Akcie a zabava v noci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Akcie a zabava v noci

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Takze predpokladam ze vacsina uzivatelov tohoto fora je v meste,ktori su na dedinach tak urcite od mesta nemaju daleko. Na nasom intraku - samozrejme ked som ja spal sa rozbehla tema do ktorej ma zasvatili sice az rano ale bolo to celkom zaujimave. Rozpravalo sa o tom ako predist tomu aby sa tolko pilo,fajcilo a sexovalo uz v utlom veku. Mojich spoluziakov napadali rozne zakazy alebo upravy zakona avsak ja osm prisiel s niecmy novym akurat nemam predstavu ako take nieco zrealizovat a napady na cinnosti mi tiez nejako dosli.
Predstavte si ze pride vikend. Piatok vecer. Otazkou je co budete robit o takomto case. Da sa ist vonku s kamaratmi,ist vonku s frajerkami-frajermi (mame na fore aj nejake zenske pohlavie) ale co dalej? Po kratkom zamysleni sme dosli k zaveru ze tak ci tak sa pojde len niekde sadnut a dookola o niecom kecat. POpri tom sa budu pit bud alkoholicke alebo nealkoholicke napoje povacsine nejaka kava alebo kofola a tym to hasne. Kto je s priatelkou pojdu sa niekde najest alebo sa zavru doma pri filme po ktorom budu nacvicovat ako sa robi bábo.
Takze sme rozmyslali ako zabavit mladez od vekovej kategorie 12 rokov az po nejakych 18 (popripade 20 rocnych). Ide len o to aby sa deti neopijali a nesexovali spolu skor ako je to potrebne. Lenze nikto z nas nedal dostatocne mnozsvo napadov (teda okrme mojich styroch).
Ku prikladu.
Aby som predisiel tomu aby chodila mladez chlastat za kulturny dom by som (teraz trepnem) Dal kino pre deti do 15 rokov za 10 sk film. Neviem ci by to bolo lakave ale myslim si ze vzdy lepsie pre decko ktore nezaraba dat 10 sk za film ako by malo dat za nho 100 sk co urcite neda a kupi radsej s dalsimi troma flasku a spiju sa niekde pod mostom.(popripade sa schalstaju u daneho kamarata doma pri tom istom filme ktory bude mat dotycny na pocitaci mesiac skor ako to v kine vobec zacnu davat)

Dalsi nejaky priklad - aspon mne sa to velmi pacilo a v jednej nemenovanej oblasti to malo aj celkom usspech bolo zriadenie motokar-ale nocnych-teda mali umele osvetlenie tak sa chodilo v noci tam. Dalsou mojou moznostou bolo nejake nocne kupalisko a poslednou bolo brutalne ale fakt brutalne znizenie cien nealkoholickych napojov (kofola priklad 2sk jedno deci)

Prosim vas kto by mal nejaky napad- co vsetko sa da robit v noci tak aby to zaujalo co najvacsi pocet ludi,ludi v danej vekovej kategorii-aby to nebolo narocne na pocasie,ani rocne obdobie,aby to tie decka bavilo a zaujalo viac ako chlast a ostatne veci a aby sa do toho zapojilo co najviac deti bez ohladu na ich postavy. (100 kilove 13 rocne dievcetko sa asi nezucastni nejakeho nocneho sportu.)
Tema je zalozena cisto z toho aby som sa dozvedel nejake nove napady ktore by napr mohli trochu helfnut aj mne aj ked ja sa po nociach sportu venujem(ale ten moj vela ludi nezvlada--nocna horska cyklistka a milion dalsich zivotu nebezpecnych cinnosti)
Jelko4
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jelko4 »

moj nazor je taky ze ty co piju teraz by pili aj nadalej.A co je zle na tom ze napr.17 rocny maju sex?a k tym motokaram,v piestanoch su a jazdi sa v interieri cize si myslim ze neni problem aj v noci.
qwerty-xyz

Jelko4 napísal:moj nazor je taky ze ty co piju teraz by pili aj nadalej.A co je zle na tom ze napr.17 rocny maju sex?a k tym motokaram,v piestanoch su a jazdi sa v interieri cize si myslim ze neni problem aj v noci.
:lol: 17 je v pohode,keby si vedel o kategorii 12-13-14 tak tam mi do smiechu nejako velmi neni. By si sa divil co robia deti vsetko v takom veku - fajcenie a chlastanie je samozrejmostou.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

len poznámku pridám ak možem. Viem, že to kino po 10 sk si dal zrejme ako len výstrel do tmy a nápad je to celkom lákavý, ale nie je problém zobrať staršiemu bratovi/mame/otcovi z peňaženky o 10 sk viac a hneď tu máme lacné kino + nakúpený chlast = ešte väčšia a lákavejšia možnosť pre -násťročných ako si užit napr. sex v kine alebo tráva na hajzloch s čím sa môže spájať vandalizmus a ja ako slušný občan vybehnem s priateľkou do kina a tu hľa na mňa budú čakať ogrcané sedačky, bordel, sem-tam pohodený prezervatív...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Sex az ked je to potrebne?Predpokladajme ze priemerne maju ludia deti v rokoch okolo 23-25 aspon v mojom okoli.Takze do 23-25 zakazeme sex a vymyslime im hupacie konicky v ohradkach pre deti?
qwerty-xyz

Dieg0 napísal:Sex az ked je to potrebne?Predpokladajme ze priemerne maju ludia deti v rokoch okolo 23-25 aspon v mojom okoli.Takze do 23-25 zakazeme sex a vymyslime im hupacie konicky v ohradkach pre deti?
:roll: jezisi nemyslel som to doslova az tak. a ku kolegovi vyssie predpokladajme ze deti kradnut rodicom peniaze nebudu. (ja som neslohol ani raz!!! ani 10 halierov) :!: :!: :!:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ja mam 18 cize neni az tak davno ked som mal 13-14-15.Alkohol som vtedy este vobec nepil,teraz si dam akurat tak na diskoteke,aj to len primerane mnozstvo.Ale mas pravdu,mal som kamaratov ktory v tomto veku pili kazdy piatok a sobotu.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

u nas stoji kofola normalne 3 Sk/deci a decka chlastaju aj tak, takze tymto to vobec neovplyvnis..a vobec nemyslim, ze by to dokazalo nieco zmenit..

\\okrem toho nechapem preco spominas mesto na zaciatku..myslis, ze na dedine decka nechlastaju? myslis, ze cele dni len behaju po gruni a pletu si vence z pupavy? :lol:

v prvom rade treba zaviest prisnejsie postihy tych, ktory im ten chlast predavaju/kupuju..
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Chválim a máš moj rešpekt , že to chceš zmeniť, lebo " niekedy" už je to fakt na zaplakanie. Ale tým že začneš vymýšlať niečo nové, zabavnejšie, svetoborné, to nezmeniš... špunti kým možu, budu opakovať po ( už) nás dospelých ? Nechceš aby chlastali ? Tak chod príkladom s kamošmi a nerob to . Ale na avrejnosti, nieže odpovieš " však ja nepijem " ...musíš to prezentovať na verejnosti... nechceš aby je*ali len čo dovršia 11-12 ked ešte ani nevedia čo to pomaly je ? chod príkladom opať , neobchytkávaj sa so ženskou vedla detí zo školky a možno ich o 5 rokov opať nenapadne zaje**ť si až tak skoro... treba ísť príkladom. Nič viac ani menej.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Chlastat sa bude vzdy a sade.

Ja by som bol za keby sa chlast leglane povoli od 15 rokov, ale ak niekto na verejnosti pod vplyvom alkoholu rusi nocny klud, robi neporiadok a pod. naparila by sa mu poriadna pokuta.

Lebo mne nevadi ked niekto pije ale ked potom celu noc ozrani vonku vykrikuju, grcaju vsade a robia bordel.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

to si zadrel......chlast by som nechal od 18 tak ako ma byt......predsa len ten nazor 15rocneho je este nevyvynuty.....
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Tak my vysvetli akoze ked mas 4 dni pred 18 si nevyvinuti??? Ved niektory ludia sa spravaju ako decka aj ked maju 30 rokov.

Napriklad v Polsku, Francuzku, Spanielsku, Taliansku je povoleny predaj alkoholu od 16 rokov.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

to je jedno od kolkych rokov
ja by som pekne nechal od 18tky
nech si pije kto chce, co chce, ked nerobi bordel a kraviny tak nemam problem
mne na chlaste vadi to, ze niektori sa pod vlpyvom alkoholu nevedia chovat
my ked ideme do mesta, niekedy vypijeme, niekedy nie, sadneme niekam, ideme sa najest a pod

co sa tyka sexu, sex za od 23 az 25? :lol: silna kravina :lol: nepoznam ludi, ktori mali sex v tak utlom veku (12, 13 ci 14 rokov) a ani po tom netuzim
vek, pri ktorom podla mna by to malo byt "prvy krat" je tak 16-18 rokov, to je taky priemer
ja som volil zlatu strednu cestu, 17 rokov a nechcel by som nic vratit :)

pekna myslienka, no to asi nikdy nezrealizujes
mna najviac irituje, ked sa niekto chvali, ze sa OPIL JAK PRASA! to ma vie tak nasrat, macher, lebo pil.. pane boze, to je tak ale tak velmi !! :aasmile2:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

spit sa jak prasa dokaze kazdy. ale zabavat sa celu noc nie ;)
tieto problemy su da sa povedat neriesitelne. kino ako kultura uz davno nie je to, co byvalo. ked chcem ist s priatelkou do kina, tak musim pocitat 2*140 SK na listky + 80 SK nejake pitie. to je dokopy 350 SK. za taky peniaz mam niekolko vecerov pri kofole alebo skvelu veceru v prijemnej restike (chodievam s priatelkou do restiky kde je akcia na pizzu. jedna za 100 SK + k tomu trochu vina). kino sa proste neoplati. za tie peniaze sa da aj kupit ucetna rapid a filmov mam doma kopec. keby ceny sli nizsie, tak by sa to muselo zase presadit vo vsetkych kinach.neviem si tiez predstavit kde by sa vsetci napratali. saly maju obmedzenu kapacitu. neklamal by som, ak tvrdim, ze slovaci su ako hyeny co sa tyka lacnych veci. tie kina by boli prervate uz len z toho dovodu, ze je to lacne. tuto skusenost so spravanim ludi mi asi nikto nevyvrati. ked bol mobellix ci co to za obchod a mali akciu na pecene kura za 40 SK, tak tam bola fronta ako keby zadarmo pivo capovali. skor by mozno nebolo zle viac ludi informovat o akciach v meste (obcas sa pritrafi nejake zaujimave kulturne podujatie o ktorom dokopy ani nikto nevie). mozno tiez nebolo zle kontrolovat obcas mladistvych ked su zjavne spiti. ja som na koncerte uz taku raziu zazil a fukal kazdy, co tam bol aj s barmanom. odvtedy sa tam alkohol do 18 r. nepredava a koncerty su stale.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

mozno trochu OT: nuz ja celkovo nepochopim preco vlastne ludia ci uz mlady alebo starsi piju
na to aby mali rano hlavu o dve cisla mensiu ako mozog a lahky zaludok? ja tozazivam aj bez toho pri migrenach a neprial by som to ako sa vravi ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi
a to ze sa chvalia ze bol ozraty jak svina (sry za vyraz ale nechal som sa uniest) to sa mi zda byt chore

tot vsjo!
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Zijem v UK apoviem vam, ze tu to je s mladezou uz strasne. Pravidelne chlastaju, fajcia a poniektory aj sexuju uz od tych 14/15 rokov a poniektory aj skor. Mal som 16 rocneho spoluziaka ktory mal uz 6 dievcat v posteli, dalsi mal "len" 3. Kazdy moj spoluziak sa chodi ozierat kazdy vykend, niekedy aj cez tyzden, a na druhy den v skole maju srandu z toho, ze ani nevie co sa dialo.
Alkohol sa tu predava od 18, a dost sa to tu dodrziava, ziadne vynimky ani nic, proste nemate 18 tak dovidenia. Ja som bol s otcom v obchode a oco mi dal tiket lotta nech idem podat, a pritom stal asi 2metre odo mna, (predavcka videla, ze to je moj otec) ja som jej dal tiket a ona na mna, ze ci mam 16 a ja ze nie, ale ze to podava moj otec, a ona, ze ked nemam 16 nemozem podavat, ze to musi otco, tak jej ten tiket musel dat do ruky oco :roll: to bolo minuleho roku, teraz uz stavkoat mozem :P
No a co sa tyka zakazov atd......"zakazane ovocie najviac chuti" Cize ked je ten predaj alkoholu taky prisny, tak to tie decka bude viac nutit chlastat aby si daco dokazali, ked to nepredaju im tak to predaju nejakemu starsiemu kamaratovi, ktory uz ma 18.
V UK maju obrovsky problem, s alkoholizmom a fajcenim uz u mladistvych, preto sa minuleho rok udvihla hranica legalneho predaja tabakovych vyrobkov na 18 (predtym bola na 16).
A konecne sme sa dostali k teme :P
Neviem presne co by som spravil aby som to obmedzil, ale velmi sa mi pacil film Gympel, pekne to tam ukazali.
Proste by som sa nejak dostal k urcitej partii "grazlikov" a nejak zistil co ich bavi (nieco rozumne) nieco v style toho gymplu, mali tam toho dobreho ucitela ktory sa ich snazil pochopit a tym padom k nemu pristupovali aj ty ziaci tak, spravali sa k nemu inac ako k ostatnym.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

a co tak tie decka unavit pekne poriadne cez den aby v noci proste boli unavene ist do mesta.
Zaviest do podnikov ze po 22 zakaz ist cloveku pod osemnast.
Prisne kontroly toho zakazu

a znova Decka maju velmi vela volneho casu. uz to nieje to co byvalo. Preto hlasam cestu unavme decko cez den a v noci bude spat ako ma
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nečítal som príspevok každého užívateĺa na túto tému avšak zakladateľov prśipevok osm si prečítal. Myslím že sa tu už niečo také riešilo. Mám pocit že je to zbytočné rozoberať. Každý sme iný. A mám pocit, že človek, ktorý potrebuje návod na to ako prežiť večer je úbohý trápny kretén, ktorý si asi ani nevie zaviazať šnúrku na topánke.
Tože ľudia sexujú, 12-13-14 ročný je normálne. Prestaňte závidieť. To že ste to nerobil vy na tom nič nemení. Proste nech si užívajú keď kcú. Nech si to s nimi vybavia rodičia. Ďlašia stupídna téma s mojím úprimným názor za k - :roll:
Vždy som vravel že querty je ko*ot. A ďalší jeho výplod návod ako prežiť večer s deťmi mi to len potvrdil.
Querty. nájdi si hluchého, slepého, kamaráta a život ti začne dávať zmysel. Zablokuj si hojko stránky a prestaneš ma zabávať :lol:
Kto by už len chodil jaziď na motokárach, keď sa môže kvalitne spiť, a poriadne si na nejakej buchte zařádiť? :lol:
Sa preber
qwerty-xyz

lekoklatik napísal:Nečítal som príspevok každého užívateĺa na túto tému avšak zakladateľov prśipevok osm si prečítal. Myslím že sa tu už niečo také riešilo. Mám pocit že je to zbytočné rozoberať. Každý sme iný. A mám pocit, že človek, ktorý potrebuje návod na to ako prežiť večer je úbohý trápny kretén, ktorý si asi ani nevie zaviazať šnúrku na topánke.
Tože ľudia sexujú, 12-13-14 ročný je normálne. Prestaňte závidieť. To že ste to nerobil vy na tom nič nemení. Proste nech si užívajú keď kcú. Nech si to s nimi vybavia rodičia. Ďlašia stupídna téma s mojím úprimným názor za k - :roll:
Vždy som vravel že querty je kok****. A ďalší jeho výplod návod ako prežiť večer s deťmi mi to len potvrdil.
Querty. nájdi si hluchého, slepého, kamaráta a život ti začne dávať zmysel. Zablokuj si hojko stránky a prestaneš ma zabávať :lol:
Kto by už len chodil jaziď na motokárach, keď sa môže kvalitne spiť, a poriadne si na nejakej buchte zařádiť? :lol:
Sa preber
:? toto dokaze napisat len clovek co sa nikdy nicoho nezucastil,nikdy nic nevyhral a nikdy nebol v nejakom kruzku. Pretoze schlastat sa vie kazdy,dosiahnut uspech v niecom inom uz nie. A mimo toho zlaty moj keby si ma tu nemal z koho by si mal potom srandu?
A tema je o navrhnuti dalsich rieseni ako tomu zabranit co najlepsie,budem rad ked sa jej budeme vsetci drzat.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

hmm dalsia zbytocna tema.. co sa s tym vyriesi ? je autor temy rodic ? alebo neco take..nema komplexy ? jedine co moze spravit je mesto a to zaviest do podnikov neake pravidla pripadne mestkych policajtov ktory budu kontrolovat klud v meste.. a decka moc do tych barov nechodia lebo bud je to tam predrazene alebo biletar ich tam proste nepusti.. vidim uz neake 13 decko co by tam islo pit aby minulo 1500 aspon aby sa dalo do nalady..

inak k tomu ze chodia slopat lacny chlast k mostu.. je to tak s tym sa nic neda zmenit..decka budu furt take a to sa nezmeni..

JEDINY CO TO MOZE ZMENIT JE RODIC !
a nikdo na tomto fore co nema deti..
rodic moze tie deti doviest k tomu aby sa neopijali alebo tak..

teraz si dajte ruku na srdce a povedze mi kedy ste sa prvy opili ako **---nast ?
Napísať odpoveď