lol
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jj tak je ale prečo sa ku...va musíme stále ospravedlnovať my.. ked dačo povieme, spravíme zle je - ale ked ony tak je pohoda usmejeme sa a ide sa dalej.. keby sme čo i len slovo povedali tak už je zase zle..ob3l1x napísal:povedal by som tak ked sa so zenou pohadas je jedno kto zacal a kto ma pravdu je na muzovi aby sa ospravedlnil a aj ked vies ze mas pravdu priznat si ze nemas a ze mala ona ...
pppci ženská nadvláda
-
forgottten
Medium Star
Poznám mužov, ktorý to majú obrátené. Avšak to sú extra elity. Veľmi rýchlo pri dievčatách zmanipulujú situáciu tak, aby neboli dobyvateľmi oni, ale aby boli práve oni tí naháňaní. Vždy s humorom, ale kedykoľvek je na to príležitosť, tak prinucujú ženu sa za všetko ospravedlňovať, nakoniec sa zasmejú a je pohoda.triple napísal:jj tak je ale prečo sa ku...va musíme stále ospravedlnovať my.. ked dačo povieme, spravíme zle je - ale ked ony tak je pohoda usmejeme sa a ide sa dalej.. keby sme čo i len slovo povedali tak už je zase zle..
pppci ženská nadvládamanipulujú s nami a ani nevieme ako
Mimochodom... trápi Ťa to triple? To aspoň hovorí o tom, kdo je tu medzi mužmi a ženami lamer. Kto? Ženy
-
triple
Guru wannabe
som si to uvedomil pred pár dnami ked som počúval rozhovor brata a jeho kočky.. bral som ju do pohody dokonca som si myslel že je v pohode vyše roka.. ale ted panebože ved robí scény za samé kktiny a môj brat ako ťulpas má sice silné reči že to a to ale vždy sa doplazí a ponižuje sa pred nou a skáče jej na tie zasrané lacné finty.. sex nesex poslal by som ju kadeľahšie .. robiť scénu z toho že príde o asi o 20 min pozdiejšie lebo sa ide najesť to je už fakt hard ni?
SRneC napisal :
No ja len vravim,že aj ked máme pravdu musi byť ako chcu ony.
A aj ked som sa išiel jej ospravedlniť bolo vidno na nej,že čakala kým sa kunej doplazim . 
Heh asi často navštevuješ pokec.preco by si sa mal podriadit ak si nic zle neurobil? sa to tu zvrhlo na daku emo miestnost na pokeci nieco ako >>PrEcO_sa_Musime_vTIeRaT<<
-
miricko999
Novice
zvlast ta cast ze "proste zensky mozog je nieco co muz nepochopiob3l1x napísal:povedal by som tak ked sa so zenou pohadas je jedno kto zacal a kto ma pravdu je na muzovi aby sa ospravedlnil a aj ked vies ze mas pravdu priznat si ze nemas a ze mala ona ...
proste zensky mozog je nieco co muz nepochopi![]()
cize proste chod za nou a poriadne sa jej ospravedln aj ked tyzden cakat je podla mna dost ... (mal si to urobit podla mojho nazoru skor a ospravedlnit sa)
Ja už nefiem teda šetko vyzeralo pohode,ale potom som bol sňou a bola taká odmeraná.Neviem čim to bolo,ale aj teraz jej napišem alebo zavolám tak nemá čas.Napríklad neska som sa jej spýtal,či pojde nedeľu von.Len mi odvrkla,že ide preč a príde až pondelok.Ďalej už len tolko,že niekedy cez týžden sa stretneme.Akože už ma to vytáča nemám už nervy nato.Ja fakt netuším čo mam ešte urobiť,aby to bolo dobré 
tak a toto je podobné ako nedávno u mňa. Pohádali sme sa alebo lepšie povedané ona sa pohádala, pričom mňa dokonca z hádky vynechala (wtf? dá sa to vôbec?) a zlízal som si nechapajúc už len smotanu z vrchu. Jasné, že som chcel vedieť, o čo jej išlo a chcel sa stretnúť. Odpoveďou bolo vždy len to, že odchádza preč za rodinou na týždeň a celkovo odmerané správanie. Ak už mi niekto nevie normálne odpovedať, čo som spravil alebo ak niekto na 5 stranovú sms odpovie jednoslovne: "nie", nemám, čo riešiť a tak na rozdiel od teba som sa nestal vtierkou a žiadne ruže som nekupoval. Namiesto toho som vsetko nechal vychladnúť a celú dobu ako bola preč som sa jej neozval. Keď prišla rozprávali sme sa, vysvetlili a že všetko je už ok, ale... Opäť šla preč na pár dní a vždy keď som bol s ňou, cítil som, že už to nie je tá osoba s ktorou som bol predtým, už to nie je ona, ktorá celá nedočkavá ma čakala, kedy skončím v práci a budem s ňou. Telefonáty boli krátke, sms tak maximálne tri slová. Vždy ale prišiel víkend a ten bol bez chyby ako keby sa nič nedialo, ale odstup z jej strany som cítil stále. Potom jeden pekný deň to všetko zaklincovala a náš vzťah skončil.
Tým nechcem povedať, že u teba to bude rovnaké, alebo daj jej košom skôr ako to urobí ona, ale niečo vo vašom vzťahu stále nie je v poriadku a čím skôr zistíš čo to je, tým skôr bude opäť všetko v poriadku, či už s ňou alebo bez nej. Tu ti už nepomôžu ruže ani nič podobné. Na to sa rovno vyser. Nech ti narovinu povie o čo jej ide. Ak ti to nedokáže povedať alebo budeš cítiť, źe sa vykrúca, ukonči to. Takto sa budeš len trápiť.
Tým nechcem povedať, že u teba to bude rovnaké, alebo daj jej košom skôr ako to urobí ona, ale niečo vo vašom vzťahu stále nie je v poriadku a čím skôr zistíš čo to je, tým skôr bude opäť všetko v poriadku, či už s ňou alebo bez nej. Tu ti už nepomôžu ruže ani nič podobné. Na to sa rovno vyser. Nech ti narovinu povie o čo jej ide. Ak ti to nedokáže povedať alebo budeš cítiť, źe sa vykrúca, ukonči to. Takto sa budeš len trápiť.