Zdravim. Teraz citam v papieri od skoly ze zapis sa kona zajtra od 8:30 do 12:00 a ze sa prvaci na zapis maju dostavit od 8:30 kedy bude vysvetlena potrebna instruktaz atd...
To znamena ze tam mam prist od 8:30 do 12:00 alebo o 8:30 ???
Ja som to pochopil tak ze mam prist od 8:30 do 12:00. Keby je tam napisane ze sa mam dostavit o 8:30 to je mi uz potom jasne ale ked tam je od 8:30 tak stale nad tym rozmyslam. (problem je v tom ze je to zajtra a do BA mam v plane prist okolo 10:00)
Presne toto, aj tie slova od-do som riesil aj ja. ale nastastie kamoska mala zapis o den skor a prisla neskorsie a nemala tak prist. cize pridi o 8:30, zda sa mi, ze ides na nejaku fakultu UK, ci sa mylim? vela stastia. toho bordelu sa neboj, je to tak vsade.
fizz napísal:Zapisu ta tak ci ta, nelam si s tym hlavu...
Hah to sa ti povie ... no nevadi uz si chystam nejaku vyhovorku
// 2 ades: No to veru hej ale je aj pravidlo ze vzdy je lepsie neskor ako nikdy PS: Keby mi to casovo vychadza na 8:30 tak by som tam bol len mi ide o to ci nieco dolezite nepremeskam kedze tam pridem az okolo desiatej...
Ja mám zajtra v ostrave. V papieroch mám napísané zápis sa koná o 10:00.
To je všetko. Nechápem na čo tam píšu do kedy. Akoźe keď to niekto nestihne do konca zápisu, má smolu?
lekoklatik napísal:Ja mám zajtra v ostrave. V papieroch mám napísané zápis sa koná o 10:00.
To je všetko. Nechápem na čo tam píšu do kedy. Akoźe keď to niekto nestihne do konca zápisu, má smolu?
ja mam mat v pondelok zapis o 8:00,ale tiez tam nepridem nacas,lebo to nestiham...podla mna je to v pohode,ked tam prides o nieco neskor vsak aj ja sa na to spolieham sice je to ina skola,ale vsak zapisat ta musia tak ci tak
moni19 napísal:ja mam mat v pondelok zapis o 8:00,ale tiez tam nepridem nacas,lebo to nestiham...podla mna je to v pohode,ked tam prides o nieco neskor vsak aj ja sa na to spolieham sice je to ina skola,ale vsak zapisat ta musia tak ci tak
heh, my sme mali zapis od 8.00 do 13.00 a prisla som nan o 11.15 a v pohode som vsetko stihla, este som sa stihla na intraku ubytovat
(s moni19 chodime na tej isty odbor, len iny rocnik)
Tak my sme mali asi 30 minut informacii od dekana a referentiek, potom 10 minut vypisovania indexu a potvrdeni o studiu a 2h cakania na podpisy a peciatky a este dalsich asi 20 minut zabralo fotenie na ISICa.
no jasne prvaci maju zapis najdlhsie ..s pribudajucimi rocnikmi sa ten cas skracuje....ja tento rok snad an inemusim ist kedze ani znamky nemam zapisane este a co je horsie ani index nemam