Zharanicni kupujuci ponukajuci vysoke ceny?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
midnight_man
Guru
Guru

Zharanicni kupujuci ponukajuci vysoke ceny?

Príspevok od používateľa midnight_man »

Chalani, uz ma to s*re, doteraz som tomu nevenoval pozornost ale dneska mi prisiel zase email od niekoho z kanady ci odkial vzdy je to [email protected] a chce kupit v tomto pripade digitalny zosik co predavam...je tam slovensky predmet spravy, teda isto to ma z niektoreho slovenskeho inzertneho portalu...ponuka mi zan 900Eur ze pre nejakeho synovca v afrike ci kde...pri tom ja pytam iba 15.000sk. JA viem ze to je somarina....ale uz sa mi to stalo aj ked som predaval notebooky a tak.... stalo sa to aj vám? pripadne co perboha s toho maju oni?....
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

to je cisto podvod.. platia sekom, ktory nie je kryty.. ty posles, peniaze neziskas. Nigerijskym podvodom tu uz jedna tema venovana bola ak sa nemylim :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som raz predaval nejaky mobil tusim N6020 a pisala mi nejaka tetka z ameriky ze ten mobil kupi a ponukala mi nejake strasne cashe, tiez tam pisala ze to chce pre svoju dceru ktore je neviem kde v azii ci kde. a viem ze mi za ten mobil ponukala aspon 5x viac :lol:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

"scammers"
raz som chcel kupit mobil od pradajcu na ebayi, no nemal som cas do konca aukcie, tak som mu napisal
on povedal, ze mi nemusi verit (totiz ani pomaly nevedel kde je Slovensko, zdalo sa mu to podobne nigerii :D ) takze som mu volal, kecali sme spolu a daval mi otazky ze kde je Slovensko, kde byvam a tak
nakoniec som zaplatil a on mi to poslal :)

co sa tyka predaja, predaval som N73jku a chodili mi emaily, ze to kupi za 500 dolarov a tak
SCAMMERS - takto americania oznacuju takych ludi
vy poslete to, co predavate a penazi sa nedockate, to je cely ten princip
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Raz som predaval Pasivny DIY Subwoofer + autozosilovac a ozval sa mi nejaky chlapik s anglicka ale ignoroval som ho lebo mi to pripadalo dost cudne.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ano, par krat mi tiez prisiel takyto mail. Oni preskenuju nejakymi botmi inzertne stranky (minule to bola odpoved na inzerat z inzeraty.sk, predtym z aviza), a na e-mailove adresy rozoslu vseobecny mail, v ktorom vzdy spominaju, ze chcu kupit vasu polozku - "item" a uz len to je podozrive, z toho je jasne, ze je to hromadny mail :idea:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som zasa dostal ohlas od nejakeho cheung tai. Bola to zmes angličtiny a slovenčiny.
Predaval som K810i nedávno, ten mail ešte mám
Dobrý deň, dražiteľa,
Videl som vašu položku na inzerát a budem chcieť kúpiť item.As budem
platenia prostredníctvom banky do banky Wire Prevod alebo PayPal.So
späť ku mne vaše súkromné e-mailovej adresy, takže Nemôžem vás
kontaktovať priamo. Tiež mi povedať, že celkové náklady na túto
položku a preprava cez FedEx / DHL Delivery.Reply priamo na môj
e-mailom: ([email protected]). Thanks.Cheung tai
Je tam tá item, ako spominal mek. Telefon som predal radšej niekomu inemu, jemu som napisal, že predane. Neodpisal mi..
//Tiež tam vyzerá podobrivo, že mu mam poslať nazad svoju sukromnu mail adresu. Predaval som na bazose a inzercia.sk, kde su sice tie formulare na kontakt, no email je verejny. Ak to posielal bot, tak je jasne, prečo žiada ten mail.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

stymto mam skusenosti na vlastnej kozi.....mal som este 14 rokov......islo oto ze som chcel predat jeden telefon......bol som hlupy a ponukal som ho za vysoku cenu....ozval sa mi jeden kanadan co to chce kupit ako dar pre sojho syna ktory studuje v afrike.....bohuzial uz tie emaily nemam ale ja somar aj s mojou mamou sme to isli dat na colnicu orazit a poslali sme to do afriky......potom sa nam ozval nejaky chlapik(police man) ktory patra po tychto ludoch co klamu ludi na tieto zasielky...medzitym sa nam ozval dalsi co chcel kupit moj telefon(tiez bol z kanady a tiez do afriky....)ten chlapik predtym (od policie!!!)sa ozval tak sme mu dali blizsie udaje a povedal ze ich chytil a mobil nam poslali z afriky naspet+sme boli 100percent informovany o sudnom konani.....mal som aj link na stranku kde sa pise o tychto zlodejoch
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

A7X napísal:ten chlapik predtym (od policie!!!)sa ozval tak sme mu dali blizsie udaje a povedal ze ich chytil a mobil nam poslali z afriky naspet+sme boli 100percent informovany o sudnom konani.....mal som aj link na stranku kde sa pise o tychto zlodejoch
Fuh tak to si mal obrovske stastie chlapce, zaujimave.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

http://www.hojko.com/zasielka-do-zahran ... 83434.html & http://www.hojko.com/spam-alebo-seriozn ... 71531.html :)

ignorovat!

obcas som zo srandy na taketo mejly odpisal, ale vzdy to skoncilo pri nadavkach : )
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ked som to dostal prvy krat tak som tomu aj trocha veril, potom mi zasa odpisal a v tom momente som tomu prestal verit :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Takéto blbosti chodia aj mne, dokonca aj cez ICQ.. ale mne prišlo že sa nejaká krava z afriky chce se mnu zoznámit.. klik- označiť ako spam a išiel som buvať :D .. asi tak, všetko je to blbosť.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nejaka cokoladova topmodelka si chcela uzit s europanom a PC nahodne vygeneroval tvoje ICQ cislo... no mala napisat Gangymu..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

ja som mu odpisal ze v poriadku :D ked pride osobne ...a da mi 900 eur.... ze buduci weekend mam cas, nech sa zastavi :lol: odpisal mi ze dakuje za moju skoru odpoved, a nezmyselny email ktory je vzdy rovnaky a vobec nenadvezoval na moju predoslu spravu..... proste bot :)
Napísať odpoveď