teda tak som to niekde pocul
mame vadi priatelka pls help
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja som s s otcom absolutne nerozumel , pokial sme nezacali byvat sami dvaja ... nemali sme si vlastne ani co povedat , teraz je to uplne ine , ja som bol co sa tyka takychto rozhovorov trosku konzervativny no teraz nemam problem sa postazovat na cokolvek ... niekedy aj ludom pripada divne ze sme otec a syn ..MimKoRn napísal:Viem o čom hovoríš, u nás je veľmi veľká dôvera medzi rodičmi a dieťaťom a nič si neskrývame... ale v rodinách, kde nie je rozvinutá dostatočná dôvera, alebo láska, prípadne záujem, tak oni NEvedia, že im to chýba... potrebuješ poznať studenú vodu, aby si spoznal aj studenú... klasický príklad
-
satelitik11
Medium Professional
mojej mame tiez nejako vadi maja priatelka neviem preco ... ziarli na to ze ked pride moja mama raz za cas domu tak som aj tak s priatelkou a potom furt len dzube , pricom niesom s nouu ani dlho ... neviem to popisat ale je to tak , na stuzkovej som sa s mamou tak pohadal ze oddisla ... neviem to ani vysvetlit a keby aj tak by to bol asi roman ... ale chcem zdvoraznit len to ze to sa obcas stava
a s tym nic nenarobis
-
Nik_kuSh :)
Amateur
mno, co ti poviem, su dve varianty tohto tvojho problemu, bud ma tvoja mamka pravdu..a ty si zaslepeny laskou, a preto nevidis frajerkine chyby..alebo proste nejako nezaujala tvoju mamku..ale podla mna je to najdolezitejsie..aby frajer/frajerka zaujala hlavne u rodicov a surodencov..lebo len vtedy mas dobry pocit, ze si si vybral tu pravu, a proste len vtedy ste stastny..lebo podla mna sa mamka nezmieri s tym, podla mna nesadla jej, tak ju nema rada, a uz ju asi nebude mat..prvy dojem je velmi dolezity..
-
Miley Cyrus
Light Star
mame vadi priatelka pls help
je to riadna blbost tvoja mama by mala porozmyslat dokedy ti bude riadit zivot frajerka v 15 vet to je bezna vec podla mna 15 je pravy cas na frajerku a ked sisnou rozumies niet co riesit. 
wtf? 3 a 4 stranu som necital21rOBO21 napísal:no ani ne,zalezi od povahy a od osobnosti,mozno si ty tiez nieco ako zakladatel temy ze sa necha od mamičky navigovat aby nezabludil....ludia bez nazora nikdy nic v zivote nedokazu,lebo budu zavisly od maminych skusenosti!!!tak nech rovno povie mame,aby mu nasla frajerku podla jej predstav!!!!![]()
takze manka je najpodstatnejsia a mama ma najcastejsie pravdu a to ze si ty pridrbany c**j ze ta matka bila alebo co ze je vobec nerespektujes je tvoja vec. ja by som svoju mamku nikdy neignoroval,
zakladatel: ked sa ti nepaci co hovori tak si s nou pokecaj preco urcite nato bude mat dovod
robo21:dufam ze ta baba ktoru mas na avatary neni tvoja frajerka
-
tukilluki
Medium Expert
tiez som necital 3 a 4 stranu ale poviem tu len jedno, si este mlady tak sa nepopáľ, keď niekoho miluješ tak ho na začiatku môžeš vidiet cez "ružové okuliare". Nebudem ti tvrdiť, čo máš spraviť ale nezabudni, že každý má svoje chyby a preto si daj pozor kým niečo spravíš, či už s ňou zostaneš alebo nie. Tvoja matka to vie a preto sa ťa možno snaží chrániť.
-
xxar3s
Amateur
Re: mame vadi priatelka pls help
preco to vobec riesis s matkou? co si nesvojpravny?Nino napísal:Ahoj,mam 15rokov nasiel som si babu,lubim ju aj ona mna,proste ide nam vztah,akurat ze mojej mame akosi vadi od zaciatku nasho chodenia,vzdy povie ze je to namyslena krava sprosta ktora ma len vyuziva a nevie rozpravat pritom ja ju poznam a viem ze taka nieje..Ale doslova ju akokeby neznasa a to ju videla raz a zavolala si ju k nam a rozpravala jej ze si nezela aby sme spolu chodili ze to berie moc vazne a ze je na lasky priskoro..Pls poradte ako mamu presvedcit ze taka nieje a proste ze nam to ide tak preco si to kazit ?!![]()
![]()
![]()
![]()
-
2barborka2
Novice