kamera vs pc...
-
marilynman
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kamera vs pc...
prosim o pomoc neviem spojit lameru s pc mam graficku kartu ge force 7300 gs a kamera ma nasledovne vystupy vid pict, nema totiz ziaden pc vystup ako niektore kamery. Diky
-
marilynman
Medium Star
-
t0m4s3
Admin
Napr. http://www.myshopping.com.au/PT--72_Gra ... s_6839_e__Šu-Do napísal:ja neviem... ale su karty ktore maju aj in ? samozrejme hadat sa nejdem kedze som si neni isty
-
marilynman
Medium Star
to znamena ze ta karta ktora obsahuje funkciu vivo ma tu schopnost video in?
napriklad: http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... tiid=19349
napriklad: http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... tiid=19349
-
Mateq
Medium Professional
Pozor na to, neviem ako teraz, ale na staršich kartach to bolo tak že aj keď si pripojil kameru ku grafickej cez CINCH do vstupu, tak to nezaručovalo že z toho dostaneš plné rozlíšenie...
Na toto slúži strihová karta, ja mám od Pinnacle.
Vidím tam ešte S-Video, cez to by som to skúsil spojiť ku grafike. Ale zase to rozlíšenie nvm.
Edit: Ono totiž tie strihové karty majú digitálny prevodník, nie som si istý či to grafická karta plne nahradí, pretože sú na robotu opačným smerom ako ty potrebuješ.
Nemáš DVD rekordér? Najjednoduchšie by bolo pripojiť to k tomu, nahraď DVD a zostrihať ho v PC.

Na toto slúži strihová karta, ja mám od Pinnacle.
Vidím tam ešte S-Video, cez to by som to skúsil spojiť ku grafike. Ale zase to rozlíšenie nvm.
Edit: Ono totiž tie strihové karty majú digitálny prevodník, nie som si istý či to grafická karta plne nahradí, pretože sú na robotu opačným smerom ako ty potrebuješ.
Nemáš DVD rekordér? Najjednoduchšie by bolo pripojiť to k tomu, nahraď DVD a zostrihať ho v PC.
A ako by si to chcel využiť? Akože do kamery pripojiš biely zo žltým (sa to volá že CINCH) a vsuneš to do PC na USBčka? LOLmarilynman napísal:len neviem ci existuje taky kabel ktory ma na konci usb vystup a na druhej strane taky biely so zltym
-
marilynman
Medium Star
no asi hej vda tak mi to tu bolo poradene
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 22:02 )
takze som to dnes vyriesil radikalne a kupil som dvdrecorder....
ale hned jak som ho kupil som zistil ze vo vnutri neni hdd...a teraz potrebujem help to tam ide klasicky jak do compu? mam taky co uz nepouzivam 40 gb ten tam mozem normalne do vnutra supnut?
//autoeditácia príspevku ( 09 Sep 2008, 22:02 )
takze som to dnes vyriesil radikalne a kupil som dvdrecorder....
-
Mateq
Medium Professional
Bolo ti tu radené pripojiť to do Grafickej karty, nie do USBčka... Každopádne to by ti nešlo ani náhodou. Ale už si kúpil rekordér takže je to jedno.marilynman napísal:no asi hej vda tak mi to tu bolo poradene
Si si mal pozreť čo kupuješ... HDD je keď by si to otvoril prakticky rovnaký, ale počítam že bude inak naformátovaný. Teoreticky by mohlo ísť ak má rekordér 200GB HDD vložiť tam napr. 500GB ak by si ho bol schopný naformátovať ako je treba.marilynman napísal:takze som to dnes vyriesil radikalne a kupil som dvdrecorder....ale hned jak som ho kupil som zistil ze vo vnutri neni hdd...a teraz potrebujem help to tam ide klasicky jak do compu? mam taky co uz nepouzivam 40 gb ten tam mozem normalne do vnutra supnut
Ale pokiaľ máš kúpený rekordér ktorý už od výroby nemá HDD, tak ho tam rozhodne nepridáš že zložíš kryt. Nebudú tam káble kam by si ho strčil, nehovoriac že firmware prístroja by ho najskôr nepodporoval. Prečo ho nevrátiš do obchodu a nezoberieš druhý?
ALe na toto HDD nepotrebuješ. Počítam že nahráva rovno na DVDčka. Stačí teda pripojiť kameru k rekordéru, nastaviť nejaké AV2 alebo ako a začať nahrávať.
Imho nejako divno to riešiš teda... kúpiť DVD a chcieť ho hneď rozobrať?? To vážne?
-
marilynman
Medium Star
ale tam zo spodneho krytu je otvor a su tam normal kable ako na hdd do compu takze je tam kabel aj na stavu aj normal kabel na hdd
toto je inak on http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... tiid=17086
toto je inak on http://www.westech.sk/default.asp?cls=s ... tiid=17086
-
Don_Pipino
Darca
Kód: Vybrať všetko
Kopírování nahrávek do PC Nutno vyndat HDD a připojit k PC, poté přes speciální aplikaci.