Baby: Ake témy nemáte rady?
Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza
. Bude to tym ze studuje stavitelstvo
Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
To len tak ze nemusi sa to tykat iba rozhovoru.
-
marteenka.s
Light Expert
Joj, buď ty len rada, že čumí po stavbách a neobzerá sa po záhradkáchJanta napísal:Moj priatel ma "tyra" tym, ze ked ideme niekde a vidi rozostavanu stavbu tak musime zastat, pripadne zosadnut z biku a cumet nato. Akoze bola to sranda ale ked je to stale tak ma smiech prechadza. Bude to tym ze studuje stavitelstvo
Ja na oplatku ked vidim daku peknu zahradku tak cumim na nu
![]()
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
včera som sa s mojou láskou rozprával o futbale asi hodinu....táto tema je jej velmi blizka...heh..inej babe by možno nebola...ale na druhej strane neznáša ked temu kozmetika....a iné baby to milujú...
u každej to je asi iné...
btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam
u každej to je asi iné...
btw. chlapske reči o autach a pod. - iba s chalanmi...inde to nemá vyznam
.. mna nudia reci typu ...vsetko viem, vsade som bol, vsetko som videl...
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove
mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam
a pritom zistujem, ze o danej teme vie velke a tazke gulove
mam naopak rada, ze som zainteresovana do nejakeho rozhovoru, ked vediem s muzom diskusiu o hocicom, ked nemame tabu v ziadnej teme, lebo ak ma snahu kecat len on, tak to si moze pokecat aj sam
-
in your world
Light Star
nemám rada keď niekto stále hovorí len o sebe,ale stále.mám jedného takého kamaráta, ktorý nevie zavrieť ani na chvílu hubu. keď niekto iný cce niečo povedať nemá šancu.ešte neznášam takých, ako je môj otec. robí sa najmúdrejší na svete a jeho pravda musí byť zákonite pravdivá.nikto ho o opaku neprasvedčí.lezie mi to na nervy
Re: Baby: Ake témy nemáte rady?
ak trepu .....ja mam .....napr. 3 auta,2 motorky......................proste sa chvalia
Zesnske pohlavie ma podla mna mensi vseobecny prehlad ako chlapi. Viem to, lebo mam kamaratov v pomere 1 (chlapci) ku 10 (dievcata), takze viac casu travim v dievcenskych kruhoch a za ten cas mozem porovnat koho co zaujima. Netvrdim ale, ze dievcata su hlupejsie!!! ale chalani su viac vynaliezavi a jednoducho sikovnejsi a z toho vypliva aj to, ze dievcata sa zaoberaju mensim okruhom tem ako chlapci, avsak chlapci rozumeju viac zenskym temam ako baby muzskym. Dievcatka tu pisu, ze sa im nepaci, ked chlapec hovori stale a len o sebe. Preto treba nechat dievca povedat jej nazor a potom hovorit stale a o nej. Vtedy si vas zamiluje. To je jasne. Uplne citatelne. Ale je to na nich mile a myslim to len a len v dobrom. Pripominam, ze som z velkej casti zastanca a obhajca feministickych nazorov a podporujem emancipaciu vo vsetkych sferach spolocenskeho zivota medzi muzmi a zenami.
No ja nemam problem bavit sa s chalanom a o comkolvek a dokonca mam rada reci o PC hrach pretoze chalani maju vzdy dobre typy na nejake prekazky...........ale tak cxo mi fakt vadi niekedy ked sa s chalanom uplne normal bavim a on zacne hovorit na vsetko nejake dvozmyselne narazky az uchylne......to ako brrrrr hned