zrutenie ekonomiky pomocou robotov

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Momo46 napísal:20 tem za 5 minut?/obr.)
to prehanas ale fakt je ze neska zalozil qwerty uz 6 tem....asi sa nudi, mal by ist zas snivat o samovrazde... :roll: no offence ale odvtedy co zo seba urobil idiota (resp odvtedy co vyslo na javo ze je idiot) mi lezie hore krkom heh...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Utópia.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SchYzo napísal:to prehanas ale fakt je ze neska zalozil qwerty uz 6 tem....asi sa nudi, mal by ist zas snivat o samovrazde... :roll: no offence ale odvtedy co zo seba urobil idiota (resp odvtedy co vyslo na javo ze je idiot) mi lezie hore krkom heh...
:roll: som na intraku a internet je WIFI ktory vecne pada a ma ho len tretina intraku. tak si pekne na izbe napisem temy a ked som dosiel domov za svoje milovane DSL-ko tak som tu tie temy rovno skopiroval, a ano bolo to preto ze som sa na intraku nudil tak som lezal s notebookom na nohach a psial si kadeco co ma napadlo alebo som pocul. Okrem ineho mam par dalsich tem co je na tom zle? :cry: Je to diskusne forum,tak zakladam temy...
a k teme neznamena ze ked my nenajdeme sposob ako tazit suroviny alebo vyrabat nove ze to nevymysli nejaka umela inteligencia casom ktora bude podla mna rozmyslat sakra lepsie a rychlejsie...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::roll: som na intraku a internet je WIFI ktory vecne pada a ma ho len tretina intraku. tak si pekne na izbe napisem temy a ked som dosiel domov za svoje milovane DSL-ko tak som tu tie temy rovno skopiroval, a ano bolo to preto ze som sa na intraku nudil tak som lezal s notebookom na nohach a psial si kadeco co ma napadlo alebo som pocul. Okrem ineho mam par dalsich tem co je na tom zle? :cry: Je to diskusne forum,tak zakladam temy...
a k teme neznamena ze ked my nenajdeme sposob ako tazit suroviny alebo vyrabat nove ze to nevymysli nejaka umela inteligencia casom ktora bude podla mna rozmyslat sakra lepsie a rychlejsie...
tak sorry ale snivat tu o tom ze vsetko budu robit roboty a ty budes doma sediet na riti a akurat si honit kkt je vrchol imbecility :roll: . zaloz uz aspon raz aj zmysluplnu temu prosimta...
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

SchYzo napísal:tak sorry ale snivat tu o tom ze vsetko budu robit roboty a ty budes doma sediet na riti a akurat si honit kkt je vrchol imbecility :roll: . zaloz uz aspon raz aj zmysluplnu temu prosimta...
toto by som nazval fylozoficka tema :D .......ale tak nic nie je zbytocne....
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

A7X napísal:toto by som nazval fylozoficka tema :D .......ale tak nic nie je zbytocne....
:P hura,niekto kto aj chape ze sa moze zalozit aj takato tema.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::P hura,niekto kto aj chape ze sa moze zalozit aj takato tema.
hej niekto kto slovo filozofia napisal s Y :roll: gratulujem ti k tvojmu fanklubu
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

SchYzo napísal:hej niekto kto slovo filozofia napisal s Y :roll: gratulujem ti k tvojmu fanklubu
niekto kto neovlada slovencinu.....ale ovlada ine studijne smery...jeden je na hento druhy na tamto....hlavne je ze mi rozumiete :)

nie slovencina nie je moj materinsky jazyk a meekkee tvrde iy mi vzdy robilo problemy
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A7X:Slovenčinu nemusíš študovať na to, aby si písal gramaticky správne. Základom štúdia čohokoľvek je ovládanie materinského jazyka. Ak slovenčina nie je tvoj materínsky jazyk, tak pardon, beriem naspäť. Ale ak áno, tak je to na zamyslenie.
Poslednou dobou totiž na fórach čítam takéto názory až veľmi často. Nedalo mi to.

K téme: Ak raz človek vymyslí inteligentného robota schopného samočinnosti, určite nebude zo dňa na deň ovládať všetko. Postupne sa budú jeho schopnosti vyvíjať, čo potrvá niekoľko rokov a spolu s jeho vývinom sa budú vyvíjať aj pravidlá a zákony, ktoré budú usmerňovať činnosť robotov.

Nikdy sa nestane niečo také, že by si sa zobudil robot ti na záhrade ťaží bauxit 15km pod zemou. Kedysi ľudia sfárali do baní, aby ručne vysekávali rudy. Dnes sfárajú, aby obsluhovali stroje, ktoré ťažia za nich. V budúcnosti možno dokážu stroje sfárať samé, no stále to budú špecializované stroje na ťaženie konkrétnej rudy/suroviny.

Predstava, že tu bude stroj typu JA ROBOT, ktorý bude vyzerať ako človek a bude schopný vykonávať všetko čo človek je utópia.
Napísať odpoveď