Čakať alebo zabudnúť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

ja mam 19 oktober 15 :D mozmeoslavovat spolu :DDDD sorry za OT

a ohladom temy ta musim sklamat take nieco mi nikdy nevislo na dlhsie ako tyzden preto sa do takeho uz ani nepustam mozno tebe to vyjde .. vela stastia
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Čakať alebo zabudnúť?

Príspevok od používateľa dekarbon »

profik napísal:Mám 15rokov(v oktobri 16). Moj najlepší kamarát ma asi pred pol rokom zoznámil so svojou frajerkou a odvtedy sme si každý deň písali a aj skoro kazdý víkend sme spolu chodili vonku, ale bolo nás tam viac. Ale skoro celý čas sme sa rozprávali a perfektne sme si rozumeli(aj rozumieme). A stali sa z nás najlepší kamaráti, ale obaja sme cítili, že z toho bude niečo iné ako kamarátstvo. A navyše sa k nej frajer srpával ako posledný ch*j a raz, keď sme boli vonku, šiel som ju odprevadiť domov a ostali sme samí. Zvyšok si už domyslite... Potom sme boli ešte pár krát spolu vonku(ale už sami) a bolo nám spolu veľmi dobre, a povedala mi, že ma má radšej ako jeho, a že ho nechá... Ale z nejakého dvôvodu ho nenechala a nejak sme sa odcudzili(ale nikdy sme sa neprestali mať radi). Asi pred mesiacom mi znova napisala, že prepač... a opeť sme si písali skoro celý deň a vonku ma zavolala ona. Asi týždeň sme spolu chodili vonku(cca pred dvoma týždňami), povedala mi, že ma ľúbi, ALE idem do školy do KE(cca 100km od Sniny) a domov by som dochádzal asi každý víkend(niekedy každý druhý) a že by sme si veľmi chýbali. Ale hovorila, že chce byť veľmi so mnou, takže by ten týždeň nejak vydržala, ale že chce dať frajerovi ešte jednu šancu(to hovorila už asi 100x). Neviem čo robiť-mám počkať alebo na ňu zabudnúť(ale to nedokážem). Veľmi ju ľubim a také dievča ako ona nepoznám. Čo by ste mi poradili?

podobné príspevky, že si decko atď... ani nepíšte o taký názor nestojím, diky
Podla mna radsej zabudni na to,nema to buducnost lebo ako ej vidiet ona nevie co chce raz hovori ze ta lubi potom ze chce dat tomu ybvalemu este jednu sancu..nehaj to tak a chod dalej predychaj to neboj cas to vylieci a najdes si inu a lepsiu ako ej tato
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Flinstone napísal:ja mam 19 oktober 15 :D mozmeoslavovat spolu :DDDD sorry za OT

a ohladom temy ta musim sklamat take nieco mi nikdy nevislo na dlhsie ako tyzden preto sa do takeho uz ani nepustam mozno tebe to vyjde .. vela stastia
odkial si? :D mozeme ja mam 16oktobra ci 3dni hore dole. Zapijem smutok :? som ju poslal kade lahsie, bo furt ze neviem, neviem, neviem, ta to je na pi*u. Tam nevadila ani ta vzdialenost, to by bol najmensi problem :( Ale tak musim nanu zabudnut
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

profik napísal:odkial si? :D mozeme ja mam 16oktobra ci 3dni hore dole. Zapijem smutok :? som ju poslal kade lahsie, bo furt ze neviem, neviem, neviem, ta to je na pi*u. Tam nevadila ani ta vzdialenost, to by bol najmensi problem :( Ale tak musim nanu zabudnut
V Ke byvam ty ? :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

a mrzelo ju to? ver mi ak ta chce tento tyzden ju to zlomi a ak nie tak si spravil dobre
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:a mrzelo ju to? ver mi ak ta chce tento tyzden ju to zlomi a ak nie tak si spravil dobre
tak jedno jej to nebolo, hovorila ze si to chce snim vjasnit, ale tak asi vsetci vieme ako to dopadne, 102sanca :? ale tak mne to uz bude jedno, mala dost moznosti ho nechat, mozno sa raz spameta, ale to dufam, kvoli nej, lebo fakt sa k nej sprava ako ku handre :x
Flinstone napísal:V Ke byvam ty ? :D
ja v snine ale od septembra budem byvat v KE (Byvala budova SOU telekomunikacii a post-teraz Sportove Gymnazium(vtedy Popradska 1-teraz nemam sajnu :D ))
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

profik napísal:ja v snine ale od septembra budem byvat v KE (Byvala budova SOU telekomunikacii a post-teraz Sportove Gymnazium(vtedy Popradska 1-teraz nemam sajnu :D ))
hehe sak to je hned dole po furcou :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neni, to je pri kruhaci... takze mozno Trieda SNP 1?

inak, kosicanky namyslene? Podla mna su namyslene sninanky, tri dni som tam bol ani jedna sa so mnou nerozpravala :) [/badjoke]
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Neni, to je pri kruhaci... takze mozno Trieda SNP 1?

inak, kosicanky namyslene? Podla mna su namyslene sninanky, tri dni som tam bol ani jedna sa so mnou nerozpravala :) [/badjoke]
neprihovoril si sa ziadnej asi :D ale nehovorim, ze nie, poznam aj dost namyslene snincanky a neje ich malo :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

a presovcanky su zasa brzdy :D kosicanky povrchne :D
gastovnik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gastovnik »

To vies, ako raz filozof Jagger povedal, : "You cant always get what you want." . ( Vzdy nedostanes to, co ches.) A proste ja by som tomu nehal volny spad a do nicoho by som ju netlacil, nech sa rozhodne sama. Kazdopadne s nou udrzuj kontakt, chodievajte vonku, casto sa rozpravajte a chovaj sa absolutne slusne a kludne. Hadam sa z toho nieco vykluje a prajem ti do buducna vela stastia fakt. Iked by si sa nemal prestat kukat aj po inych, lebo zivot je pestry...

Ja mam teraz asi taky isty pripad rozrieseny ako ty, ked sa nad tym tak zamyslim, len s trosku pozmenenymi detailami a dufam, ze nam to vyjde :D:D (Odpustte mi ten moj egoizmus, ale ked si tu tak vylievate srdcia, nuz aj ja sa pridam :) )
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

môj ty kvet mladý. ak ti to pomôže, ja som do 16-tich rokov nevedel, čo je žena a "vertical smile". počas strednej toho prežiješ ajajááj. máš tak veľa času... :wink:

už tu povedal niekto myslím, že keby ťa ľúbila, tak s tebou už chodí a ja len pritakám. no čo, nevie čo chce, tej by sa najviac páčila asi polyandria. nič s ňou už nerieš a nečakaj. zmeníš vzduch a uvidíš, koľko nových žien spoznáš. len neseď na riti na internáte, ale ži. vieš čo je super? že ženy nás chalanov chcú!!! :D nezabudni! :wink:

ja idem teraz na výšku do BA, som z BB a treba mi zmeniť vzduch tiež už. čakám od toho veľa. he.

btw, so svojou prvou láskou som chcel stráviť celý život... :) to už tak býva :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mehmed napísal:môj ty kvet mladý. ak ti to pomôže, ja som do 16-tich rokov nevedel, čo je žena a "vertical smile". počas strednej toho prežiješ ajajááj. máš tak veľa času... :wink:

už tu povedal niekto myslím, že keby ťa ľúbila, tak s tebou už chodí a ja len pritakám. no čo, nevie čo chce, tej by sa najviac páčila asi polyandria. nič s ňou už nerieš a nečakaj. zmeníš vzduch a uvidíš, koľko nových žien spoznáš. len neseď na riti na internáte, ale ži. vieš čo je super? že ženy nás chalanov chcú!!! :D nezabudni! :wink:

ja idem teraz na výšku do BA, som z BB a treba mi zmeniť vzduch tiež už. čakám od toho veľa. he.

btw, so svojou prvou láskou som chcel stráviť celý život... :) to už tak býva :D
Celkom pekny prispevok, s prvou laskou je to vzdy tak :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

midnight_man napísal:Celkom pekny prispevok, s prvou laskou je to vzdy tak :)
hovorte mi o tom..... :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

midnight_man napísal:Celkom pekny prispevok, s prvou laskou je to vzdy tak :)
presne presne..pripájam sa..Tiež som niečo podobné prežil..No ako náhle som zmenil vzduch a zmizol na 2 týždne do BA tak som si rozmyslel že čo som bol za debila :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Noo fidim ze sa nam klub rozrastol 8) A ked sa na to teraz kazdy z nas pozre, s odstupom casu, zisti aky bol deb*l v niektorych veciach. Na druhej strane Prva je Prva vzdy bude na co spominat :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked ja teraz nad tým tak uvažujem tak vôbec neviem ktorá bola tá prvá láska.. ved ja som sa už v jasliach obizoval s dievčatami.. od kedy si pamatám tak som bol vkuse "zalúbený" ale jedna by tu asi bola ja som mal tuším 15 ona 17 ja z Lučenca ona z Blavy na tú vzdialenosť sme sa výdavali dosť často.. nespali sme spolu ale aj tak bude pre mna prvá.. ted s odstupom pár rokov (už 7 rokov) som jej napísal maila že čo a ako a toto.. a nech pošle nejaké fotky.. tak je zasnúbená čaká bábo a vyzerá strašne žensky.. a uvedomil som si ako ten čas strašne rýchlo beží
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

hm, tak ked chce dat este sancu frajerovi, tak podla mna ju proste nieco drzi pri nom, a proste aj keby spolu zacnete chodit, zacal by jej chybat ten chalan, a bolo by ro vselijake..radsej na nu zabudni, urcite na novej skole si najdes nejaku babu, lebo tam ich bude nespocetne vela.. a kazda baba ma nieco do seba..mozno najdes aj lepsiu.. podla mna by si mal na nu zabudnut, ale nic nepokazis tým, ze ostanete stale najlepsi kamarati..a pisat si mozete.. ale proste povedz jej ze to nema buducnost, ze by si proste nevydrzal, keby ju nevidis 2 tyzdne alebo tak.. inak ti neviem poradit, len tak ako tuto kolegovia predo mnou.. tak sa drz :)
Napísať odpoveď