocitacovych diskusiach hram na experta tak konecne otvorte oci pretoze sa tam riesia tak bezne veci ze sa k nim vie vyjadrit uplne kazdy a nepotrebuje nato ziadne znalosti ani skusenosti a je uplne jedno ci byva rovno v monitore alebo vidi pocitac raz za tyzden dakde na fotke, alebo je asocial alebo miestny guru co ma 100 kamosov a 200 kamaratiek a ci ma rokov 5 alebo 105

triple, MimKoRn: :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sheep
viem že ten príspevok bol venovaný t0m4s3-ovi ale nedá mi zareagovať..
keby ti to bolo tak jedno ako sa tu nadrapuješ tak sa o tom pomyslíš svoje a tento post na tvoju obranu by si sem vôbec nedal..
sú tu ludia čo nebudú predsa súhlasiť s adminom len preto že je admin alebo moderátor.. je to tak isto človek a svoj názor, či už sa pohádam alebo nie si poviem komukoľvek a kdekoľvek (no s výnimkou šéfa, k tomu treba byť slušný)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

triple, vratane seba takych uzivatelov spocitam na jednej ruke

//nezabudnite sa teraz kazdy jeden zacat navazovat ako to vy nerobite
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Sheep napísal:samozrejme si admin a tak sa cela "elita" fora postavi proti mne len preto aby ti liezli do riti
to je kravina
takto sa to snazis obhajit snad iba sam pred sebou. Ja som hojkovi napisal, ze je kkt a erytrocyt mi povedal, ze som moralny prah takze zeby som mal nejaku extra zalubu v lezeni vrchnosti do riti asi nieje pravda :wink:
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

axXis napísal:to je kravina
takto sa to snazis obhajit snad iba sam pred sebou. Ja som hojkovi napisal, ze je kkt a erytrocyt mi povedal, ze som moralny prah takze zeby som mal nejaku extra zalubu v lezeni vrchnosti do riti asi nieje pravda :wink:
Myslim ze sheep ma na mysli to,ze ed sa stretnu v hadke teraz to prirovnam:Nadriadeny a podriadeny..tak vacsina ludi sa postavi na stranu nadriadeneho :?

Ale ja osobne sa nepostavim na nikoho stranu :wink:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Lenze tu nik nadriadeny nie je, admini a modovia nie su nadriadeni len tu nato dohliadaju a davaju pozor aby nebol bordel. Nemozu ti nic prikazat ani nijak ovplyvnit tvoj zivot pokial sa spravas v ramci hranic ktore ma toto forum :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Coho dokazom je napriklad pritomnost sheepa a axxisa v diskusii :)

sheep: Mozno pochopis ked vyrasties, bude drzat palce. Ale velmi tomu neverim.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Fabo napísal:Coho dokazom je napriklad pritomnost sheepa a axxisa v diskusii :)

sheep: Mozno pochopis ked vyrasties, bude drzat palce. Ale velmi tomu neverim.
co som zase spravil? :cry:

edit:// a jo tamto :D
to su male veci
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Reagujem an ujaNecra, a co sa teba konkretne tyka tak na toto
Ja som hojkovi napisal, ze je kkt a erytrocyt mi povedal, ze som moralny prah
jukaza
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jukaza »

UjoNecro napísal:Lenze tu nik nadriadeny nie je, admini a modovia nie su nadriadeni len tu nato dohliadaju a davaju pozor aby nebol bordel. Nemozu ti nic prikazat ani nijak ovplyvnit tvoj zivot pokial sa spravas v ramci hranic ktore ma toto forum :wink:
Zase ma niekto zle pochopil :( Ja som to prirovnal vies??
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

omg keď už máte takéto sklony prečo nepoviete niekomu nech vás so zaviazanými očami nedonesie do hlbokého lesa so základnou výbavou, nato aby ste si prežili krátky survival výlet. Hneď vás prejdu takéto k.....
figo009
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa figo009 »

ja mám tiež podobné problémy ale neľutujem sa a nemyslím nad samovraždou...ja mám skôr problém že s kamošmi sa nemám o čom rozprávať...dnes som bol prvý deň na strednej a myslel som že si tam nájdem nejakých kamošov ale to ťažko keď som najnižší z triedy a nemám sa s nimi o čom rozprávať...keď ma to už fakt nebaví doma pri PC sedieť celý mesiac tak kúpim fľašu a zavolám pár ľudom...ožeriem sa a nájdem si pár kamošov...na ďalší deň z bolesťami hlavy prídem do školy a asi tak prvé dve hodiny som hlavnou témou a potom sa to späť vráti do starých koľají...samovraždu nemienim vykonať a radšej sa snažím mať konečne lepšie výsledky v škole pretože chcem ísť na vysokú a zistiť čo ma vlastne baví.
...hry ma už nebavia asi tak dva roky a neverím že mi tento ******** PC nejako v živote pomôže ale čo iné mám robiť
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

figo009 napísal:...
Chlope Chlope..A to si este takmer nezacal zit zivot a uz ta nebavi? :) Spoznas ked zacnes na vlastnom piesocku si hrabkat a osamostatnis sa od rodicov a spol..Potom mozes nadavat..
S kazdym sa je o com rozpravat, len to nieje zo dna na den, ked ludi este nepoznas..Staci kus nacuvat a raz dva zistis odbor, ktory danemu cloveku najviac sekne a pridas sa..No problema..Ale za PC veru take veci nezistis..to je pravda..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jediný problém je v tom, že ste príliš rozmaznanučkí a od dobroty neviete čo so sebou. Škoda, že zrušili povinnú vojenčinu. To bolo práve pre takýchto to pravé, čo do života potrebovali.. :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Frikso napísal:Jediný problém je v tom, že ste príliš rozmaznanučkí a od dobroty neviete čo so sebou. Škoda, že zrušili povinnú vojenčinu. To bolo práve pre takýchto to pravé, čo do života potrebovali.. :roll:
Veru veru..Teraz rodicia nakupia svojim detom pocitace,mobily a vsetko po com "tuzia" a potom sa cuduju, ze ich deti nebavi pomaly nic..Vsak jasne, ked nic si nemusia zasluzit, tak bodaj by nie..
A ked maju zacat byt trosku samostatny, tak zrazu zistuju, ze asi to nepojde len tak..No co doba sa meni..Ide to dole vodou..
Najradsej mam poslednu dobu ludi, ktory sa obliekaju podla hudby (emo a spol)..Teraz si sice myslia, ze som cool alebo co..No ked skoncia skolu a rodicia ich budu mat pokrk, tak zistia, ze zamestnat sa s takym "vohozom" nemaju sancu..Maximalne daku "podradnu" robotu..
Bolo to vidno aj u nas vo firme na pohovore, ked prisiel taky, tak rovno aj odisiel v ociach "vyberovky". :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skús sa o svoju "popularitu, povesť" alebo ako by som to nazvala pričiniť inak ako tým, že si vypiješ a si hlavnou témou na pár hodín. Skús byť viac komunikatívny, zapájať sa do diskusií, neboj sa povedať, čo sa ti páči alebo byť aktívny na predmetoch, ktoré ťa bavia. Určite nie je na to nič trápne a ak by si to aj spolužiaci mysleli, skôr je to ich problém, ako tvoj.
Čo sa týka tej výšky, predpokladám, že sa to trochu odráža na tvojom sebavedomí. Kašli na to, nikto nie sme dokonalí. Kamarátstvo nie je o vzhľade. K nám prestúpil spolužiak z inej školy a je snáď najmenší z celého ročníka, ale keď sme sa zakecali, hneď mi bolo jasné, ako sa stal taký obľúbený za taký krátky čas. Ja z neho nemôžem- je milý, vtipný, ukecaný, hádže trefné oddrby a nerieši svoju výšku. Skôr si z toho robí srandu a to ľudia ocenia najviac, keď si spravíš srandu sám zo seba. Hlavu hore, celý život pred sebou. :)
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

Pre teba možno hej, ale na svete je kopec iných ľudí ktorí rozmýšľajú nad samovraždou kvôli ich duševnej prázdnote (či čomu...)
Napísať odpoveď