Da sa dostat cez prezervativ AIDS?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Zdravim tak informacne sa chcem spytat
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Da sa dostat cez prezervativ AIDS?

Príspevok od používateľa Hotwire »

darebak napísal:Zdravim tak informacne sa chcem spytat
sanca tu vzdy je
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

musel by sa natrhnut
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

http://www.rodicovstvo.sk/aids_ochrana.htm
Pravidelným a dôsledným používaním prezervatívu sa chránite nielen pred infekciou HIV a inými sexuálne prenosnými chorobami ale aj pred neželaným tehotenstvom.

Pri správnom používaní kondómu je ako prevencia pred AIDS veľmi spoľahlivý. Na stránke www.unaids.org, čo je spoločna organizácia OSN, Svetovej banky a Svetovej zdravotnickej organizacie sa uvádzajú prieskumy, podľa ktorých je pravdepodobnosť nákazy pri pravidelnom pohlavnom styku s HIV pozitívnou osobou počas dvoch rokov bez použitia kondómu 14,21%, pri použití kondómu takmer nulová.

Problemy nie su v priepustnosti HIV vírov, ako to zvykne byť často prezentované ideologicky podfarbenými názormi najmä z kruhov katolíckej cirkvi, ale v nesprávnom použití kondómu resp. použití nekvalitného kondómu. Ľudský faktor zapríčiňuje zlyhanie v ca. 3 % prípadov pri skúsených s pravidelným používaním kondómov a až v 12% pri nepravidelnom použivaní kondómov. Je teda v rukách každého páru, ako účinne sa dokáže chránit.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Cez deravý aj áno....
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

brm: zaujimave, hlavne ta sanca pri nechranenom styku, je relativne nizka, teda, vzdy som si myslel ze je urcite vyssia, zas som o nieco mudrejsi
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

ColdRain napísal:brm: zaujimave, hlavne ta sanca pri nechranenom styku, je relativne nizka, teda, vzdy som si myslel ze je urcite vyssia, zas som o nieco mudrejsi
Aj ja som si to myslel. Takže tie príbehy o tom ako sa niekto ráno zobudí a má na zrkadle napísané rúžom, že má AIDS sú v podstate len bláboly, aspoň v tom zmysle, že ho vôbec nemusí dostať...
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

no hejj blaboly ale tak zas neviem kto by riskoval aj ked sanca je mala :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Flinstone napísal:no hejj blaboly ale tak zas neviem kto by riskoval aj ked sanca je mala :?
Nejde o to, ci by niekto riskoval, ale o to, ze spis s niekym kto ani nemusi vediet, ze je nakazeny. Takto aspon vies, ze to nie je nutne v <> ked to neskor zistis.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

pred 6 rokmi som bol na prednaska a dosla teta a davala veci o aids pohlavnych chorobach atd.. proste a hovorila ze cez kondom sa vzdy da dostat lebo ze este nemali taku technologiu ktora by bola stopercentna a spravila ten kondom ze by nemal ziadne pory cez ktore by sa dostalo to HIV.. ale podla na blbost na entu ..bola to typicka krestanka ktora nemala sex od narodenia a pritom mala 30 rokov chuda dievca..

poprosim retardov aspon za dovod preco mi dali karmu ?
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Tieto katolicke nazory to je obcas fakt pribrzdene ... urcite sa vsetci este pamatate na tu reklamu s tym plagatom o nenarodenom dietati - Tebe pravo na zivot odoprene nebolo.
A viedla to 28 panna ktora to v telke priznala.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

- eXo - napísal:Tieto katolicke nazory to je obcas fakt pribrzdene ... urcite sa vsetci este pamatate na tu reklamu s tym plagatom o nenarodenom dietati - Tebe pravo na zivot odoprene nebolo.
A viedla to 28 panna ktora to v telke priznala.
jj a mala vazne drbnute nazory..no hold komplex menejcennosti..nu nikdo nebude mat rad..urcite cez kondom sa nedaju dostat ziadne choroby.. ale dotykom cez kozu sa tiez vie toho dost preniest..
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

MurphY napísal:jj a mala vazne drbnute nazory..no hold komplex menejcennosti..nu nikdo nebude mat rad..urcite cez kondom sa nedaju dostat ziadne choroby.. ale dotykom cez kozu sa tiez vie toho dost preniest..
pravda, nastastie hiv sa potrasenim ruky neprenesie
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

MurphY napísal:jj a mala vazne drbnute nazory..no hold komplex menejcennosti..nu nikdo nebude mat rad..urcite cez kondom sa nedaju dostat ziadne choroby.. ale dotykom cez kozu sa tiez vie toho dost preniest..
skôr by som polemizoval o tom, či jje ten kondóm dostatočne spoľahlivý. Proste by som nenazbieral odvahu mať sex s niekým o kom viem, že má AIDS. ALE AKO Už POVEDAL KTOSI NADOMNOU-nejde o to, že by si chcel spať s niekým nakazeným. skôr o to, že keby sa to stalo a ty by si to zistil až potom, tak ešte nemusí byť nevyhnutne všetkým dnúm konec. :)
K tým katolikom-osobne týchto ľudí považujem nielen za nemorálnych luhárov, ba priam za vrahov. Stačí si predstaviť, čo tieto ich prednášky a šírenie takýchto "informácií" soôsobí niekde v afrike (a že tam to šíria veľmi horlivo!!!). Ja osobne ich považujem za čiastočne a nepriamo zodpovedných aj za prípady, keď infikovaní v presvedčení, že ich to vylieči, znásilňujú panny. O ženách, ktoré "podľa učenia krista" zostávajú so svojími manželmi, ktorí sa infikovali od mileniek a tiež sa od nich nakazia a ďalej sa to prenesie aj na deti, ani nehovoriac.

//fabo: nič také som nepovedal. FAKT: Cirkev priamo rozširuje doslova klamstvá, ktorými priamo zodpovedá za neustále narastajúce množstvá HIV pozitívnych v krajinách treieho sveta. FAKT: neprekonávanie starých tradícií a nahrádzania ich inými, no rovnako zaostalými v krajinách tretieho sveta nesie tiež priamu vinu za rozširovanie epidémie HIV (spadá sem aj to s tými ženami, ale odmietam to vysvetľovať, je to pod úroveň). FAKT: cirkevné zbierky pre afriku a iné krajiny tretieho sveta nie sú krajinám o nič prospešnejšie než "pomoc" od OSN, UNICEFu a iných oraganizácií. Som ochotný pripustiť, že náboženské zbierky sú menším zlom v tom zmysle, že nedrancujú a nelikvidujú ekonomiku týchto krajín tak katastrofálne, ako to robia iné organizácie svojimi "humánnymi" darmi. Na druhej strane iné organizácie bojujú za ťažké prachy proti aidsu účinne, čo religiózne organizácie veľmi efektívne bojkotujú šírením lží.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hmm, takze nemaju zostat so svojimi manzelmi ale maju ist k inym a nakazit aj ich? Zaujimavy nazor.

Zakladna teza cirkvi je, ze treba byt verny, a potom minimalizujes riziko AIDSu len na to dedicne+prenos mimo pohlavneho styku.
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Možne to je ak sa napríklad pretrhne alebo nejako inak znehodnotí!!!
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

AIDS sa nedostava, prenasa sa virus HIV
podla statistik je kondom spolahlivy ako ochrana proti HIV v priblizne 85% pripadoch, takze ano je to mozne
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Re: Da sa dostat cez prezervativ AIDS?

Príspevok od používateľa Viko6 »

darebak napísal:Zdravim tak informacne sa chcem spytat
Ked ho spravne pouzivas tak nie a ked je kvalitny tak nemas sancu dostat aids takze mozes striedat partnerov to nemusi byt len pohlavnym stykom moze to byt aj bozkavanim sa nemozes vedet kto ho ma tak sa vyvaruj k_rvam a najdi si jednu milenku a tam nebudes potrebovat prezervativ a zevraj sex bez prezervativu je ovela lepsi prezervativ mozes pouzit iba ked si niekde na diskoteke a ked menis partnerov inak nieje dolezity lebo tak baba radsej zacne uzivat antikoncepciu jak kebyze mas ist vkuse zo sprostym kondomom.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Radsej stale s prezervativom aj s priatelkou. Priatelka si nemusi chciet zasierat organizmus Antikoncepciou.
Bez kondomu to je sice lepsie ale istota je istota. Usetris sebe aj jej stresove stavy pred tym ze by to nahodou nedostala.
A ked si myslis ze to ustrazis bez ochrany ... Drzim palce. :wink: Vacsina "skusenych" uz kocikuje.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Da sa dostat, pory v gume su vacsie ako telo HIV virusu.
Napísať odpoveď