potreboval by som poradit ako zistim uzivatela ktory ma napr. fotku pod oznacenim f_11104159_cd4cbca1fd2edd893c2bc4bf8fbf73b7.jpg da sa to nejako please ak viete dajte mi vediet.
AZET albumy
AZET albumy
caute
potreboval by som poradit ako zistim uzivatela ktory ma napr. fotku pod oznacenim f_11104159_cd4cbca1fd2edd893c2bc4bf8fbf73b7.jpg da sa to nejako please ak viete dajte mi vediet.

-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Obávam sa, že to nezistíte.
Pozrite sa na ten názov. Nezdá sa Vám trošku , taký, ehm, divný?
Je to vygenerovaný názov, tak aby sa nedal zistiť majiteľ a aby sa nedalo k fotkám pristupovať s obídením hesla.
Možno by sa to dalo zistiť, keby nejaký múdry človek prišiel na princíp generovania týchto názvov, potom by už vytvoril niečo ako "generátor", užívateľ by zadal dajme tomu adresu fotky, alebo adresu alba a jemu by to vygenerovalo užívateľa, alebo adresy fotiek v zaheslovanom albe.
Je to vygenerovaný názov, tak aby sa nedal zistiť majiteľ a aby sa nedalo k fotkám pristupovať s obídením hesla.
Možno by sa to dalo zistiť, keby nejaký múdry človek prišiel na princíp generovania týchto názvov, potom by už vytvoril niečo ako "generátor", užívateľ by zadal dajme tomu adresu fotky, alebo adresu alba a jemu by to vygenerovalo užívateľa, alebo adresy fotiek v zaheslovanom albe.
-
Sweet
Light Expert
Ludia kusok rozumu do toho www.google.sk a zadam hesla na pokec alebo hesla na pokec.sk alebo to uz nejak zadajte a proste si kliknete na nejaky link a tam si najdete XXX fotoalbumy
thake tazkeeee
-
audiotrack
VIP
ty o čom točíš?Sweet napísal: Ludia kusok rozumu do toho www.google.sk a zadam hesla na pokec alebo hesla na pokec.sk alebo to uz nejak zadajte a proste si kliknete na nejaky link a tam si najdete XXX fotoalbumythake tazkeeee
-
audiotrack
VIP