icq 6
-
host5
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
icq 6
mam taky problem s icq 6. V nedelu som preinstaloval windows a stahol icq 6 ale pri instalacii mi napisalo ze nejde nnaistalovat pretoze systemu nieco chyba.Pred preinstalovanim to tiez neslo samotne nainstalovat ale ked som nainstaloval 5.1 a dal uptade z toho 5.1 na 6.0 tak mi to dalo v pohode no teraz mi pise ze je problem s icq.exe a problem sa ma odstranit opätovnou instalaciou.niekde som cital ze to potrebujem service pack 2 no vtedy mi to islo a nemal som SP2. 
-
caesar1987
Addict
-
caesar1987
Addict
service pack je dobre davat hned po instalacii windowsu, niekedy aj pred instalaciou ovladacov, niekedy az po nej, ale urcite skor ako nainstalujes akykolvek iny program (niektore ovladace instaluju aj programy preto je niekedy lepsie este pred tym).
SP2 zlepsuje stabilitu a bezpecnost systemu (okrem ineho) a prave preto odporucam nainstalovat si ho, ak to je mozne.
SP3 stabilitu niekedy aj zhorsuje
preto sp3 odporucat nebudem 
SP2 zlepsuje stabilitu a bezpecnost systemu (okrem ineho) a prave preto odporucam nainstalovat si ho, ak to je mozne.
SP3 stabilitu niekedy aj zhorsuje
Hossa1881 napísal:no mne dneska nechce pripojit icq 6 vypisovalo ze stala sa chyba, opakovat neskor....ostatnym na okolo icq islo
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=983792#983792