BUX.TO - co vy na to ?
-
Pantagruel
Star
mas 20 klikov denne, 0.0125 USD za klik, 0.01 USD za klik refa, 5 refov zdarma a moznost posielat refom spravyIceman888 napísal:pls mohli by ste niekto napisat ake su vlastne vyhody ked si kupim na oldschoolbux premium ??
http://oldschoolbux.com/upgrade.php
A to vsetko len za 25 dolkov
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 18:42 )
Niekto sa ma na ICQ pytal ci su ti piati refovia na mesiac, nie, su NAVZDY
neobux
ludia ak ste niekto aktivny na klikacke NEOBUX.COM, mate aj vy v sucasnosti problemy s funkcnostou stranky?
Mne napr. od nedele neslo stranku spustit, hlasilo nejaky maintenance, a teraz ma nechce pripojit, vzdy ma to vyhadzuje z konta a nemozem klikat na moje reklamy. Poradte pls.
edit: taktiez mam problem pri nacitani verifikacneho kodu, nezobrazuje mi ho stale, a pomerne casto mi vyhadzuje blank page
Pozn.: Doteraz (uz som tam nieco cca 3 tyzdne) mi stranka bezala v pohode a nemenil som ziadne nastavenia prehliadaca ani nic podobne.
Mne napr. od nedele neslo stranku spustit, hlasilo nejaky maintenance, a teraz ma nechce pripojit, vzdy ma to vyhadzuje z konta a nemozem klikat na moje reklamy. Poradte pls.
edit: taktiez mam problem pri nacitani verifikacneho kodu, nezobrazuje mi ho stale, a pomerne casto mi vyhadzuje blank page
Pozn.: Doteraz (uz som tam nieco cca 3 tyzdne) mi stranka bezala v pohode a nemenil som ziadne nastavenia prehliadaca ani nic podobne.
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: neobux
vymaz cookies, stlac f5 a malo by to istRickie napísal:ludia ak ste niekto aktivny na klikacke NEOBUX.COM, mate aj vy v sucasnosti problemy s funkcnostou stranky?
Re: neobux
vdaka skusimviper1993 napísal:vymaz cookies, stlac f5 a malo by to ist
edit:
no, nepomohlo. Vzdy ma to vyhodi ked mi dojde ten panel do konca pri prihlasovani a nehodi ma na moj ucet ale vyhodi opat von.
Prosim poradte alebo hodte nejaky kontakt na admina, ako by som mu zvonka mohol napisat lebo ani na forum sa nedostanem.
Vdaka
-
Earl_Simmons
Light Star
-
Pantagruel
Star
-
Earl_Simmons
Light Star
-
Earl_Simmons