Zlomene srdce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ateista »

Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
Diky za rady pocas tochto dlheho mesiaca :oops:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
Tak a vies co teraz? Kupis Mirke najvacsiu kyticu kvetov aku v meste najdes. To co si teraz dostal si váz a nikdy na to nezabudni. Myslim ze lepsi dokaz z jej strany si dostat nemohol. Tak si to neposer !!!! :wink: GL to future.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ja by som jej radsej predplatil dopredu tie lieky ktore brala ked ti tuto 2 sancu dala
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

ateista napísal:Tak cakanie je u konca po velmi dlhom rozmyslani a zvazeny celej situacie sa Mirka rozhodla ze my teda da este 1 sancu i ked s par ultimatmy ale sme zasa spolu.Takze sa ted budem musiet snazit tak aby som uz o nu neprisiel.
WoW! To ako fakt? Fíha, tak no v prvom rade congatulations man, aj keď nebudem radšej hovoriť o budúcnosti a tak ďalej, hlavne veci neser a snaž sa jej teraz neliezť do prdele, kvôli tomu, čo sa stalo, lebo by si si to u nej posral.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

skor to vidim tak ze niekto sa na nu vysral tak sa vratila k tutovke, sry za priamociarost :oops:
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

hojko napísal:Tommyno: To, ze mas rodicov buranov nikoho nezaujima, pretoze to nijak neriesi problem, ktory sa rozoberal v tejto teme.
omg a co tak som mu napisal abi vedel;)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mystique napísal:skor to vidim tak ze niekto sa na nu vysral tak sa vratila k tutovke, sry za priamociarost :oops:
je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce :salala:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

triple napísal:je to tiež dosť možné ale teda dúfam že to tak nieje..
si jeden z mála čo tú 2-hú šancu dostal.. moja obľúbená fráza: ludia sme takí sprostí, že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme..
ty si to stratil a dostal spať tak si toho kur*a váž a neposer si to ..
držím palce :salala:
je nas viac :wink:

//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 22:02 )
Tommyno napísal:omg a co tak som mu napisal abi vedel;)
pocuvaj zamyslal si sa niekedy nad svojou gramatikou chlapce ? pretoze je strasna :lol: nic v zlom

k teme viem si presne predstavit ako sa citis po navrate je to nieco krasne podobne ako na zaciatku ten osial a vsetko ale vanze poviem naj.bany clovek povie vela blbosti ale len normalny clovek si bud vie korigovat prisun chlastu alebo sa vie v opilosti ovladnut natolko aby neublizoval :)
Napísať odpoveď