naco sluzi v PC RAM?
-
James13579
Star
naco sluzi v PC RAM?
Chcem sa spytat naco sluzi v PC Ram?
Google ti asi nič nevraví
Operačná pamäť - hlavná pamäť počítača (RAM) musí byť dostatočne
rýchla (čítanie alebo zápis trvá < 1 ms) a slúži na ukladanie:
• základných informácií o systéme
• jednotlivých zložiek operačného systému
• programov a dát používateľa počítača
Pretože obsah pamäte RAM sa po vypnutí počítača vymaže, je potrebné
používať pri práci s počítačom také pamäťové zariadenie, ktoré si uchová svoj
obsah aj po vypnutí počítača, a navyše umožňuje čítanie aj zápis údajov.
Takejto požiadavke veľmi dobre vyhovujú diskové pamäťové médiá - pevný,
pružný alebo optický disk.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
James13579
Star
-
James13579
Star
-
James13579
Star
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ked je doporucena RAM 2GB a ty mas 1GB.. tak to znamena, ze väcsinu bude pouzivat pamät SWAP (nahrada za RAM.. uklada sa to ale na HDD ktory je niekolkonasobne pomalsi)... tzn, ze ked sa napriklad v hre dostanes do dalsieho useku, tak je treba nacitat tento usek do pamäti ram, ktora to predava dalej do systemu.. lenze ked je malo ram, tak v tom pripade sa musi stale nacitavat len ten usek ktory mas kusok pred sebou.. ak jej mas dost, tak sa nacita usek este dalej pred tvojim.. cize prejdes a nacitava.. vtedy ti to bud sekne alebo seka... to vidis aj na HDD, ze ti stale nacitava...
v hrach ani by som nepovedal, ze ma RAM dopad na FPS... proste to urobi to, ze ti hra sekne, nacita a ides dalej, zatial co sekanie (nizsi framerate) je uplne nieco ine..
v hrach ani by som nepovedal, ze ma RAM dopad na FPS... proste to urobi to, ze ti hra sekne, nacita a ides dalej, zatial co sekanie (nizsi framerate) je uplne nieco ine..
-
James13579
Star
Hladal som minimalne poziadavky na GTA 4 ale nic moc. Na strankegta.cz som nasiel doporucenepoziadavky a tam je 2GB RAM. Myslim ze minimalne bude asi 1GB.James13579 napísal:co myslite bude podporovat gta 4 alebo mafia 2, 2gb alebo 4 gb ram?
Na mafiu som nasiel iba predbezne minimalne poziadavky. Potrebujes minimalne 1GB RAM.
-
James13579
Star
-
AXO
Professional
lenze konzolove hry su urezane kde sa da, nizsie rozlisenie textur, nizsia dohladnost, "nedolezite" veci maju nizsiu kvalitu atd.... preto tam neni na vyber uroven detailov, ale len hodis medium a hras... vykon grafik v konzolach je o dost pomalsi ako aktualne PC grafiky...James13579 napísal:kedze mi ide crysis na very high takze mi pojde gta 4, mafia 2,brothers in arms 3 na aspon na high detaily v rozliseni 1024x768 v dx9. Skoro vsetky tieto hry budu na konzoly tak si myslim ze nebudu brutalne narocne. Co myslite?
PS2 ani tak sekat nebude, ale skor Xbox 360 a PS3, a to preto, lebo su robene odlisnym stylom ako na PC, preto im tak dobre PC "nerzumie"... sustit spusti, ale bude to nehratelne...ale PC hru na konzolach ani nespustisNadeo napísal:Skus emulovat PS2 hru a uvidis ake su konzolove hry "nenarocne"
-
AXO
Professional
na x360 existuje ale ide to az fantastickych 2-4fpsŠu-Do napísal:hmm,... na PC skusat pustat PS2 hru je tiez dost sialene.. zahras mozno tak na 20-30 fps.. proste je to robene na konzoly... treba si zhanat hry ktore su robene na PC...
a emulovat PS3 / XBOX360 hru na PC... rofl.. existuje vobec taky emulator ?