Webhosting
Webhosting
Hladam niaky webhosting aspon 5000gb priestor, podpora .htacess (aj mod_rewrite) nieco lacne ja som nasiel www.webstranky.sk ale ked mate nieco lepsie napiste. dakujem
www.websupport.sk pre mna asi kvalita najvyssej triedy. Maju unlimitedhosting.sk, ten som mal tusim pri 2 projektoch a spokojnost maximalna. Padlo mi to mozno 2x aj to len na 5-10 minut.
-
her_cool_ass
Medium Expert
Re: ...
boze tak tych 40 si vypytaj od mamy, taky velky problem? ked to tak moc chces tak by sa to malo dat, neviem ale naco ti je taky hosting, co chces konkurovat rapidsharu abo co?Natro napísal:Jj dik ale je to 200ska ja tolko nenazbieram, mam len 13 rokov
takze max do 160sk
ale dik
Tak to nwm no oco bude platit domenuher_cool_ass napísal:boze tak tych 40 si vypytaj od mamy, taky velky problem? ked to tak moc chces tak by sa to malo dat, neviem ale naco ti je taky hosting, co chces konkurovat rapidsharu abo co?
Snivat nemusim nasiel som 7gb priestor za 159sksundevil napísal:ale hlavne ze chces: 5000gb priestor
snivaj dalej
Takisto si mozem vytvorit webhosting s priestorom 10GB za 100sk/mesiac, ale tie sluzby a podobne veci okolo toho by uz asi nestali za to. Ja si viac potrpim na kvalite, ale ak si myslis, ze to je spravna volba pre teba tak ta odradzat nebudem.Natro napísal:Snivat nemusim nasiel som 7gb priestor za 159skale len som sa pital ci nemate daco lepsie
jj domena nie je problem za rok platba a co tam budem mat sry ale nepoviemJeremy napísal:pocuj bratu a na kiu onu ti bude treba 5gb priestoru? ked mas trinast co tam chces? robit? nic proti no offense ja iba ze na co to v praxi vyuzijes
jop a chces k tomu aj domenu ze? ci nie?
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja tiež odporúčam websupport. Používam ho a som na 101% spokojný. Sú rôzne hostingy, aj zahraničné, ktoré ti ponúknu veľa priestoru za málo peňazí, ale služby sú katastrofálne, o stabilite ani nehovoriac.
A ešte jeden "chytáčik", na ktorý množstvo ľudí zabúda. Okrem toho, že ti ponúkajú 7gb miesta sa pozri, či tam nie sú limity na traffic. Keď tvrdíš, že máš veľa návštevníkov, tak automaticky budeš mať aj vyšší traffic.
A ešte jeden "chytáčik", na ktorý množstvo ľudí zabúda. Okrem toho, že ti ponúkajú 7gb miesta sa pozri, či tam nie sú limity na traffic. Keď tvrdíš, že máš veľa návštevníkov, tak automaticky budeš mať aj vyšší traffic.