Da sa dostat cez prezervativ AIDS?
-
darebak
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim tak informacne sa chcem spytat
-
Hotwire
Addict
Re: Da sa dostat cez prezervativ AIDS?
sanca tu vzdy jedarebak napísal:Zdravim tak informacne sa chcem spytat
http://www.rodicovstvo.sk/aids_ochrana.htm
Pravidelným a dôsledným používaním prezervatívu sa chránite nielen pred infekciou HIV a inými sexuálne prenosnými chorobami ale aj pred neželaným tehotenstvom.
Pri správnom používaní kondómu je ako prevencia pred AIDS veľmi spoľahlivý. Na stránke www.unaids.org, čo je spoločna organizácia OSN, Svetovej banky a Svetovej zdravotnickej organizacie sa uvádzajú prieskumy, podľa ktorých je pravdepodobnosť nákazy pri pravidelnom pohlavnom styku s HIV pozitívnou osobou počas dvoch rokov bez použitia kondómu 14,21%, pri použití kondómu takmer nulová.
Problemy nie su v priepustnosti HIV vírov, ako to zvykne byť často prezentované ideologicky podfarbenými názormi najmä z kruhov katolíckej cirkvi, ale v nesprávnom použití kondómu resp. použití nekvalitného kondómu. Ľudský faktor zapríčiňuje zlyhanie v ca. 3 % prípadov pri skúsených s pravidelným používaním kondómov a až v 12% pri nepravidelnom použivaní kondómov. Je teda v rukách každého páru, ako účinne sa dokáže chránit.
-
Sagittarius
Guru
Aj ja som si to myslel. Takže tie príbehy o tom ako sa niekto ráno zobudí a má na zrkadle napísané rúžom, že má AIDS sú v podstate len bláboly, aspoň v tom zmysle, že ho vôbec nemusí dostať...ColdRain napísal:brm: zaujimave, hlavne ta sanca pri nechranenom styku, je relativne nizka, teda, vzdy som si myslel ze je urcite vyssia, zas som o nieco mudrejsi
pred 6 rokmi som bol na prednaska a dosla teta a davala veci o aids pohlavnych chorobach atd.. proste a hovorila ze cez kondom sa vzdy da dostat lebo ze este nemali taku technologiu ktora by bola stopercentna a spravila ten kondom ze by nemal ziadne pory cez ktore by sa dostalo to HIV.. ale podla na blbost na entu ..bola to typicka krestanka ktora nemala sex od narodenia a pritom mala 30 rokov chuda dievca..
poprosim retardov aspon za dovod preco mi dali karmu ?
poprosim retardov aspon za dovod preco mi dali karmu ?
jj a mala vazne drbnute nazory..no hold komplex menejcennosti..nu nikdo nebude mat rad..urcite cez kondom sa nedaju dostat ziadne choroby.. ale dotykom cez kozu sa tiez vie toho dost preniest..- eXo - napísal:Tieto katolicke nazory to je obcas fakt pribrzdene ... urcite sa vsetci este pamatate na tu reklamu s tym plagatom o nenarodenom dietati - Tebe pravo na zivot odoprene nebolo.
A viedla to 28 panna ktora to v telke priznala.
skôr by som polemizoval o tom, či jje ten kondóm dostatočne spoľahlivý. Proste by som nenazbieral odvahu mať sex s niekým o kom viem, že má AIDS. ALE AKO Už POVEDAL KTOSI NADOMNOU-nejde o to, že by si chcel spať s niekým nakazeným. skôr o to, že keby sa to stalo a ty by si to zistil až potom, tak ešte nemusí byť nevyhnutne všetkým dnúm konec.MurphY napísal:jj a mala vazne drbnute nazory..no hold komplex menejcennosti..nu nikdo nebude mat rad..urcite cez kondom sa nedaju dostat ziadne choroby.. ale dotykom cez kozu sa tiez vie toho dost preniest..
K tým katolikom-osobne týchto ľudí považujem nielen za nemorálnych luhárov, ba priam za vrahov. Stačí si predstaviť, čo tieto ich prednášky a šírenie takýchto "informácií" soôsobí niekde v afrike (a že tam to šíria veľmi horlivo!!!). Ja osobne ich považujem za čiastočne a nepriamo zodpovedných aj za prípady, keď infikovaní v presvedčení, že ich to vylieči, znásilňujú panny. O ženách, ktoré "podľa učenia krista" zostávajú so svojími manželmi, ktorí sa infikovali od mileniek a tiež sa od nich nakazia a ďalej sa to prenesie aj na deti, ani nehovoriac.
//fabo: nič také som nepovedal. FAKT: Cirkev priamo rozširuje doslova klamstvá, ktorými priamo zodpovedá za neustále narastajúce množstvá HIV pozitívnych v krajinách treieho sveta. FAKT: neprekonávanie starých tradícií a nahrádzania ich inými, no rovnako zaostalými v krajinách tretieho sveta nesie tiež priamu vinu za rozširovanie epidémie HIV (spadá sem aj to s tými ženami, ale odmietam to vysvetľovať, je to pod úroveň). FAKT: cirkevné zbierky pre afriku a iné krajiny tretieho sveta nie sú krajinám o nič prospešnejšie než "pomoc" od OSN, UNICEFu a iných oraganizácií. Som ochotný pripustiť, že náboženské zbierky sú menším zlom v tom zmysle, že nedrancujú a nelikvidujú ekonomiku týchto krajín tak katastrofálne, ako to robia iné organizácie svojimi "humánnymi" darmi. Na druhej strane iné organizácie bojujú za ťažké prachy proti aidsu účinne, čo religiózne organizácie veľmi efektívne bojkotujú šírením lží.
Re: Da sa dostat cez prezervativ AIDS?
Ked ho spravne pouzivas tak nie a ked je kvalitny tak nemas sancu dostat aids takze mozes striedat partnerov to nemusi byt len pohlavnym stykom moze to byt aj bozkavanim sa nemozes vedet kto ho ma tak sa vyvaruj k_rvam a najdi si jednu milenku a tam nebudes potrebovat prezervativ a zevraj sex bez prezervativu je ovela lepsi prezervativ mozes pouzit iba ked si niekde na diskoteke a ked menis partnerov inak nieje dolezity lebo tak baba radsej zacne uzivat antikoncepciu jak kebyze mas ist vkuse zo sprostym kondomom.darebak napísal:Zdravim tak informacne sa chcem spytat
-
Shark NX
Addict
Radsej stale s prezervativom aj s priatelkou. Priatelka si nemusi chciet zasierat organizmus Antikoncepciou.
Bez kondomu to je sice lepsie ale istota je istota. Usetris sebe aj jej stresove stavy pred tym ze by to nahodou nedostala.
A ked si myslis ze to ustrazis bez ochrany ... Drzim palce.
Vacsina "skusenych" uz kocikuje.
Bez kondomu to je sice lepsie ale istota je istota. Usetris sebe aj jej stresove stavy pred tym ze by to nahodou nedostala.
A ked si myslis ze to ustrazis bez ochrany ... Drzim palce.