žiarlivosť či už posadnutosť...
Mám problém ...dievčina, s ktorou som už bol zo dvakrat vonka a na spoločnej akcii mojich spolužiačok má bývalého, chalana s ktorým chodila dokopy mesiac, on za nou však všade chodi, straži, ona má už toho plne zuby, pretože kam sa na neho hrabe BigBrother... chceli by sme byť spolu niekde sami, on samozrejme vyjde z baru a rozhodne sa prehladať polovicu mesta dobre že nie, jemu proste nie a nie dojsť,že už je koniec. Dievča má z toho ťažku hlavu, mna trápi,že sa s nou nemožem poriadne porozprávať a nič poriešiť, hoci zaujem z jej strany by tu bol... čo robiť dalej, poradte pls

Ona ma uz mesiac 19, ja 18 , chalan to iste ... ručne stručne je možnosť...ale pojdem cestou maximalne hrdinskej nakladačky, lebo týpek je svalovina a cviči zo par rokov akesi bojove umenie...tadialto cesta nevedie, chcem to ujednať rozumne...INDIGOcorp. napísal:pripadne ak nepocuvne treba to riesit tak ze sa mu to musi vysvetlit inak kolko ma ten chalan rokov a kolko mate vy ?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som takto od bývalého čo nevedel pochopiť že je koniec dostal fajnú nakladačku.. počkal si ma s dvoma kamošmi tí ma držali a on si zgustol..
pak sa to nejak vyriešilo s mojím frendom a najlepšie na tom bolo že tá holka vôbec za to nestála - to som pochopil až časom..
neviem nech mu to vysvetlí.. tvrdo z očí do očí a ked to nechce pochopiť tak hod s ním reč ty.. si rozumný človek a máš celkom normálne názory.. a ked nepochopí trošku vyhrážky neuškodí a ked ti dá na búdku tak to nejak prežiješ ale tým by mal u nej nadobro skončiť..
a isto máš aj ty kamarátov ktorí sa ťa zastanú keby dačo.. úder mu vrát aspon jeden dva a uvidíš
pak sa to nejak vyriešilo s mojím frendom a najlepšie na tom bolo že tá holka vôbec za to nestála - to som pochopil až časom..
neviem nech mu to vysvetlí.. tvrdo z očí do očí a ked to nechce pochopiť tak hod s ním reč ty.. si rozumný človek a máš celkom normálne názory.. a ked nepochopí trošku vyhrážky neuškodí a ked ti dá na búdku tak to nejak prežiješ ale tým by mal u nej nadobro skončiť..
a isto máš aj ty kamarátov ktorí sa ťa zastanú keby dačo.. úder mu vrát aspon jeden dva a uvidíš
-
Miley Cyrus
Light Star
nedavajte mi za tento prispevok karma- nic lepsie ma nenapadlo
nech mu normalne da koniec,mal by to pochopit normalne do oci prepac ale uz z tebou nechcem chodit a povie mu dovod.
nech mu normalne da koniec,mal by to pochopit normalne do oci prepac ale uz z tebou nechcem chodit a povie mu dovod.
-
jin
VIP
Pokiaľ som to dobre odhadol, tak to nie je žiarlivosť - chalan si skrátka nevie pripustiť, že už nie je súčasťou jeho života tak, ako na to bol zvyknutý, pritom sa nedokáže adaptovať na nové podmienky. Toto prejde jedine časom - on sa konečne adaptuje a začne s bývalou vychádzať ako kamarát. Ale podľa toho, čo čítam že robí...Skôr mu to holka bude musieť veľmi dôrazne vytmaviť. Ona jediná má tú moc.
-
forgottten
Medium Star
Presne tak. Mimochodom taký topic tu už bol, tiež šlo o tr*ka chlapa doliezajúceho za citlivou dievčinou, ktorá už nemala záujem a riešila iného muža...jin napísal:Pokiaľ som to dobre odhadol, tak to nie je žiarlivosť - chalan si skrátka nevie pripustiť, že už nie je súčasťou jeho života tak, ako na to bol zvyknutý, pritom sa nedokáže adaptovať na nové podmienky. Toto prejde jedine časom - on sa konečne adaptuje a začne s bývalou vychádzať ako kamarát. Ale podľa toho, čo čítam že robí...Skôr mu to holka bude musieť veľmi dôrazne vytmaviť. Ona jediná má tú moc.
Veľa krát sa tam omieľalo, že chlapíka treba odpísať
Teda nech troška dvihne hlas, pozrie mu ostro do tretieho oka a povie: Nechaj - ma - na - pokoji! A hotovo. Samozrejme hocijako inak môže, len chlapík musí od nej dostať riadne na tacničke, že ju má nechať na pokoji, alebo musí od Teba dostať... dostať..
jin mi to zobral z klavesnice: iba ona ma moc zbavit sa ho, ona mu musi dorazne vysvetlit, ze uz nema zaujem stretavat ho a urcite bude dobre aj zvysit hlas. Lebo urcite najprv chcela, aby velmi netrpel, lenze ako vidime, tadial cesta nevedie a musi ho poriadne odpisat, nech sa uvedomi.
//triple tak k tomu sa priklanam
//triple tak k tomu sa priklanam
ani nie podla mna ze by mu to nedochadzalo ale skor ze si stale mysli ze je jeho majetok ze to tak ma byt treba si snim pokecat alebo ho zrazit autom keby pokecanie nepomahaloVigor napísal:No niektorym chlapom taketo veci dost pomaly dochadzaju, to je pravda. Ako pisal jin, toto by mala vediet najlepsie zvladnut holka, mu to pekne strucne vysvetlit. Ak sa toho spravne chopi, bude to mat omnoho lepsi efekt nez vysvetlenie fyzicke.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
preco hned taka krutost? sak nech sa s nim porozprava. ale tipujem ze jej to svojim sposobom robi dobre ked za nou dolieza, lebo by mu to uz davno vysvetlilatriple napísal:alebo čo je najväčšia rana pre chlapa?
nech mu dievča povie že ho už nechce vidiet že smrdí ,, že ako chlap stojí za prd a ani raz ju neuspokojil a s tým malým pélem ani neuspokojí žiadnu ženu..
neboj sa ak mu toto dievča povie už si na nu ani len nepomenie
-
midnight_man
Guru