Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
pouzivam T-mobile kredit, ale vcera som chcel O2 Fér s prevedenim cisla. No hroza to vybavit!!! Trvalo to hodinu a pol, a to som musel este do T-mobilu kvoli overeniu udajov lebo ze nesedeli. Zo zalohy 600,- SK sa stalo zrazu 3600,-!!! o com som bol informovany v poslednej chvilke pri vydani novej O2 SIM. A toto nie je nikde uvedene! Teraz musim cakat 25 dni kym sa ludom v T-mobile uraci potvrdit moju ziadost o presnune cisla. Nema O2 bonus za prenesenie cisla? U T-mobile to je spoplatnene.
Prišiel som do predajne, kde ma privítala veľmi milá slečna, pokecali sme, dal som jej občianku, kreditku podpísal 6-7 papierov a odišiel s novou simkou s tým, že predtým ani potom som do T-Mobile nemusel vôbec ísť. Pri prenose čísla je tam jedna vetička: "pokiaľ máte vyrovnané všetky záväzky voči predošlému operátorovi"..deMarkqo napísal: bla bla bla
T-Mobile má prenos spoplatnený 500,- ktoré ti počas prvých 5 mesiacov O2 vráti po 100,- . A prenos trvá zhruba okolo 2O dní ak ide všetko podľa plánu. Od Tčka ti prijde sms či súhlasíš s prenosom. Nemusíš nič riešiť, tým, že im na to neodpovedáš potvrdzuješ svoju žiadosť.
Nechcem povedať, že O2 je hviezdna firma z budúcnosti ale rozdiel oproti týmto dvom skamenelým dinosaurom je obrovský.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
t-mobile.zacinal som s globtelom kedysi davno, bol som vsak jediny v rodine, tak som potom presiel na t-mobile, som celkom spokojny, aj ked ma parkrat nahnevali, najma vtedy ked chceli vymahat 14 tisic sk za to, ze som ukoncil pausal(chyba tety v tmobile)..
ak ostanem doma asi prejdem na o2, ktory som pouzival v Irsku..(sponzoruju Arsenal
)
ak ostanem doma asi prejdem na o2, ktory som pouzival v Irsku..(sponzoruju Arsenal