firmware DVD prehrávača
firmware DVD prehrávača
možno sa opýtam totálnu blbosť ale predsa: dá sa upgradnúť firmware na DVD prehrávači? lebo v poslednom čase sa mi stáva že ked si stiahnem film že mi nejde zvuk (ide len obraz) robí to iba pri niektorých filmoch, tak reku či sa to nejako nedá?
no to som si kúpil taký shit v metre v akcí do izby , kedže v obývačke mám panasonic recorder, ale toto je Hyundai DV-5-X-312
(ani autá hyundai nie sú dobé nieto ešte elektronika:D)
ako na krabici je napísaných kodekov ako nas...tých ale zišlo by sa to upgradnúť:D a nevieš ako sa to robí?to budem musieť isť do servisu? a podla toho koľko to stojí?
(ani autá hyundai nie sú dobé nieto ešte elektronika:D)
ako na krabici je napísaných kodekov ako nas...tých ale zišlo by sa to upgradnúť:D a nevieš ako sa to robí?to budem musieť isť do servisu? a podla toho koľko to stojí?
lahký postup len nájsť ten firmware je problém:((
neviete kde by som to našiel, lebo skúšal som aj na www.softpedia.com ale nič som nenašiel:((
niekde na googli som videl poznámku že už to niekto hladal a napísali mu že má skúsiť firmware pre 3220, neviete mi poradiť, please
neviete kde by som to našiel, lebo skúšal som aj na www.softpedia.com ale nič som nenašiel:((
niekde na googli som videl poznámku že už to niekto hladal a napísali mu že má skúsiť firmware pre 3220, neviete mi poradiť, please