her_cool_ass napísal:vzdy ked sa kuknem na hodinky tak je tam cas 11:11, 12:12, 13:13, 17:17 a pod... uz mi z toho niekedy sibe niekedy aj ked kukam film a dam pauzu tak to stopnem akurat 50min 50sek a tak..nerobim to ani naschval, ani si to nevypocitavam, proste blba nahoda, ficim na tom asi tak pol roka...napr. dnes som z brigady sadol do auta, jak sa zapol cas tak bolo 17:17
Mne sa tiež presne toto isté stáva. Nezaujímam sa o to prečo je to tak, stále sa len nad tým usmejem a žijem ďalej. Poverčivý niesom.
ratat na prstoch (ked je potreba ) tak, ze pri trojke nezdvihnut prostrednik ale malicek (jako nejaky metaler ), pri stvorke zas prostrednik. to mi ostalo este z detstva, ked sa mi zdalo velmi nepohodlne pri trojke zdvihnut prostrednik...
a takisto ako Nadeo: pocujem piskot televizie aj pred barakom
ja mám takú "danosť", že keď niečo chytím do ruky, samovoľne sa to pokazí a ja tomu neviem nijako zabrániť...hmmm alebo mám aj extra vlastnosť - zábudlivosť na prvom rande sa mi podarilo zabudnúť na môjho fešáčika (on tam chudák trčal a ja som si kľudne šla do cukrárne)
dokazem ludi strasne vytocit lebo sa v kuse pytam preco aaaaaa este mam talent nevidiet znameho aj ked ide oproti men na ulici zaco ma uz vela ludi z****lo
- eXo - napísal:dokazem ludi strasne vytocit lebo sa v kuse pytam preco aaaaaa este mam talent nevidiet znameho aj ked ide oproti men na ulici zaco ma uz vela ludi z****lo
SOm expert na privádzanie ludi do derpesívnych stavov. Vedome
her_cool_ass napísal:vzdy ked sa kuknem na hodinky tak je tam cas 11:11, 12:12, 13:13, 17:17 a pod... uz mi z toho niekedy sibe niekedy aj ked kukam film a dam pauzu tak to stopnem akurat 50min 50sek a tak..nerobim to ani naschval, ani si to nevypocitavam, proste blba nahoda, ficim na tom asi tak pol roka...napr. dnes som z brigady sadol do auta, jak sa zapol cas tak bolo 17:17
mne sa skoro denne stava ze ked kuknem na hodinky je 13:37 no proste
mne sa stane kazdy druhy den ze pozrem na hodinky a 13:37
//Fortune lol
BX napísal:Serte na to... ja viem kazdeho presvedcit ze nema pravdu aj ked ma To nieje ani haluzna vlastnost, ale celkom vyhodna, lebo vzdy mam pravdu JA
Mna si nepresvedčil
K tým časom , podla mna to bude v niečom inom, že tolko ludi vidí na hodinách tak často 13:37 ... vesmírny ludia v tom majú prsty
No s tymi pavukmi mate vy dievcata nejake velke problemy
Minule sme retazou ukladali drevo z jednej kopy na druhu spolu s mojou spoluziackou a este par kamaratmi/kami... ako tak islo jedno drevo, moja spoluziacka zvrieskla a hodila drevo do rieky, my ze co ti je ci trieska aspon, alebo co A ona ze "Pavuk!"