V Tune up 2007 som precistil registre. Pri naslednom zapnuti PC sa mi neustale spusta checkdisk. Neviem sa dostat ani do SM, ani debug mod spustenia wokien nebezi. Pri kazdom inom ako SM sa spusti spominany chkdsk, prejde OK a komp sa zresetne. Cez bootlog a recovery konzolu to vyzera, ze mi system zrejme pada na loadovani giveio.sys, pripadne ati toolu. Mate niekto nejaky hintik, ako to vyriesit? alebo nejaky link na bootovaci program cez USB, ktorym to zachranim? dakujem
je to pomerne akutne..., na PC mam kopec rozpracovanych veci...a nemam chut formatovat systemovu particiu a nanovo vsetko instalit...
disk sa mi zda byt OK... po mojich skusenostiach s chybnymi tentokrat nepocut ziadne mechanicke cvaknutie, ani drhnutie...
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 23:30 )
tak giveio.sys je presunuty na inu particiu, uz by sa nemal spustat..., reset sa ale opat objavuje... Pevne verim, ze to nie je diskom (pomerne novy Samsung)
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 23:43 )
// je presunuty, ale podla bootlogu sa znova spustil..., mozem ho zmazat uplne?
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2008, 0:48 )
tak giveio.sys je odstraneny uz aj z druhej destinacie uplne..., no aj napriek tomu sa loadol pri spustani s bootlogom a komp stale pada...
uz zacinam byt vazne bezradny...., nejaky hint? idealna by bola nejaka utilitka bootovatelna z USB/CD, kde by som si mohol nastavit, ktore procesy sa nemaju po starte spustat, aspon nie pri safemode.