Diky za rady pocas tochto dlheho mesiaca
Zlomene srdce
-
midnight_man
Guru
Tak a vies co teraz? Kupis Mirke najvacsiu kyticu kvetov aku v meste najdes. To co si teraz dostal si váz a nikdy na to nezabudni. Myslim ze lepsi dokaz z jej strany si dostat nemohol. Tak si to neposer !!!!ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
WoW! To ako fakt? Fíha, tak no v prvom rade congatulations man, aj keď nebudem radšej hovoriť o budúcnosti a tak ďalej, hlavne veci neser a snaž sa jej teraz neliezť do prdele, kvôli tomu, čo sa stalo, lebo by si si to u nej posral.ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
-
triple
Guru wannabe
je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..mystique napísal:skor to vidim tak ze niekto sa na nu vysral tak sa vratila k tutovke, sry za priamociarost
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce
-
cORP.
Addict
je nas viactriple napísal:je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 22:02 )
pocuvaj zamyslal si sa niekedy nad svojou gramatikou chlapce ? pretoze je strasnaTommyno napísal:omg a co tak som mu napisal abi vedel;)
k teme viem si presne predstavit ako sa citis po navrate je to nieco krasne podobne ako na zaciatku ten osial a vsetko ale vanze poviem naj.bany clovek povie vela blbosti ale len normalny clovek si bud vie korigovat prisun chlastu alebo sa vie v opilosti ovladnut natolko aby neublizoval